FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL/RAPID-GREENOCK 5-2

Rapid a cîştigat detaşat primul test din Scoţia. Goga a debutat în tricoul vişiniu

Ștefan Grigorie a deschis seria reușitelor rapidiste
Ștefan Grigorie a deschis seria reușitelor rapidiste

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 20:27

La nici 24 de ore de la sosirea în Scoţia, în al doilea cantonament al verii, giuleştenii au şi disputat prima partidă de pregătire. Adversar le-a fost Greenock Morton, formaţie din a doua ligă scoţiană, pe care au învins-o cu scorul de 5-2.

În ciuda oboselii, elevii conduşi de Ioan Ovidiu Sabău nu au avut mari probleme. Golurile vişinii au fost semnate de Grigorie, Roman, Sburlea, plus ”dublă” Herea.

În acest meci a debutat noua achiziţe făcută de clubul din Grant, Dorin Goga. Ex-timişoreanul a fost utilizat în repriza secundă.

Rapid a început cu: D. Coman - I. Voicu, Abrudan, Oros, Milisavljevici - Roman, N. Grigore, Teixeira, Grigorie - Pancu, Sburlea. După pauză au mai evoluat Albuţ, Rui Duarte, Burcă, Glauber, Wallace, Al. Coman, Pavlovici, Renan, Herea, Goga, Surdu.

În Scoţia, Rapid va mai disputa trei meciuri amicale, cu Livingstone FC (7 iulie), Motherwell FC (9 iulie) şi Hibernian FC (11 iulie), întoarcerea la Bucureşti fiind programată la 12 iulie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
varsity
varsity  •  04 Iulie 2012, 00:37

Luam campionatul si cupa daca i-am batut p-aia cu 5-2

badeadorian
badeadorian  •  03 Iulie 2012, 23:51
Postat de vendetta87 pe 03 Iulie 2012, 23:48

tare mi-e frica de faptu ca iar o sa fie un sezon ratat in care ne mai facem si sperante...cel mai grav e ca nu avem acolo in atac un lider cum aveam inainte..de la pancu la daniel niculae si buga,chiar si ionita pana sa il apuce tatuajele si x6....cum sa iei campionatu fara rapidisti in echipa cand ei indiferent de rezultat salariu il incaseaza

Hai sa traim si sa vedem :)) . Noapte buna .....

badeadorian
badeadorian  •  03 Iulie 2012, 23:51
Postat de biancorossi pe 03 Iulie 2012, 23:48

consider ca meciuri relevante in acest turneu de pregatire vor fi doar cele cu motherwell si hibernian. oricum, felicitari pentru victoria din testul cu morton.

ths bianco ... sa auzim de bine , noapte buna :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează