FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid a trebuit să-şi anuleze meciul amical cu Livingston. Vezi de ce

Vremea potrivnică i-a obligat pe vișinii să-și schimbe planurile
Vremea potrivnică i-a obligat pe vișinii să-și schimbe planurile

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 iulie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 iulie 2012 16:14

Situaţii paradoxale la Rapid în cantonamentul efectuat în Scoţia. Dacă joi a disputat pe neaşteptate un meci de pregătire, 4-1 cu divizionara secundă Stenhousemuir, care nu figura în programul iniţial, astăzi, echipa lui Sabău a trebuit să-şi anuleze testul anunţat de mai mult timp, cu FC Livingston.

Motivul îl reprezintă vremea. În Scoţia a plouat mult, ceea ce a făcut ca terenul pe care urma să se dispute meciul, din Grangemouth, să devină impracticabil, fiind îmbibat cu apă. Clubul din divizia secundă a Scoţiei a indicat deja că fanii care şi-au cumpărat bilete vor fi anunţaţi în scurt timp cum îşi pot recupera banii.

Următorul duel al giuleştenilor va fi luni, 9 iulie, cu Motherwell, locul 3 în precedenta ediţie a primei ligi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
r3cky
r3cky  •  09 Iulie 2012, 00:07
Postat de tigruzzu pe 08 Iulie 2012, 00:28

Vorbești prostii, mai ”1:5”. Ziariștii ăștia sunt stelemiști și-i papă din mână ciobanului. Doar despre echipa lui vorbesc la toate canalele media. Ciobanul plătește și face ce vrea cu ei și cu ziarul lor.

Intelege odata ca atat Steaua, cat si Rapid, sunt 2 branduri. Ca Steaua se vinde mai bine, nu este vina celor de la gazeta.. Trebuie sa vanda si ei ziarul si sa aiba trafic pe net, nu? Haide sa fim realisti, ce dracu'. Va place sa va certati pe net, cand, de fapt, toti vedeti cum stau cu adevarat lucrurile dar nu vreti sa recunoasteti. Steaua e cea mai iubita echipa din Romania. De aceea se vinde si cel mai bine. Rapiduletu e in urma....

tigruzzu
tigruzzu  •  08 Iulie 2012, 00:28
Postat de r3cky pe 07 Iulie 2012, 19:48

Doar nu poti comparata Steaua cu Rapid.. Sa fim realisti.

Vorbești prostii, mai ”1:5”. Ziariștii ăștia sunt stelemiști și-i papă din mână ciobanului. Doar despre echipa lui vorbesc la toate canalele media. Ciobanul plătește și face ce vrea cu ei și cu ziarul lor.

acvila_fcrb
acvila_fcrb  •  07 Iulie 2012, 22:24
Postat de catalinlazioo pe 07 Iulie 2012, 18:34

ma da va e greu sa trimiteti si voi un singur ziarist acolo ? sa faca niste poze macar sa vedem si noi,daca juca steaua transmiteati live.pisam-as pe voi.

pai steaua nu e RAPID .. iar RAPID nu e steaua.. adica mai simplu steaua = hazna

Vezi toate comentariile (5)
Comentează