FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mutu a preluat discursul lui Dan Șucu și contestă dur arbitrajele: „E strigător la cer! Suntem dezavantajați și nu se ia nicio măsură”

Adrian Mutu / Captură Rapid TV
Adrian Mutu / Captură Rapid TV

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 13:59 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 14:45

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul celor de la Rapid, a prefațat confruntarea pe care giuleștenii o vor disputa vineri, în deplasare cu Hermannstadt, în etapa #14 din Liga 1. 

  • Hermannstadt - Rapid se joacă vineri, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Cu un singur punct acumulat în ultimele două etape, tehnicianul alb-vișiniilor atrage atenția asupra importanței partidei de la Mediaș și transmite un semnal de alarmă cu privire la arbitrajele din ultima perioadă, pe care Mutu, la fel ca patronul Dan Șucu, le consideră ostile echipei sale. 

Dan Șucu nu s-a abținut! Iritat de ce a văzut în ultima etapă, patronul Rapidului iese la atac: „El e agresorul principal. Doamne-ferește!”
RAPID
Dan Șucu nu s-a abținut! Iritat de ce a văzut în ultima etapă, patronul Rapidului iese la atac: „El e agresorul principal. Doamne-ferește!”

Adrian Mutu: „Când nu câștigăm, criticii își fac datoria”

„Ne așteaptă un meci dificil, contra revelației campionatului, o echipă care mie îmi place foarte mult. În ciuda dificultăților financiare, băieții de acolo au dat dovadă de caracter și au făcut un campionat foarte bun. În plus, au un antrenor foarte bun, pe care-l cunosc foarte bine, am fost colegi la licența PRO (n.r. - Marius Măldărășanu).

Ne așteaptă un meci greu, de luptă, căutăm victoria și sper s-o obținem. Rapidul joacă tot timpul la victorie. Atunci când o echipă de calibrul nostru nu obține măcar 3 puncte din două meciuri, criticii își fac datoria. Dar mergem pe drumul nostru. Trebuie să rămânem uniți, avem o concepție de joc solidă, și sper să ieșim din perioada asta”, a afirmat „Briliantul”, în dialogul purtat cu reprezentanții media. 

Adrian Mutu: „E strigător la cer! Am fost dezavantajați clar în ultimele 4 meciuri”

„S-au întâmplat niște lucruri care mă deranjează, mă refer la deciziile de arbitraj luate împotriva noastră în ultimele patru meciuri.

Nu caut scuze, dar sunt niște lucruri care s-au întâmplat. E strigător la cer. Mă refer la ce s-a întâmplat cu Chindia, apoi la accidentarea lui Papeau. La noi de ce nu a revăzut la VAR faza cu Papeau, cum s-a întâmplat la Deac? Îmi pare rău pentru Papeau, va sta departe de gazon aproape patru luni. E foarte greu. 

Mi se pare ostentativ să vezi jucătorul pe targă și să nu mergi la VAR să revezi faza. Am fost dezavantajați în aceste patru meciuri. Sper să nu se mai întâmple lucrurile acestea. Sper că nimeni nu are ceva cu Rapidul, asta îmi doresc. Părerea lui Vassaras întărește ce spun eu aici. Suntem dezavantajați clar, există repercusiuni, dar văd că nu se ia nicio măsură, a declarat Adrian Mutu, la conferința de presă de miercuri. 

Rapid în calcul o întâlnire cu Burleanu

Informațiile GSP susțin că Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid, se gândește să ceară o întâlnire cu președintele FRF, Răzvan Burleanu. Rapidiștii speră ca așa să tragă un semnal de alarmă vizavi de problemele de arbitraj din ultima vreme. Aceleași surse susțin că discuția Burleanu - Șucu s-ar putea purta săptămâna viitoare. 

Rapidiștii l-au recuzat pe Rusandu

Rapid a trimis o scrisoare deschisă către Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Semnată de Daniel Niculae, președintele alb-vișiniilor, scrisoarea are un mesaj clar: recuzarea arbitrului Lucian Rusandu! 

„Sper ca Nico (n.r Daniel Nicuale) și ceilalți colegi din club să rezolve problema și să facă protestul către Federație să avem un arbitraj coerent”, a spus Dan Șucu.

VIDEO Arbitrajul din ultimele etape l-a deranjat pe Dan Șucu: „E foarte greu de înțeles”

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO Dan Șucu nu s-a abținut! Iritat de ce a văzut în ultima etapă, patronul Rapidului iese la atac: „El e agresorul principal. Doamne-ferește!”

EXCLUSIV Un fost antrenor al Vasluiului, partenerul lui Dan Șucu în cel mai recent proiect de la Rapid: „Am avut oportunități să plec în străinătate, dar am ales alt drum”

VIDEO+FOTO 7 faze controversate din Liga 1 analizate de Kyros Vassaras » Șeful CCA a recunoscut o greșeală majoră făcută de VAR

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dramav
dramav  •  12 Octombrie 2022, 20:46
Postat de unurtr pe 12 Octombrie 2022, 14:55

Cam ciudat că o echipă va putea discuta direct cu președintele de Federație... Nu este cam contrat oricărui regulament?

Ba da, trebuie sa discute cu femeia de serviciu, ca ea se ocupa de Federatie.

ciprianiliescu
ciprianiliescu  •  12 Octombrie 2022, 16:29
Postat de tororosso pe 12 Octombrie 2022, 15:34

Moș Praf contestă , tâmplarul contestă , tribuna contestă . Li sau suit la cap vedetismul dar uită cum au ajuns în L1 . La momentul acela nu au contestat la felul cum sunt azi în L1 .

Prietene...mai ușor cu cuvintele, ca te împiedici...ai scris de parca ai fost elev în clasa lui Rusandu. Cratima se mai folosește si la altceva in afara de scorul la fotbal .

tororosso
tororosso  •  12 Octombrie 2022, 15:34

Moș Praf contestă , tâmplarul contestă , tribuna contestă . Li sau suit la cap vedetismul dar uită cum au ajuns în L1 . La momentul acela nu au contestat la felul cum sunt azi în L1 .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează