FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Angajatul Rapidului amenințat și înjurat de „Bocciu” reacționează: „E normal!”

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 16:06 / Actualizat marti, 26 martie 2024 17:11

După apariția unor noi stenograme în scandalul de la Rapid, în care Liviu Ungurean „Bocciu” amenința un angajat al clubului, s-a aflat numele acestuia: Adrian Olariu.

Acesta este șeful de securitate al clubului Rapid. El a vorbit despre discuțiile cu Liviu Ungurean și despre modul în care acesta i se adresa, spunând că „Este o agresivitate normală”.

Planul Rapidului riscă să fie dat peste cap! Șanse mici ca derby-ul cu FCSB să se joace pe Arena Națională
RAPID - FCSB
Planul Rapidului riscă să fie dat peste cap! Șanse mici ca derby-ul cu FCSB să se joace pe Arena Națională

Adrian Olariu, angajatul de la Rapid amenințat și înjurat de „Bocciu”, reacționează

„Sunt discuții reale, în linia în care trebuiau să aibă loc între un lider de galerie care își căuta interesul și un reprezentant al clubului, care are ca singur scop securitatea jucătorilor, a staff-ului tehnic, administrativ și a spectatorilor veniți la stadion în momentul în care clubul Rapid este organizator.

Este o agresivitate normală între un lider al unei galerii care credea că poate conduce totul și un umil angajat al clubului care nu-și făcea decât datoria. Ce să facem?

Discursurile oricărui lider de galerie au două conotații. Una între patru ochi sau la telefon cu el, și una, cu o atitudine diferită, în momentul în care este de față și altcineva, când este în fruntea unei «haite».

Unul este Liviu Ungurean când vorbești cu el și altul este liderul de galerie. Aceste declarații le-a făcut mereu în fruntea acelei adunări de suporteri, cărora voia să le dovedească cât de tare și de șmecher este în raport cu angajații clubului.

Din nefericire pentru el, clubul nu a făcut ce a vrut el. De aici, aceste manifestări. Și vreau să mai subliniez că, indiferent de presiunile lui, clubul Rapid s-a comportat corect față de galeria suporterilor oaspeți”, a spus Adrian Olariu pentru iamsport.ro.

Angajatul Rapidului amenințat și înjurat de „Bocciu” reacționează: „E normal!”

Liviu Ungurean, liderul ultrașilor de la Rapid, presiuni pentru a folosi materiale pirotehnice în Giulești

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Pune, (...), firma de pază să facă controale!”
Domn: „Ce treabă are una, mă, cu alta?”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Că d-aia plătiți firma de pază, băga-mi-aș (...) să-mi bag!”
Domn: „Așa! Păi, și în partea ailaltă, la voi, nu-i firmă de pază?”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Și ce (...) băgăm noi? Tancuri? Ce (...) băgăm?”
Domn: „Păi....”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Acolo nu te mai duci la pușcărie?”
Domn: „Ba da! Nu e același lucru? Dar n-o fac pentru tine?”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Hai, ha,(...)! Las-o în (...) de șmecherie cu mine!”
Domn: „N-o fac pentru tine?”

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Că nu-ți merge cu mine, cu vrăjeala asta de doi lei!”
Domn: „Băă, n-o fac pentru tine, mă?”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU:Sună-l p-ăla, să-i dezbrace în (...) goală, cum ne dezbracă pe noi la SEPSI! Cum ne pun la zid și ne descalță și ne controlează!"

Anchetatorii au notat că: „Se observă în această discuție influența pe care Ungurean Georgian-Liviu o are asupra diferitelor persoane, pentru a determina un tratament diferențiat care să se aplice fanilor echipei adverse cu ocazia controlului efectuat de către firmele de pază. Prin această activitate, Ungurean Georgian-Liviu arată că el urmărește atingerea scopului grupului infracțional, folosindu-se de influența sa ca lider în acest sens”, potrivit sursei citate.

„Totodată, se poate observa că numitul Ungurean Georgian-Liviu are un ascendent moral asupra interlocutorului, utilizând frecvent cuvinte și expresii triviale, injurii, precum și amenințări cu acte de violență, ca de exemplu:

UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Bă, (...) Tu fă-ți, bă, în (...) mea, treaba! Nu mai da tu d-alea că nu intră nimeni, în (...) mea! Că nu...(neinteligibil, vocile se suprapun) (...) mele!....”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Vedeți, în (...) mea, cu aroganțele astea, că te iau eu și te bat, să moară familia mea de nu te rup în două! Ești nebun?...”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Păi, fă-le, bă, controlul, (...) mea, că d-aia ai firmă de pază! Bă, în morții tăi, (neinteligibil) cu bătaia, (...)...”
UNGUREAN GEORGIAN LIVIU: „Bă! Nu mai avea tupeul ăsta de (...) cu mine, (...)! Că să moară copiii mei de nu te (...) cu bătaia!...”

Adrian Olariu, audiat în aceeași zi cu Daniel Niculae și Liviu Ungurean

În ziua în care Liviu Ungurean și Daniel Niculae au fost duși la audieri, a fost chemat și Adrian Olariu. Care, la ieșire, a dat câteva declarații.

„Mi s-a comunicat dosarul. Am fost chemat la fel ca și alții. Suntem puși la curent în legătură cu motivul pentru care am fost aduși aici. Nu avem ceva comentarii să facem pentru moment”, a spus Adrian Olariu.

Întrebat dacă: „E adevărat că s-au introdus materiale pirotehnice pe stadion?”, Adrian Olariu a răspuns surprinzător: „Vă înșelați! Vă înșelați! Vă înșelați cu întrebarea pe care o puneți. Vă înșelați! Nu acesta este subiectul. Aflați-l! Dezinformați dacă spuneți că am fost chemați pentru materiale pirotehnice aduse la stadion. Nu pot să spun nimic. Sunt foarte mic eu. Sunt alții mai în temă”.

Și a continuat: „La ultimele două meciuri ale Rapidului nu ați văzut materiale pirotehnice. Sunteți în eroare. Jur! Întrebați la Jandarmerie și Poliție.”

VIDEO. Cristian Săpunaru, de partea lui Liviu Bocciu: „Nu cred că este normal să fie condamnat pentru o torță, viața în tribună este altfel”

Citește mai multe știri din Superligă:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  27 Martie 2024, 02:01
Postat de rocky3 pe 26 Martie 2024, 18:30

De atârnători nu poți scăpa așa ușor...

cainii nu pleaca de la macelarie, vorba lui Mitica ;-)

lefter_popescu
lefter_popescu  •  26 Martie 2024, 23:45
Postat de Cristid1 pe 26 Martie 2024, 22:39

Ia uite cum cerea marele ultras Bocciu, sa fie controlati la sange fanii adversi, am inteles ca in cazul asta ar fi vorba de fanii craioveni. Poate acum realizeaza si unii de ce dinamovistii nu au vrut sa le dea mai multe bilete acestor nulitati, ei sunt cei care au cerut interzicerea coregrafiei cainilor la meciul din giulesti.

Amice, gândești mărunt!

Cristid1
Cristid1  •  26 Martie 2024, 22:39

Ia uite cum cerea marele ultras Bocciu, sa fie controlati la sange fanii adversi, am inteles ca in cazul asta ar fi vorba de fanii craioveni. Poate acum realizeaza si unii de ce dinamovistii nu au vrut sa le dea mai multe bilete acestor nulitati, ei sunt cei care au cerut interzicerea coregrafiei cainilor la meciul din giulesti.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează