FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid ar putea sa evolueze in acest sezon din Cupa UEFA pe stadionul Cotroceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2007 00:00

Rapid ar putea sa evolueze in acest sezon din Cupa UEFA pe stadionul Cotroceni. Asta deoarece giulestenii nu au finalizat inca lucrarile de consolidare la tribuna I si peluza I ale stadionului Giulesti. "Daca pina miercuri ministrul Transporturilor nu semneaza actele, nu pot sa-mi mai asum raspunderea pentru incheierea lucrarilor in timp util, desi Giulestiul e casa noastra si prima optiune", a comentat Copos.

Varga e prioritatea
Giulestenii ii au pe Tiberiu Balan si pe Dacian Varga pe lista de achizitii si Copos negociaza cu Vasile siman transferurile celor doi. Rapidistii il privesc drept o prioritate pe Varga, pentru ca Bergodi considera ca ar avea mai mare nevoie de un fotbalist ofensiv de profilul lui Dacian. Copos a facut zilele trecute o oferta pentru fostul international de tineret, care a fost insa respinsa.

"Rabdare"
Cristiano Bergodi spune ca e multumit de achizitiile facute de Rapid, dar crede ca echipa va avea nevoie de timp: "Eu sint nou, au venit destul de multi jucatori, asa ca va trece o perioada pina cind sa functioneze totul la capacitate maxima. Cred ca Dinamo porneste ca favorita in noul sezon, pentru ca si-a pastrat jucatorii buni si a mai si adus citiva". (Greta Goran)

Bergodi decide pentru Zandi
Iranianul Ferydoon Zandi (28 de ani) va afla in zilele urmatoare daca va fi transferat de Rapid. Oficialii din Grant au confirmat interesul pentru mijlocasul stinga: "Decizia ii apartine lui Bergodi. O sa-l vada pe citeva DVD-uri si daca zice ca are nevoie de el, il luam". Zandi e titular in nationala Iranului si in prezent e liber de contract, dupa ce a jucat ultima oara la Apollon Limassol.

Cite 25.000 de bilete
FRF a impartit tichetele de intrare la Supercupa de miercuri. Rapid si Dinamo au primit cite 25.000 de bilete, care vor fi puse in vinzare luni dimineata, la casele de la stadioanele Dinamo si Giulesti. Preturile: tribuna 0 - 50 RON, tribuna I si a II-a - 10 RON, peluze - 5 RON.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close