FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Pune la îndoială caracterul lui Rareș Ilie: „Măcar spune asta, nu te doare gura!” » Contraargumentul lui Angelescu

Rareș Ilie // foto: Cristi Preda - GSP
Rareș Ilie // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 11:35 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 13:12

Dumitru Dragomir (76 de ani) îl vede pe Rareș Ilie (19) drept unul dintre cei mai promițători fotbaliști români, dar sugerează că acesta ar avea o problemă care ține de caracter. Victor Angelescu, acționar la Rapid, l-a contrazis pe fostul președinte al LPF.

Dumitru Dragomir, unul dintre personajele din fotbalul românesc care l-a lăudat în mod constant pe Rareș Ilie, bănuiește că acesta are o problemă de caracter.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a fost dezamăgit de faptul că Rareș nu le-a mulțumit public oamenilor care au avut un rol important în ascensiunea sa.

Dragomir i-a enumerat pe Mihai Iosif, ex-antrenor la Rapid, și pe proprietarul clubului Juniorul, de la care internaționalul de tineret a ajuns la Rapid.

Nice l-a „suflat” pe Rareș Ilie din mâinile altei echipe din Franța » Dezvăluiri de la negocieri
RAPID
Nice l-a „suflat” pe Rareș Ilie din mâinile altei echipe din Franța » Dezvăluiri de la negocieri

Dumitru Dragomir pune la îndoială caracterul lui Rareș Ilie

„Nu știu cum stă cu caracterul, dar talent și dorință de a ajunge mare fotbalist are.

Miță Iosif a avut curaj de a-l băga la prima echipă, iar el când a promovat în Liga 1 nu a spus nimic nici de Mihai, cel care l-a ținut și crescut la juniori, nici de Miță Iosif.

Prima dată îi scoți în evidență pe cei care ți-au dat viață, părinții, apoi pe cei care te ajută în viață. Măcar să spui că în carieră te-au ajutat cutare și cutare. Nu te doare gura, că nu dai bani, nu dai nimic.

Poate n-a fost învățat, deși provine dintr-o familie bună. Dar talentat este, va face carieră”, a opinat Dragomir la GSP Live.

Victor Angelescu îl contrazice pe Dragomir: „Nu cred că trebuia să le mulțumească”

Ulterior, în cadrul altei intervenții telefonice, Victor Angelescu, acționar la Rapid, a venit cu contraargumente

„Nu are nicio problemă, este un băiat de nota 10. Jucătorul a fost promovat de Rapid, nu de X sau Y. Oricum, dacă nu mă înșel, a jucat primul meci cu Adrian Iencsi antrenor.

Dar nu e vorba despre cine l-a promovat. Noi avem o strategie la club, Miță Iosif l-ar fi promovat oricum. Sunt lucruri pe care trebuie să le respecți în momentul în care ai o strategie.

Nu văd de ce ar fi trebuit să spună ceva special într-un interviu legat de un anumit antrenor, deși este clar că l-a ajutat foarte mult. Nu cred că a fost o chestie voită, dar nici că trebuia să o facă”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali a anunțat la TV noul ordin pentru Petrea: „Bă, te rog frumos! Dacă nu vor, acasă! Acasă!”

Basarab Panduru, laude pentru Rapid după ce l-a vândut pe Rareș Ilie: „Mi-a plăcut cum a făcut acest transfer” + Avertisment pentru mijlocaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
balotelli
balotelli  •  16 Iulie 2022, 02:58
Postat de abedi pe 15 Iulie 2022, 13:47

ba Ganea mp3ul an el de militian comunist

Felicitări! În special pentru modul ingenios prin care ai reușit să păcălești vigilența moderatorilor. Cât despre milițian, dacă până acum n-a simțit gustul baghetelor care-l așteptau la brutărie, poate ***, apropo' de culorile Rapidului și de tupeul cu care acest *** al fotbalului românesc se trezește analizând caracterul unor copii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gmiulescu
gmiulescu  •  15 Iulie 2022, 21:35

Eu cred ca vinovati sunt cei de la GSP si canalele de sport care il baga in seama pe Dragomir, o fosila comunista si un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

flob
flob  •  15 Iulie 2022, 16:56

Comunistul asta nu avea ce sa caute în sport după 89. Însă el a făcut tentacule și a distrus fotbalul românesc. Ce caracter să ai să mai apari și cum în spațiul public dupe ce ai distrus fotbalul? Ce caracter să mai să te dai mare cunoscător și să dai lecții când toată viața ai ținut cooperativa în brațe și ai distrus echipele cu traditie

Vezi toate comentariile (5)
Comentează