FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

Nu Rrahmani, nici Funsho » Fotbalistul care l-a dat pe spate pe Dan Șucu: „Se potrivește filosofiei mele de viață. Jucătorul serii!”

Dan Șucu, în centru, la Rapid - CFR Cluj // foto: GSP +18   FOTO
Dan Șucu, în centru, la Rapid - CFR Cluj // foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 19:12 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 20:52

Belgianul Xian Emmers (24 de ani, mijlocaș central) este fotbalistul care l-a impresionat cel mai tare pe Dan Șucu în meciul dintre Rapid și CFR Cluj, scor 3-1.

Atacantul Albion Rrahmani a înscris două goluri, Alexandru Ioniță II a oferit un assist cu călcâiul, portarul Horațiu Moldovan a fost în mare formă, dar alt jucător i-a luat ochii lui Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului.

Este vorba despre mijlocașul central Xian Emmers, titular în fața ardelenilor, schimbat în minutul 90+3 cu Borja Valle.

Rrahmani, gest politic provocator în Rapid – CFR: „Kosovo e Albania”. Se va sesiza FRF precum a făcut FIFA în cazurile Shaqiri și Xhaka?
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Rrahmani, gest politic provocator în Rapid – CFR: „Kosovo e Albania”. Se va sesiza FRF precum a făcut FIFA în cazurile Shaqiri și Xhaka?

Xian Emmers, favoritul lui Dan Șucu în Rapid - CFR Cluj: „Indispensabil! M-a impresionat cel mai tare”

„Pentru mine, aceasta este tipologia mea, cel mai bun jucător aseară a fost Emmers. Mi-a plăcut foarte mult. Evident, toată echipa a jucat extraordinar, impecabil, nu are rost să mai discutăm de Rrahmani, l-a văzut toată lumea.

Petrila la fel. Deși a fost criticat, este un transfer care se dovedește foarte reușit, dar aceștia sunt jucătorii pe care îi văd toți, sunt jucătorii spectaculoși care marchează și sunt văzuți imediat din tribună de toți specialiștii.

De asemenea, Funsho a făcut o partidă extraordinară și de la meci la meci crește tot mai mult. A devenit un jucător foarte periculos pentru porțile adverse.

Mie, însă, mi-a plăcut foarte mult Emmers, se potrivește filosofiei mele de viață. Este un jucător care muncește enorm, un jucător care ține centrul terenului, un jucător complet care mie mi-a plăcut cel mai mult.

Fără să iau niciun merit de la ceilalți băieți care au fost senzaționali, îi felicit, dar pentru mine personal, ca necunoscător, jucătorul serii a fost Emmers.

Un fotbalist pe care îl apreciez foarte mult și la care apreciez în primul rând umilința, faptul că aleargă peste tot, munca pe care o depune. Se dedică total echipei acolo în teren.

Emmers este un jucător indispensabil echipei în acest moment și mă bucur mult că a început să joace din ce în ce mai bine. Pe mine m-a impresionat cel mai mult”, a afirmat Șucu la Fanatik.

7este nota pe care a primit-o Emmers în Gazeta Sporturilor, pentru prestația din Rapid - CFR Cluj 3-1

Aș vrea să vă mai spun că apreciez foarte mult caracterul lui Cîrjan, care a intrat foarte bine în ultimele minute, a arătat că este un fotbalist profesionist, că este jucătorul de viitor pe care noi ne bazăm foarte mult. Este un băiat care îmi place foarte mult și mi-a plăcut foarte mult cum a intrat în ultimele minute.

- Dan Șucu, acționar majoritar Rapid 

VIDEO: Dan Șucu, reacție la ieșirea din stadion după Rapid - CFR Cluj

Mai multe știri din SuperLigă: 

Xian Emmers: „Studiez psihologia. Să stau acasă și să nu fac nimic ar fi plictisitor”

Mihai Rotaru, criză de nervi! A intrat peste jucători în vestiar: „Gata, nu mai merge așa!”

Fotbalistul pe care Mititelu îl anunța drept „senzația Ligii 1” a dispărut de la FCU Craiova » Varianta impresarului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
Budrix69
Budrix69  •  27 Septembrie 2023, 10:14
Postat de lefter_popescu pe 26 Septembrie 2023, 21:40

Amice, cred ca faci referire la Coltescu și Barsan cu care fcsb a câștigat 6 puncte ( 3+3) în fata CFR-ului din Cluj și Farul.

Sau gaman ?????

nicohak55
nicohak55  •  27 Septembrie 2023, 06:56
Postat de calinescu_ pe 26 Septembrie 2023, 20:46

MINCIUNI ...!!!! CEL MAI BUN A FOST ARBITRUL ....!!!

E clar că te-ai acrit de necaz. La fel de clar e că ai școală puțină. Scrisul cu majuscule e dovada. Ca să nu crezi că te-am înjurat , majusculă e litera mare .

imgb
imgb  •  27 Septembrie 2023, 03:42

@thorvald .... uita-te-n oglinda mezozoicule !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează