FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 3-1

VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir semnalează eroarea făcută de CFR Cluj: „De atunci a fost dărâmată”

FOTO: Raed Krishan +18   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 10:06 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 11:10

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat la GSP LIVE derby-ul etapei a 10-a, Rapid - CFR Cluj 3-1.

Acesta a lăudat prestația giuleștenilor și l-a lăudat pe Cristiano Bergodi. În plus, acesta consideră că Andrea Mandorlini, antrenorul lui CFR Cluj, a greșit când l-a scos pe Ciprian Deac, în minutul 62, pentru a-l folosi pe Ermal Krasniqi.

Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”

VIDEO Dumitru Dragomir a remarcat greșeală făcută de CFR Cluj în derby-ul cu Rapid

„M-a impresionat Rapid, chiar și în prima repriză. M-a impresionat prin joc, cu toate că CFR Cluj nu mai echipa care era. E o echipă subțire.

Bergodi e un antrenor serios. Nu ai ce să-i reproșezi. Știe meserie, a fost un fotbalist mare. E exact ce trebuie la Rapid! Bergodi a așezat bine echipa. Iar jucătorii sunt bine pregătiți. Fizic, Rapid a rupt-o pe CFR Cluj. Nu știu cine e preparator fizic la Rapid, dar echipa a dominat meciul fizic, nu doar tactic.

CFR Cluj a pierdut și cu FCSB, și cu Rapid pe niște greșeli... Eu nu știu, Deac nu mai poate duce un meci întreg? Eu știu că stătea bine cu pregătirea. Cum l-a scos, CFR Cluj a fost dărâmată”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

VIDEO Cristiano Bergodi, după Rapid - CFR Cluj 3-1: „Este una dintre cele mai frumoase seri petrecute la Rapid”

Citește și: 

8 detalii de la Rapid - CFR Cluj 3-1 » Gestul lui Rrahmani de la gol + indicații de la antrenorul portarilor

Fostul șef al Rapidului laudă mutarea făcută de giuleșteni: „Cine mai vine și face asta?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
cj666
cj666  •  26 Septembrie 2023, 11:36
Postat de turbozero pe 26 Septembrie 2023, 11:08

chiar eram interesat de arbitrajul meciului acesta intre 2 echipe despre care se zvoneste ca ar avea sprijinul arbitrilor.. parerea mea e ca arbitrajul fara "greseli" majore(fara influente disproportionate dintr-o parte sau alta?) a facut ca meciul sa fie decis doar de jocul pe teren

Fara greseli majore. 1. Penalty gratuit pentru Rapid in minutul 4. 2. Gol anulat CFR-ului, pentru un offside masurat probabil cu sublerul fata de o linie oblica. In rest, ceferistilor poate sa le fie rusine pentru ce au jucat in repriza a doua.

mihai_bn
mihai_bn  •  26 Septembrie 2023, 11:16

Mentalitatea de *** a lui Mitică Dragomir iese din nou la iveală. Ăsta e uns cu toate alifiile, ca să mă exprim elegant. Bine era să fi fost uns cu toate alifiile prin pușcărie, dar asta e altă discuție. La jumătatea lunii august, Dumitru Dragomir declara următoarele: ”Bergodi nu se portivește cu Rapidul. Rapid nu trage la titlu. Uite ce îi spun domnului Șucu, cu care eu sunt prieten. Dacă nu îl pune pe Șumudică repede, da' repede, să ia Șumudică în bot toate nenorocirile, și pe el și pe Angelescu o să îi alerge (n.r. fanii Rapidului) pe calea ferată.Îl apreciază extraordinar pe Șumudică. Le dau o sugestie, să fie liniște la Rapid!” Acum Bergodi e un antrenor serios în viziunea lui Dragomir. Italianului "nu ai ce să-i reproșezi. Știe meserie, a fost un fotbalist mare. E exact ce trebuie la Rapid!" Ce *** e Dragomir!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  26 Septembrie 2023, 11:08

chiar eram interesat de arbitrajul meciului acesta intre 2 echipe despre care se zvoneste ca ar avea sprijinul arbitrilor.. parerea mea e ca arbitrajul fara "greseli" majore(fara influente disproportionate dintr-o parte sau alta?) a facut ca meciul sa fie decis doar de jocul pe teren

Vezi toate comentariile (3)
Comentează