FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ 2-0

VIDEO EXCLUSIV Conducerea lui CFR Cluj îi trage la răspundere pe jucători: „Au crezut că jucăm cu o echipă mai slabă. Nu s-au mobilizat”

Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +32   FOTO
Rapid - CFR Cluj / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 07:44 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 09:06

CFR Cluj a avut o prestație slabă în meciul cu Rapid și a fost învinsă de formația lui Mihai Iosif (0-2), după un meci jucat la Mioveni.

La finalul partidei, Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei, a intrat în direct la GSP LIVE și a criticat atitudinea pe care jucătorii lui Dan Petrescu au avut-o.

VIDEO Ștefan Gadola, supărat după înfrângerea CFR-ului cu Rapid: „Echipa nu s-a mobilizat”

„Am avut un meci mai puțin bun, cu multe greșeli. Nu ne-am mobilizat cum trebuie. Păcat... Sunt necăjit. Rapid a avut câteva ocazii și a făcut 2-0. Noi, mai nimic!

Cred că jucătorii nu s-au mobilizat bine. După părerea mea, au fost multe greșeli ale lor. Rapid bate FCSB, dar noi parcă am crezut că jucăm cu o echipă mai slabă. Și ne-a dat două goluri.Rapid s-a mobilizat.

Acum, Petrescu trebuie să lucreze la moralul jucătorilor pentru ca ei să facă un meci bun joi (n.r. - cu AZ Alkmaar, în grupele Conference League) și să câștigăm.

Mi-a plăcut portarul lor, Moldovan. Portarul nostru, Hindrich, a avut trac. E foarte tânăr, dar sper să treacă peste asta și să fie un portar bun. Merită. E talentat. Dar asta a fost acum”, a spus Ștefan Gadola la GSP LIVE.

Din punctul meu de vedere, nu e nimic de spus. Ne-am prezentat lamentabil azi, n-a fost nici măcar o echipă, cum vorbim înainte de fiecare meci, s-au făcut şi greşeli individuale. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, care a ştiut ce vrea de la acest meci şi a meritat victoria.

Trebuie să vedem adevărul, pentru că nu ne putem ascunde după acest joc şi ştim că trebuie să strângem rândurile, trebuie să demonstrăm cine are caracter, pentru că joi ne aşteaptă o partidă foarte dificilă.

– Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Ați văzut, dacă te dăruiești și alergi poți să bați pe oricine. Fotbalul nu se joacă pe hârtie, nu-ți garantează nimeni victoria. Ei s-au bătut, au muncit. Rapid e un club mare, cu o galerie frumoasă.

Dacă mai sunt rapidist? Am fost rapidist de mic și nu pot să șterg trecutul cu buretele. 

Ar trebui să ne trezim, să ne dăm două palme și să muncim la fel. Dacă nu o să fim la fel de serioși, eu nu văd un rezultat bun cu Alkmaar, în Conference. Diferența de puncte e mică, eu cred că încă se mai joacă. Nu tratăm nicio competiție la mișto, vrem să mergem mai departe în Europa!

- Ciprian Deac, mijlocaș CFR

Citește și: 

Show Mihai Iosif după meci: „Mi-era frică la 2-0. Îmi convenea mai mult 1-0!” + „Trăim într-o lume capitalistă fără moralitate”

Dan Petrescu, discurs sincer după eșecul cu Rapid: „Iei fix ce meriți! Trebuie să revenim la ce făceam în anii trecuți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
770710096392913
Emil Serban  •  18 Octombrie 2021, 12:58
Postat de sakamoto pe 18 Octombrie 2021, 09:20

Vinovatul principal:Dan Petrescu! A jucat cu fundasii pe linia de centru, la ambele goluri ale Rapidului. Amindoua golurile, clujenii le-au primit pe contraatac. Cei de la CFR au avut un penalty, la o obstructie in careul Rapidului, pe care hotzomanu n-a vrut sa-l acorde. Daca mai tinem cont ca primul gol al celor de la Rapid, s-a marcat dupa un ofsaid, viciere de rezultat.

la ce meci te-ai uitat cumetre? care penalty si care offside..pai ai auzit de unul Manea care il scoate pe Balan din pozitia de afara din joc.Nu mai plange stai cuminte si succes sa luati titlul!

102556271970012
Octavian Oprisa  •  18 Octombrie 2021, 11:32

trebuie intinerita echipa. Cei mai vechi sunt uzati, accidentati iar unii dezinteresatiFolositi din tinerii pe care ii aveti.

sakamoto
sakamoto  •  18 Octombrie 2021, 09:20

Vinovatul principal:Dan Petrescu! A jucat cu fundasii pe linia de centru, la ambele goluri ale Rapidului. Amindoua golurile, clujenii le-au primit pe contraatac. Cei de la CFR au avut un penalty, la o obstructie in careul Rapidului, pe care hotzomanu n-a vrut sa-l acorde. Daca mai tinem cont ca primul gol al celor de la Rapid, s-a marcat dupa un ofsaid, viciere de rezultat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează