FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA

VIDEO+FOTO S-a întors Rapidul! Careul Chindiei, asediat de torțe și fumigene » Startul meciului, amânat

Rapid - Chindia, primul meci al giuleștenilor în Liga 1 după 6 ani, a început cu 5 minute mai târziu din cauza fanilor giuleșteni. +33   FOTO
Rapid - Chindia, primul meci al giuleștenilor în Liga 1 după 6 ani, a început cu 5 minute mai târziu din cauza fanilor giuleșteni.

Articol de - Publicat duminica, 18 iulie 2021 21:43 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 21:51

Rapid - Chindia, primul meci al giuleștenilor în Liga 1 după 6 ani, a început cu 5 minute mai târziu.

Galeria alb-vișiniilor a făcut spectacol. Fanii nou-promovatei au dat drumul la torțe, fumigene și au început să cânte cum rar se mai întâmplă pe cel mai mare stadion al țării. O atmosferă cu adevărat senzațională!

FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Partida a început la 21:35, nu la 21:30, așa cum era programat, întrucât în careul Chindiei au zburat minute bune torțe aruncate de suporterii trupei lui Miță Iosif.

Ionuț Voicu, delegatul Rapidului, a încercat să-i calmeze pe fani. Fără prea mult succes însă. Aceștia s-au oprit doar după ce au terminat arsenalul de materiale pirotehnice.

În cele din urmă, partida s-a reluat fără incidente.

15.000 de faniasistă la meci

Organizare defectuoasă pe Arena Națională?

Un cititor a semnalat redacției GSP că, deși avea bilet la inelul intermediar, tribuna a doua, a fost direcționat către primul inel: „Ne înghesuie pe toți aici, la primul inel de la tribuna a doua. Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”.

Revenim după o pauză lungă. Avem emoții. Sunt foarte mulți jucători care nu au evoluat niciodată pe Arena Națională. Nici noi nu am organizat un meci aici. Sperăm ca totul să decurgă foarte bine, atât administrativ, cât și sportiv. Aveam 13.000 de bilete și 2.500 de abonamente, asta cu 3 ore înaintea meciului. Cred că vor fi până în 20.000 de fani
Daniel Niculae, președinte Rapid

Imaginile trimise către GSP de un suporter care nu a fost lăsat să intre la inelul intermediar
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Probleme cu biletele înainte de Rapid - Chindia

Eroare pe site-ul Eventim, cel care vinde bilete online la meciul Rapid - Chindia. Reprezentanții Rapidului au spus că toate biletele se vând la casele de bilete de la Arena Națională.

După o sesizare venită din partea fanilor rapidiști, GSP.ro a încercat să cumpere bilete la meciul Rapid - Chindia.

Însă a apărut o problemă. Site-ul Eventim, cel care vinde bilete, afișa o eroare atât când doritorul selecta direct locurile de pe stadion, cât și când selecta doar categoria de bilete dorite.

„Eroare. Din pacate, biletele selectate nu au putut fi adaugate in cosul de cumparaturi. Va rugam, incercati din nou. Daca primiti acelasi mesaj, contactati serviciul de relatii cu clientii al Eventim: [email protected]”, aparea pe site.

Reprezentanții clubului Rapid au punctat că nu se mai vinde niciun bilet prin platformă, iar doritorii și-au putut cumpăra bilete de la case, până la ora meciului. „Toate biletele se vând la case”, au transmis ei prin intermediul GSP.ro.

S-a întors Rapidul! Careul Chindiei, asediat de torțe și fumigene » Startul meciului, amânat

Imagini de la Arena Națională, la Rapid - Chindia

Rapid - Chindia. Cum se face accesul la meci

Accesul în stadion s-a făcut începând cu ora 19:30. Pentru a intra în stadion, suporterii sunt obligați să aibă: mască, buletin sau carte de identitate, dovada vaccinului (făcut cu cel puțin 10 zile în urmă, la ora meciului), a testului RT-PCR (făcut cu cel mult 72 de ore până la ora meciului) sau a testului rapid (făcut cu cel mult 24 de ore până la ora meciului).

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2 pot intra cu dovada.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum a ajuns Dinamo! „Dacă putem, le dăm 9! Oricum, nu știm prea multe despre ei”

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Îl mai văd 3 meciuri, apoi vom discuta cu el si vom încerca să ne despărțim frumos”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iulie 2021, 14:04

Suporterii Rapidului , UNICI prin atașament , fanatism și constanță (indiferent de problemele prin care a trecut clubul lor dealungul vremurilor și al Ligii în care au evoluat) sunt întradevăr în altă Ligă , o Ligă pe care noi ceilalți doar sperăm și credem că (UNEORI) o putem egala , dar asta doar în visele noastre!!! Bravo Rapid , bravo neegalaților suporteri rapidiști... ne vedem la anul în Liga I.

adriann_
adriann_  •  19 Iulie 2021, 19:08
Postat de maniaxxx pe 18 Iulie 2021, 22:58

E greu pentru fcsbisti să vadă suporteri adevărați pe stadion, așa-i? :))

Splendoarea spectacolului oferit de galeria Rapidului i-a umplut de venin pe becalisti :)))

tororosso
tororosso  •  19 Iulie 2021, 17:02

De ce fortele de ordine nu au somat suporterii sa inceteze acțiunea ilegală prin aruncarea petardelor / fumigenelor si să părăsească zona ? Ce sancțiuni se impun de către LPF & FRF ca astfel de incidente să numai fie pe stadioane ? În rest un meci anost . Se vede calitatea echipelor cât și a campionatului cu un nivel de liga 4 a din vest . Tămbălău cât cuprinde de zici că a făcut găina un ou de aur .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează