FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CHINDIA

Probleme pe Arena Națională: „Ne înghesuie pe toți aici! Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”

Probleme de organizare la Rapid - Chindia, meci care se dispută pe Arena Națională. +33   FOTO
Probleme de organizare la Rapid - Chindia, meci care se dispută pe Arena Națională.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iulie 2021 21:02 / Actualizat duminica, 18 iulie 2021 22:08

Probleme de organizare la Rapid - Chindia, meci care se dispută pe Arena Națională.

  • Rapid joacă acasă cu Chindia Târgoviște, de la 21:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.ro, televizat de Telekom Sport 1, Digi Sport 1 și Look Sport.

Deși au declarat că vor ține casele de bilete deschise până la ora meciului, un suporter ajuns la ora 21:00 n-a mai prins bilet, casele fiind închise.

De asemenea, un cititor a semnalat redacției GSP că, deși avea bilet la inelul intermediar, tribuna a doua, a fost direcționat către primul inel: „Ne înghesuie pe toți aici, la primul inel de la tribuna a doua. Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”.

Revenim după o pauză lungă. Avem emoții. Sunt foarte mulți jucători care nu au evoluat niciodată pe Arena Națională. Nici noi nu am organizat un meci aici. Sperăm ca totul să decurgă foarte bine, atât administrativ, cât și sportiv. Aveam 13.000 de bilete și 2.500 de abonamente, asta cu 3 ore înaintea meciului. Cred că vor fi până în 20.000 de fani
Daniel Niculae, președinte Rapid

Imaginile trimise către GSP de un suporter care nu a fost lăsat să intre la inelul intermediar
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
FOTO: Vlad Nedelea
+29 FOTO

Probleme cu biletele înainte de Rapid - Chindia

Eroare pe site-ul Eventim, cel care vinde bilete online la meciul Rapid - Chindia, de astăzi, ora 21:30. Reprezentanții Rapidului spun că toate biletele se vând la casele de bilete de la Arena Națională.

După o sesizare venită din partea fanilor rapidiști, GSP.ro a încercat să cumpere bilete la meciul Rapid - Chindia de diseară. Partida reprezintă revenirea giuleștenilor în Liga 1.

Însă a apărut o problemă. Site-ul Eventim, cel care vinde bilete, afișează o eroare atât când doritorul selectează direct locurile de pe stadion, cât și când selectează doar categoria de bilete dorite.

„Eroare. Din pacate, biletele selectate nu au putut fi adaugate in cosul de cumparaturi. Va rugam, incercati din nou. Daca primiti acelasi mesaj, contactati serviciul de relatii cu clientii al Eventim: [email protected]”, apare pe site.

Reprezentanții clubului Rapid au punctat că nu se mai vinde niciun bilet prin platformă, iar doritorii își pot cumpăra bilete de la case, care vor fi deschise până la ora meciului. „Toate biletele se vând la case”, au transmis ei prin intermediul GSP.ro.

Probleme pe Arena Națională: „Ne înghesuie pe toți aici! Stewarzii ne-au spus să ne așezăm pe unde putem”

Imagini de la Arena Națională, la Rapid - Chindia

Rapid - Chindia. Cum se face accesul la meci

Accesul în stadion s-a făcut începând cu ora 19:30. Pentru a intra în stadion, suporterii sunt obligați să aibă: mască, buletin sau carte de identitate, dovada vaccinului (făcut cu cel puțin 10 zile în urmă, la ora meciului), a testului RT-PCR (făcut cu cel mult 72 de ore până la ora meciului) sau a testului rapid (făcut cu cel mult 24 de ore până la ora meciului).

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2 pot intra cu dovada.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cum a ajuns Dinamo! „Dacă putem, le dăm 9! Oricum, nu știm prea multe despre ei”

Gigi Becali, ultimatum pentru un fotbalist de la FCSB: „Îl mai văd 3 meciuri, apoi vom discuta cu el si vom încerca să ne despărțim frumos”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ucluj2011
ucluj2011  •  20 Iulie 2021, 14:53

Suporterii Rapidului , UNICI prin atașament , fanatism și constanță (indiferent de problemele prin care a trecut clubul lor dealungul vremurilor și al Ligii în care au evoluat) sunt întradevăr în altă Ligă , o Ligă pe care noi ceilalți doar sperăm și credem că (UNEORI) o putem egala , dar asta doar în visele noastre!!! Bravo Rapid , bravo neegalaților suporteri rapidiști... ne vedem la anul în Liga I.

viata.de.caini
viata.de.caini  •  19 Iulie 2021, 05:53

Este cazul pentru multi dintre ei, care ar trebui controlati!

gicab
gicab  •  18 Iulie 2021, 23:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează