FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ GSP DIN SLOVACIA Braun a răsfoit revista „Rapid 100” și știe cum va suna un titlu de prima pagină în 2024: „Voi câștiga titlul! Într-o zi, voi fi și eu acolo”

FOTO Driu Elena +34   FOTO
FOTO Driu Elena

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 08:10 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 21:16

Rapid se gândește deja doar la lupta pentru titlu, după 20 de ani de la precedentul, iar fotbaliștii au fost „contaminați” cu aceeași atitudine, drept dovadă și replicile lui Christopher Braun, sosit în Grant de la CFR Cluj pentru 300.000 de euro.

  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda se află în cantonamentul Rapidului din Slovacia, de unde transmit toate informațiile relevante. 

„La 100 de ani de Rapid, Gazeta Sporturilor reconstituie într-un mod aparte călătoria fascinantă a acestui club prin epoci diferite. Am recuperat imagini de arhivă, frânturi de amintiri și povești emoționante pentru a așterne între coperțile unui album-eveniment 100 de motive pentru care să iubești Rapidul. Savurați alături de noi această odisee de neuitat prin istoria unui echipe legendare!”.

Este una dintre prezentările unei reviste de colecție, „100 de motive să iubești Rapid”, editată de Gazeta Sporturilor. În cantonamentul formației din Slovacia, unul dintre transferurile tari din Liga 1 în această vară, Christopher Braun, adus de la CFR Cluj în Giulești, a răsfoit revista și a fost impresionat.

Cine sunt „locotenenții” lui Adrian Mutu la Rapid » Detaliul remarcat de reporterul GSP în cantonamentul giuleștenilor
RAPID
Cine sunt „locotenenții” lui Adrian Mutu la Rapid » Detaliul remarcat de reporterul GSP în cantonamentul giuleștenilor

„Braun câștigă titlul în 2023/2024, un titlu bun de prima pagină”

Mai mult, știe ce are de făcut pentru a fi și el parte din istoria Rapidului.

„Într-o zi poate voi fi eu în interiorul unei asemenea reviste. Braun câștigă titlul în 2023/2024, acesta este un titlu bun de prima pagină”, a început jucătorul german, dând pagină după pagină.

44de meciuri a strâns Braun pentru clujeni în ediția precedentă, evoluând pe ambele benzi. A marcat un gol și mai are 2 assist-uri

S-a amuzat la o reclamă la shaorma, mai ales că tocmai afirmase în cadrul unui interviu acordat Gazetei Sporturilor faptul că niciodată, pe oriunde a fost în Europa, nu a văzut atâtea shaormerii ca în București.

A văzut și pozele cu fostul stadion al Giuleștiului, s-a interesat de cum era atmosfera pe acea arenă. „Ohoho!”, a reacționat când a văzut o fotografie cu Ionuț Voicu, delegatul echipei, fost fotbalist al Grantului. „Unde e Săpunaru?”, a întrebat, amuzat, neamțul.

Braun îi știe pe Lucești, a văzut meciul Rapidului cu Hamburg

A dat cu ochii de fotografia lui Mircea Lucescu: „Îl cunosc! A fost și aici?! Mare antrenor! Are un fiu, nu? Așa, Răzvan Lucescu. Am jucat contra lui când eram în Grecia”. Braun a evoluat la OFI Creta, unde a adunat 48 de meciuri.

O poză cu Hertha Berlin din campania UEFAntastică din ediția 2005/2006 i-a trezit amintiri și lui. „Eram la Hamburg când Rapid a jucat cu HSV, tare duel. Și nemții aveau echipă foarte bună atunci”, a reacționat jucătorul născut în nordul Germaniei, la Hamburg.

„Uite-l și pe Săpunaru! E pe ultima pagină... Îl știu și pe Daniel Pancu, atacantul”, a mai spus fotbalistul sosit în Grant pentru a deveni campion în alb-vișiniu.

Sărbătoarea Centenarului a fost top! Maximum. Singura dată când am mai văzut așa ceva, a fost la un festival, la Untold, la Cluj. Dar ceea ce a fost pe Giulești a fost la un nivel superior

- Christopher Braun, fundaș CFR Cluj

Mai multe corespondențe despre Rapid: 

Atenție, altfel de fotbalist! » Rapidistul Omar El Sawy are idei clare: „Trebuie să mă ocup de ceea ce este palpabil, nu de ceea ce ar putea fi!”
RAPID
Atenție, altfel de fotbalist! » Rapidistul Omar El Sawy are idei clare: „Trebuie să mă ocup de ceea ce este palpabil, nu de ceea ce ar putea fi!”
Interviu-eveniment cu Cătălin Cîrjan, puștiul adus de Rapid de la Arsenal: „David Luiz m-a învățat că dacă muncesc, mi se întoarce înzecit”
INTERVIU
Interviu-eveniment cu Cătălin Cîrjan, puștiul adus de Rapid de la Arsenal: „David Luiz m-a învățat că dacă muncesc, mi se întoarce înzecit”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (2)
Mihai043
Mihai043  •  01 Iulie 2023, 15:32
Postat de 1_0_1_0 pe 01 Iulie 2023, 11:56

Cum l-ati facut sa zica asta? A repetat cu șuku in vestiar?

Te roade gelozia și invidia. Noi ne întărim, la voi se alege praful.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Iulie 2023, 11:56

Cum l-ati facut sa zica asta? A repetat cu șuku in vestiar?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează