FOTBAL  »  Superliga  »  CONVOCARE

VIDEO Electrizant în SuperLigă, așteaptă telefonul de la Edi Iordănescu: „Mă simt bine, se vede pe teren. Aștept convocarea”

Claudiu Petrila, primul din stânga // foto: GSP
Claudiu Petrila, primul din stânga // foto: GSP

Articol de , , , - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 17:41 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 18:36

Claudiu Petrila (22 de ani) parcurge un sezon foarte bun la Rapid, cu 4 goluri și 5 pase decisive, și admite că așteaptă convocarea la echipa națională a României.

Claudiu Petrila are o singură apariție la naționala de seniori a României, în amicalul cu Slovenia din noiembrie 2022.

Extrema rapidistă, pentru care giuleștenii au plătit 500.000 de euro în această vară, admite că așteaptă o nouă convocare, în contextul în care traversează un sezon foarte bun, cu 4 goluri și 5 assisturi în doar 11 meciuri.

3 fotbaliști importanți, în pericol să rateze FCSB - Rapid
FCSB - RAPID
3 fotbaliști importanți, în pericol să rateze FCSB - Rapid

VIDEO. Claudiu Petrila: „Aștept convocarea. Cred că îmi fac destul de bine treaba”

„Stilul de la Rapid mi se potrivește, este diferit față de ce jucam la CFR Cluj. Mă simt bine și cred că asta se vede pe teren. Domnul Bergodi este foarte important pentru mine, îmi dă foarte multă încredere, joc în fiecare meci și asta este foarte important pentru mine.

Naționala? Vreau să demonstrez în fiecare meci, cred că îmi fac destul de bine treaba și cu siguranță voi fi acolo în viitor.

Bineînțeles că aștept convocarea, o aștept în fiecare lună cu meciuri, dar acum mă gândesc doar la Rapid, la meciul de mâine”, a comentat Petrila la conferința de presă premergătoare meciului Rapid - CSU Craiova.

Claudiu Petrila: „Vom avea un meci tare cu Universitatea Craiova”

Referitor la duelul contra oltenilor, programat duminică, ora 20:30, Petrila a afirmat:

„Cu siguranță ne așteaptă un meci foarte greu, ei vin după un meci foarte slab cu Petrolul și vor veni aici cu altă față și cu dorința de a lua cele 3 puncte. Trebuie să fim pregătiți, să dăm totul pentru echipă. Este un meci important, dar nu decisiv.

Se pare că am reușit să ne motivăm mai bine în meciurile tari. Mâine va fi din nou un meci tare și trebuie să fim pregătiți. Urmează meciuri foarte grele, mai ales că două dintre ele vor fi în deplasare. Sunt sigur însă că fanii vor fi lângă noi și ne vor da un plus de putere”.

Tot din Liga 1: 

Marius Niculae, repostare ironică: „Dacă își ia echipamentul pe el, e peste Abdallah și Ghezali împreună :D”

Aici se joacă meciul? » Iată cele 3 dueluri-cheie care pot decide Petrolul - FCSB

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close