FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cu tortul pe stadionul din Giulești » Cum l-au sărbătorit fotbaliștii Rapidului pe Cristi Săpunaru

Cristi Săpunaru a fost sărbătorit așa sum se cuvine de colegi la împlinirea vârstei de 40 de ani.
Cristi Săpunaru a fost sărbătorit așa sum se cuvine de colegi la împlinirea vârstei de 40 de ani.

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 20:07 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 20:38

Cristi Săpunaru a fost sărbătorit de colegi la împlinirea vârstei de 40 de ani.

Astăzi, 5 aprilie, Cristi Săpunaru și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fotbaliștii Rapidului i-au cântat căpitanului chiar pe stadionul din Giulești.

Săpunaru a avut parte și de un tort de pe care nu a lipsit sigla clubului pe care îl iubește. În clipul postat pe pagina oficială de Facebook a Rapidului, Săpunaru ține tortul în brațe, în timp ce întreg lotul îi cântă „La mulți ani!”.

Apoi, fotbaliștii au format un „tunel” și l-au lovit în glumă pe Săpunaru.

VIDEO. Cristian Săpunaru sărbătorit de coechipieri la împlinirea vârstei de 40 de ani

Bergodi a vorbit despre lupta la titlu și a explicat faptul că nu ar fi normal să se mai gândească la primul loc în condițiile în care FCSB s-a desprins la 10 puncte de giuleșteni. Antrenorul a explicat că noul obiectiv al echipei sale este clasarea pe podium la finalul sezonului. Locul 2 ar fi foarte bun în viziunea lui Bergodi, ținând cont de faptul că Rapid este acum pe 4.

Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - CFR Cluj: „Nu putem să mai vorbim de FCSB”

„Este un meci foarte important în care se vor întâlni două echipe care au nevoie de puncte din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă. Pentru noi e foarte important să câștigăm aceste trei puncte. Vom vedea după meci (n.r. - dacă jucătorii au trecut peste eșecul cu Craiova). Ei s-au antrenat, am vorbit cu ei, s-au pregătit foarte bine, i-am văzut montați, sunt motivați și cred că vom face un meci bun.

A fost un duș rece eșecul cu Craiova. Nu știu dacă ne va ajuta (n.r. CFR a rămas fără antrenor). Cunoaștem echipa lor, știm cum vor juca, nu cred că noul antrenor poate schimba foarte multe.

Și ei trec printr-o perioadă proastă precum noi. Dacă echipa va juca cum a jucat multe meciuri aici, în Giulești, dar și în deplasare, sigur că vom avea mai multe șanse de a câștiga acest meci, trebuie făcut un meci bun din punct de vedere tactic, să greșim cât mai puțin.

M-a surprins plecarea lui Mutu, a antrenat echipe mari, a fost o surpriză în Cupă. Fiecare decide soarta lui, nu-mi dau eu cu părerea, el a simțit așa, a fost decizia lui.

Presiunea există întotdeauna, suntem la Rapid și trebuie să câștigăm mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, pe locul 2 sau 3, important ar fi al doilea. Acum nu putem vorbi despre FCSB, cu tot respectul, e la 10 puncte distanță, mi s-ar părea o aroganță din partea noastră”, a precizat Bergodi la conferința de presă.

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Interes URIAȘ pentru derby-ul de titlu dintre FCSB și Craiova! Câte bilete au vândut roș-albaștrii: „Greul de acum începe”
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Interes URIAȘ pentru derby-ul de titlu dintre FCSB și Craiova! Câte bilete au vândut roș-albaștrii: „Greul de acum începe”
Ivaylo Petev are înlocuitor pentru Mitriță »  Planurile Universității Craiova pentru meciul decisiv cu FCSB
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ivaylo Petev are înlocuitor pentru Mitriță » Planurile Universității Craiova pentru meciul decisiv cu FCSB

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close