FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL - RAPID 0-0

Cristiano Bergodi, despre egalul încâlcit de la Galați: „Nu vrem să găsim un alibi”

Cristiano Bergodi / Sursă foto: Facebook@ Rapid 1923
Cristiano Bergodi / Sursă foto: Facebook@ Rapid 1923

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 22:08 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 22:31

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid, a vorbit, la „cald”, despre remiza înregistrată de giuleșteni pe terenul Oțelului, scor 0-0, în runda #9 din Superligă.

Tehnicianul italian s-a declarat mulțumit cu punctul obținut de Rapid la Galați, insistând să laude echipa arțăgoasă a lui Dorinel Munteanu. Totodată, Bergodi a refuzat să vorbească despre posibilitatea ca alb-vișiniii să mai transfere un jucător în perioada următoare.

Oțelul și Rapid, X la infinit » Remiză ștearsă în fața a 12.000 de spectatori. Clasamentul ACUM în Superligă
Oțelul - Rapid 0-0
Oțelul și Rapid, X la infinit » Remiză ștearsă în fața a 12.000 de spectatori. Clasamentul ACUM în Superligă

Cristiano Bergodi, după Oțelul - Rapid 0-0: „Un punct câștigat într-un meci de luptă”

„Voiam a patra victorie, dar nu a fost posibil. A fost un punct câștigat. Oțelul e o echipă care se apără foarte bine, nu a fost ușor să creăm spații. Ei au ținut ritmul sus, nu au scăzut.

Am întâlnit o echipă bună, foarte bine pregătită fizică. Echipa noastră a arătat caracter. Nu vrem să găsim alibi pentru un jucător că a venit afectat de la națională (n.r. - se referă la kosovarul Rrahmani și evoluția slabă a acestuia de la Galați). În prima repriză am intrat în careu, dar nu am reușit să materializăm.

Eu sunt mulțumit, oricum. E un punct câștigat într-un meci de luptă. Sunt mulțumit de cine a intrat.

Nu stau acum să mă gândesc la un fundaș central. Nu știu. Nu vorbesc de transferuri, ci de cum a jucat echipa. Repet, e un punct câștigat”, a spus Bergodi, conform Primasport

A fost un meci foarte dificil, o atmosferă plăcută a Galați. Mă bucur că echipa s-a întors în Liga 1 și că vin atât de mulți oameni la stadion. Formează o echipă bună, aleagă mult, și-au dorit acest rezultat. Bravo lor! La cald, cred că am avut o adversară foarte bună. Ăsta este motivul rezultatului.

- Horațiu Moldovan, portar Rapid

VIDEO Ce îi lipsește tânărului fotbalist român? Opinia lui Bergodi: „În Italia, dacă nu te antrenezi bine, nici nu te poți gândi la titularizare”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Oțelul și Rapid, X la infinit » Remiză ștearsă în fața a 12.000 de spectatori.

Horațiu Moldovan, fair-play după remiza cu Oțelul: „Mă bucur că e aici și că aduce atâția spectatori”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
ciobanudorin_2006
ciobanudorin_2006  •  19 Septembrie 2023, 22:52

Felicitări galeriei .Nu am crezut ca am sa vad 500 de suporteri sau câți or fi fost sa cânte și sa ne încânte 100 de minute.(in jocul cu Otelul)Un spectacol pe care rar îl poți vedea.Fantastic .Echipa nu sa ridicat la nivelul galeriei ...doar Petrila ,Funsho și Moldovan s au mai zbătut doar ca Petrila sa zbătut ptr el băiatul e focusat ptr o plecare probabil.Pacat ca jucătorii nu conștientizează ce au în spate.

gicapuia
gicapuia  •  18 Septembrie 2023, 16:22

"Eu sunt mulțumit, oricum. E un punct câștigat într-un meci de luptă. Sunt mulțumit de cine a intrat." Dupa bataia aia de joc zici ca esti multumit. Da noi care am zgait ochii 100 min la bambiliciul prezentat de Rapid cum crezi ca ar trebui sa fim ? Noi rapidistii. Cum explici jocul mizerabil de aseara ? De asta esti pus acolo ? Sa vii sa-ti exprimi multumirea ca ai luat un punct? Nu vezi ca jucatorii tai aseara mai aveau putin si ieseau de pe teren , ca prea erau plictisiti. Adica ne aduceti pe noi la Galati duminica seara !? La Galati ma!???! In loc sa stau la un sprit si cu mina pe sotie tolanit in pat, ma puneti sa transpir pentru un amarit de punct? O sa ziceti : Nu-ti place schimba canalul ! Si daca il schimbam toti ce spanac ( sa nu zic altceva) mai mincati . Ca nu sunteti buni sa jucati nicaieri in afara " Superliga" ?!

corbea
corbea  •  18 Septembrie 2023, 10:08

Cu trecerea timpului se dovedeste c-am avut dreptate cand am spus ca alegerea lui bergodi este una proasta. Un antrenor modest, limitat in gandire, fara reactii in timpul meciului (oricat ar da din maini....), nu stie cum sa motiveze jucatorii (daca nu ar fi Sapunaru....),orgolios din cale afara si ranchiunos cu jucatorii...Face echipa dupa simpatii si asta se vede in timpul jocului....Ca tine cont de ce fac jucatorii la antrenamente este praf in ochii naivilor....Dar asta este, noi comentam sa ne mai stingem oful pentru proastele alegerii ale conducerii....Problema este ca si acolo sunt orgolii care nu vor sa recunoasca ca nu le stiu pe toate....Cel mai elocvent exemplu este mutu: toata lumea le-a spus ca dupa pregatire,experienta, caracter , nu poate fi antrenorul dorit sa faca ceva la Rapid. Le-a trebuit un campionat si ceva, si-a batut joc de ei,i-a lasat cu pantalonii-n vine sa-si dea seama ca lumea are dreptate. Degeaba esti la Imperiul leilor cand tu nu vezi la tine-n casa....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează