FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 2-2

Rădoi, neinformat înainte de întreruperea Superligii: „Noi suntem singurii fraieri care jucăm în pauza asta”. CFR și FCSB joacă și ele :D

Mirel Rădoi/ foto Cristi Preda (GSP)
Mirel Rădoi/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2022 22:53 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2022 23:16

Rapid și CSU Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa 18 din Liga 1. Mirel Rădoi, antrenorul oltenilor, a vorbit despre reluarea Ligii 1 la finalul lunii noiembrie.

Universitatea Craiova va juca pe 29 noiembrie în Superliga, în restanța cu Chindia Târgoviște. Rădoi e deranjat că în România se va juca imediat după finalul grupelor Campionatului Mondial, spre deosebire de alte campionate.

Mutu și-a pus mâinile în cap: pierdere grea pentru Rapid + Accidentare la Craiova cu efecte la națională: convocare de urgență!
RAPID - CSU CRAIOVA 2-2
Mutu și-a pus mâinile în cap: pierdere grea pentru Rapid + Accidentare la Craiova cu efecte la națională: convocare de urgență!

Declarațiile lui Mirel Rădoi, după Rapid - CSU Craiova 2-2

„O repriză controlată de noi. Apoi, prin atmosfera suporterilor, Rapid a început să împingă jocul. Pe acele mingi lungi a reușit să egaleze. Puteam să câștigăm dacă marca Crețu. Dominarea lor din repriza a doua se datorează publicului. Se creează presiune, iar atacanții lor au profitat. 

Felicit suporterii, nu am auzit nicio înjurătură, față de atunci când eram jucător. Publicul a fost principalul factor, acolo este punctul lor forte. Și la un aut pare că sunt singuri cu portarul. Nu reușim să absorbim presiunea, pe mingiile lungi ne poziționăm în spatele atacantului.

Ar trebui să învățăm din greșelile astea. Va fi în continuare o luptă aprinse pentru primele 6. Noi dacă batem în restanță, urcăm în clasament. Îmi pare rău că suntem singurii fraieri care jucăm în pauza asta. Jucăm pe 29, apoi pe 3, pe 7. Măcar puteam juca toți în același timp”, a declarat Mirel Rădoi, la Orange Sport.

Totuși, și rivalele CFR și FCSB joacă în acea perioadă. Pe 30 noiembrie se dispută restanța Hermannstadt - CFR Cluj, iar pe 1 decembrie Botoșani - CFR Cluj.

Ce au spus jucătorii Craiovei după egalul cu Rapid

Suntem triști, e un sentiment de înfrângere. Știm că e un punct, dar e un sentiment de înfrângere pentru că am avut 2-0. Ne-am obișnuit să câștigăm. Echipele mari nu trebuie să fie fericite la egal. Noi suntem Craiova și nu trebuie să ne mulțumim cu un egal. 

Nu știu ce s-a întâmplat. E un punct, dar avem sentimentul că puteam să câștigăm. Ei sunt o echipă bună, pe locul 2. O să ne antrenăm în această pauză, sperăm să revenim li să jucăm mai bine în decembrie

- Rivaldinho, atacant CSU Craiova

Mitrea: „Suntem pe drumul cel bun”

Am intrat cu un rezultat bun la pauză. La ambele goluri s-a greșit. E important că am luat un punct în Giulești, e reu aici. Vedeți ce atmosferă e, eu m-am bucurat că au venit oamenii. Dar sunt două puncte pierdute. Eu mă pregătesc în timpul săptămânii, lumea care mă cunoaște știe ce om sunt și cum mă pregătesc la antrenamente. Echipa arată bine, suntem pe o pantă ascendentă. 

Noi ne dăruim, suntem atenți la ce ne transmite Mister. Azi cred că le-am dat prea ușor mingile acestea lungi. Nu știu dacă e bună pauza, noi eram în formă bună. Noi suntem foarte bine fizic, suntem printre cele mai bine pregătite echipe

- Alexandru Crețu, mijlocaș Universitatea Craiova

Citește și:

Arlauskis a cedat nervos! A urlat la arbitru în Rapid - CSU Craiova și a fost pedepsit

Săpunaru și Dragoș Grigore, lăsați în urmă la golurile Craiovei » Cum au fost ridiculizați veteranii Rapidului

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (8)
cdba3133
cdba3133  •  13 Noiembrie 2022, 10:09

Poate dorea sa joace in zilele de Craciun sau imediat dupa Anul Nou.

remarque
remarque  •  13 Noiembrie 2022, 09:16

din moment ce nu ati jucat cand a fost meciul programat initial, nu e firesc sa jucati la o alta data? Evident, o data cand altii nu joaca. Mai nou e o problema pentru antrenori si jucatori ca sunt meciuri, ca sunt obositi, ca nu au timp de refacere. Refacere dupa ce? Pai nu din asta traiti? Din asta faceti bani, din vanzarea unui "spectacol".

frontline
frontline  •  13 Noiembrie 2022, 08:04

Radoi e neinformat de mic,se stie ca nu i a placut scoala!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează