FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CSU CRAIOVA 1-2

Video Scene reprobabile! Săpunaru instigă galeria Rapidului la înjurături la adresa Craiovei

Cristi Săpunaru
Cristi Săpunaru

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2021 22:23 / Actualizat duminica, 29 august 2021 23:03

Rapid a pierdut dramatic meciul cu CSU Craiova, scor 1-2. La finalul partidei, căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a dat tonul injuriilor la adresa oltenilor, în fața galeriei. 

Imediat după înfrângerea din derby, Cristian Săpunaru i-a instigat pe suporterii din galeria Rapidului să o înjure pe CSU Craiova.

Căpitanul Rapidului a ridicat mâinile și a început să strige injurii la adresa Universității Craiova, scandare preluată instant de întreaga peluză rapidistă și de ceilalți fotbaliști. Imaginile cu Săpunaru s-au viralizat pe TikTok. 

Săpunaru: „Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare”

„S-a rupt echilibrul la eliminarea lui Belu. Nu discut despre arbitraj, sunt alți oameni în măsură să comenteze. Trebuia să pierdem un meci, dar nu așa. Singura mea nedumerire este dacă primul fault al lui Belu a fost de galben. La ultima fază, de obicei, dacă ești faultat înainte și îți ia adversarul mingea, se întoarce faza. 

Rapid o să-și revină, un meci nu strică atmosfera. E începutul campionatului, este de-abia etapa a 7-a. Să dea Dumnezeu să ne vedem în play-off [cu Craiova]! 

Obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare. Cu cât vom câștiga mai multe meciuri, cu atât va fi mai bine pentru noi”, a declarat Săpunaru.

Rapid - CSU Craiova 1-2

În derby-ul dintre Rapid și CSU Craiova giuleștenii au intrat mai montați în debutul meciului.Prima ocazie i-a venit Rapidului, la șutul periculos al lui Hlistei, parat excelent de Pigliacelli. Oltenii au reacționat prin șutul lui Nistor de la mare distanță, apărat însă de portarul Moldovan. 

Giuleștenii au fost cei care au presat mai mult și chiar au reușit deschiderea scorului la capătulul primului sfert de oră. Alexandru Albu a avut o reușită de senzație, după ce, din marginea careului, lateral stânga, a trimis mingea direct în vinclul porții lui Pigliacelli cu un șut bine plasat la colțul lung. 

Oltenii au avut o ocazie bună de egalare prin căpitanul Nicușor Bancu, dar șutul său a fost reținut de Moldovan. În finalul reprizei, giuleștenii au trecut pe lângă 2-0, pentru ca mai apoi să rămână în 10 oameni. Belu-Iordache a fost eliminat după un fault dur la Bancu, moment în care între jucătorii celor 2 echipe s-a iscat un conflict. 

Convocat în premieră la națională, tânărul Markovic a avut prima ocazie de gol în minutul 48, când lovitura sa de cap a trecut peste transversala porții lui Moldovan. Oltenii au avut 2 ocazii imense de gol în minutul 57. Prima dată, Baiaram a trimis mingea în bară la capătul unei acțiuni individuale, apoi mingea i-a sărit lui Dan Nistor în mijlocul careului cu poarta goală. 

Mijlocașul oltenilor a reluat spre poartă însă Moldovan a salvat miraculos, trimițând mingea în transversală. Craiova a presat în continuare și a avut alte 2 ocazii mari. Din nou Baiaram l-a pus la încercare pe Moldovan, care a respins în lateral de unde Markovic a reluat, dar portarul giuleștenilor s-a impus din nou. 

Același Moldovan, omul meciului pentru Rapid a salvat miraculos și la șuturile lui Vînă și Markovic, spre disperarea oltenilor. Până la urmă oltenii au reușit egalarea. Cîmpanu a trimis mingea în bară de la marginea careului, pe fază a fost Markovic care cu poarta goală a înscris pentru 1-1. 

Asftel, defensiva giuleștenilor a încasat primul gol din acest sezon de Liga 1. Oltenii nu s-au mulțumit cu egalul și au continuat să atace. Iar Elvir Koljic a reușit un gol senzațional în minutul 90+2. Atacantul Craiovei a preluat mingea la 25 de metri de poartă și a trimis o rachetă direct în vinclul porții lui Moldovan, care nu a mai putut face minuni la acest șut. 

Rapid înregistrează prima înfrângere din acest sezon și rămâne cu 16 puncte, în timp ce oltenii acumulează 12 puncte și urcă pe locurile de play-off.

Citește alte știri din Liga 1:

Protest la CFR Cluj - FCSB » Mesajul afișat în timpul meciului: „Ați pătat aceste culori”

Marius Croitoru, stupefiat de gafa din Sepsi - Botoșani: „Dacă vedeam pe video, în viața mea nu-l luam!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (87)
octavianus
octavianus  •  01 Septembrie 2021, 11:00

Nu vreau sa scuz pe nimeni dar uite ce mai zice presa....."Dar au fost şi lucruri nu tocmai frumoase. Înainte ca Săpunaru să scandeze trivialităţi alături de galerie la adresa Craiovei, pe teren s-a petrecut un moment reprobabil. Culmea este că arbitrul de centru a fost informat despre moment, dar nu a sancţionat derapajul. Baiaram a făcut semne obscene spre suporterii Rapidului, dar arbitrul Radu Petrescu a ignorat informaţia primită de la "asistentul" Mihai Neacşu" DECI NU MAI ARATATI NUMAI SI NUMAI SPRE RAPID !! FZR ! si Doamne ajuta !!

ucluj2011
ucluj2011  •  31 August 2021, 18:57
Postat de kuba pe 30 August 2021, 06:41

Ce o fi strigat galeria Rapidului: *** ***

Îți spun eu EXACT ce a strigat galeria Rapidului (tot stadionul) din surse SIGURE de la fața locului! Au strigat: "Craiova-Olguța / Ne Suge *ula!" .... și până la Craiova nu so fi auzit , dar pân' la Ploiești în mod sigur sa auzit vuietul inconfundabil al neegalatei peluze/tribune Rapidiste!!!

1678029639035744
Nicolae Nedelcu  •  31 August 2021, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează