FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID- CFR CLUJ

VIDEO Nervi întinși la maximum după eșecul din Cupa României: „Nimic nu mai e ușor, ne trebuie un restart”

Foto: Răzvan Oaidă
Foto: Răzvan Oaidă

Articol de , , - Publicat joi, 07 decembrie 2023 08:50 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 08:53

Rapid a ratat unul dintre obiectivele acestui sezon, fiind eliminată din Cupa României, la capătul unei remize albe cu CFR Cluj. La final, mijlocașul Răzvan Oaidă (25 de ani) și-a găsit cu greu cuvintele și consideră că obiectivul giuleștenilor nu a fost pierdut în acest joc.

Mijlocașul alb-vișiniilor este convins că echipa are nevoie de un restart în jocurile de la finalul acestui sezon.

S-a lăsat cu scandal în Giulești, după eliminarea Rapidului: „Nu tolerăm mercenarii!” » Ce au făcut jucătorii la final
RAPID - CFR CLUJ 0-0
S-a lăsat cu scandal în Giulești, după eliminarea Rapidului: „Nu tolerăm mercenarii!” » Ce au făcut jucătorii la final

VIDEO. Răzvan Oaidă: „E dezamăgitor și frustrant”

„O seară foarte tristă fiindcă ne doream cu totul altceva, cu toate că nu în această seară s-a pierdut calificarea. E ciudat formatul, dar acum nu mai contează asta. Mergem înainte și acum trebuie să ne axăm doar pe campionat. 

Ocazii ne-am creat și am făcut un joc foarte bun, dar ne-a lipsit golul. Nu-mi vine să cred că nu mai marcăm! Eram o echipă ofensivă, care ataca, care marca.

Aveam doi jucători foarte importanți în atac, decisiv care făceau diferența, dar acum n-avem ce face. E dezamăgitor și frustrant ceea ce s-a întâmplat cu scandările de la final, dar trebuie să ne pregătim și să le facem suporterilor o bucurie în campionat. Niciun meci nu este ușor în perioada în care suntem acum și trebuie să ne dăm un restart”, a spus Răzvan Oaidă.

VIDEO. Mario Camora: „Am jucat la egal”

De partea cealaltă, căpitanul feroviarul din Gruia, Mario Camora a explicat că echipa și-a dorit un egal pentru calificare și speră ca în campionat să se termine seceta.

„Știam dinainte că va fi un meci greu, cu intensitate și eram pregătiți. Inițial am venit să câștigăm, dar am aflat și celălalt rezultat, aș că am jucat pentru egal. Am avut o calificare importantă și avem un joc la fel de important duminică pe care trebuie să-l câștigăm și să mergem mai aproape de FCSB”, a spus Camora.

Apoi fundașul a vorbit despre situația din campionat, unde clubul nu traversează cea mai bună formă.

„În primul rând, campionatul este un obiectiv pentru noi, dar și cupa e un obiectiv și vrem să mergem până la final să câștigăm acest trofeu. S-a văzut și la Craiova că am făcut un meci foarte bun pe care meritam să-l câștigăm, dar am plecat fără puncte. Dacă se termina egal acolo, eram foarte supărați mai ales după ce am avut două bări. 

Patronul are dreptate în tot ceea spune pentru că el face totul pentru a ne susține financiar. Singurul lucru care lipsește pentru noi acum este să intre mingea-n poartă. Ne lipsește victoria, care ar fi un declic”, a mai spus Camora.

Întrebat dacă există o relație tensionată între echipă și Mandorlini, Mario Camora a răspuns:

„Vreau să câștig fiecare meci, indiferent cine este antrenor. Iubesc foarte mult acest sport, mai ales că nu mai am mult de jucat. Vreau să fiu liniștit cu mine însumi, să știu că am dat totul”, a mai explicat Mario Camora.

Citește și alte știri:

Întrebarea la care Bergodi a refuzat să răspundă, după eliminarea Rapidului din Cupă: „Asta ați spus-o dumneavoastră”

Paul Iacob, după ce Rapid a ieșit din Cupa României: „Suntem jalnici, o seară foarte proastă!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează