FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A dezvăluit suma » Câți bani a băgat Dan Șucu la Rapid

Dan Șucu / foto: Raed Krishan
Dan Șucu / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 23:45 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 00:16

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a dezvăluit cât a investit Dan Șucu la echipa din Giulești.

Șucu a intrat în conducerea Rapidului în mai 2022, când a preluat 49,9% din club. Ulterior, a devenit acționar majoritar, a ajuns la 70% din acțiunile echipei din Giulești. De când a venit la Rapid, el a investit 18 milioane de euro, dintre care 10 în cele două baze sportive, de la Coresi și Constructorul.

Acționarul Rapidului, atac furibund la Marian Iancu: „Nu a realizat nimic. A îngropat un club!”
RAPID
Acționarul Rapidului, atac furibund la Marian Iancu: „Nu a realizat nimic. A îngropat un club!”

Victor Angelescu: „Dan Șucu a investit 18 milioane de euro la Rapid”

„Dacă e să ne luăm după câți bani a băgat, până acum, domnul Șucu la Rapid, suma e mai mare decât tot ce a băgat domnul Marian Iancu la Timișoara. Doar cele două baze sportive fac peste 10 milioane de euro. 

Pe lângă asta, dânsul (n.r. - Dan Șucu) are minim 7-8 milioane în Rapid, în afară de baze. Deci sunt vreo 18 milioane de euro de când a venit. Suntem pe plus, din tot ce am încasat până acum. Eu am băgat vreo 4 milioane.

Firma are capital social de 10 milioane de euro, bazele acelea valorează 10 milioane de euro, deci suntem pe plus”, a declarat Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

Vrem să ajungem în cupele europene, vom băga și mai mulți bani. Vor crește investițiile la Rapid. Și ne dorim, după ce ajungem în cupele europene și academia va produce, acest club să fie de sine stătător și să se susțină singur.

Atunci o să fim siguri că Rapidului nu i se va mai întâmpla ce i s-a întâmplat. Și nu mai trebuie să venim cu bani de acasă și clubul nu o să mai depindă de noi. Scopul este ca rapidiștii să știe că acest Rapid va fi sustenabil zeci de ani de acum în colo

- Victor Angelescu, acționar minoritar Rapid

VIDEO. Cristi Săpunaru, despre situația Rapidului: „Dacă terminăm pe locul 3, suntem în obiectiv”

Citește și:

MM Stoica a făcut un anunț-șoc: „Am bătut palma cu Săpunaru”
FCSB
MM Stoica a făcut un anunț-șoc: „Am bătut palma cu Săpunaru”
15 fotbaliști, siguri de prezența la Euro » Cine mai are șanse mari să fie convocat + Lista lărgită a lui Edi Iordănescu
EURO 2024
15 fotbaliști, siguri de prezența la Euro » Cine mai are șanse mari să fie convocat + Lista lărgită a lui Edi Iordănescu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
cris210
cris210  •  24 Noiembrie 2023, 21:08
Postat de lefter_popescu pe 24 Noiembrie 2023, 20:39

Amice, tu crezi ca baza probabil era a echipei și nu a lui Copos ? Sau baza de la granița comunelor Berceni cu Popesti leordeni este a fcsbeilor și nu a lui Gigi Valiza? Important este ca in acele baze făcute de Sucu se antrenează în condiții fb ...prima echipa dar și grupele academiei Rapid. De altfel, în anumite zile sunt primiți sute de copii din care sunt selectați cei mai talentați care urmează a se pregăti în grupele de vârstă corespunzătoare. Cele doua baze sunt " aur" pt clubul Rapid. Pana la venirea domnilor Angelescu și Sucu, Rapid se antrena pe terenuri obosite pe care le inchiria. Acum se antrenează acasă...pe banii lui Sucu.

Da, acum se antrenează acasă la Sucu. Probabil contracost.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Noiembrie 2023, 21:02
Postat de Teosor pe 24 Noiembrie 2023, 09:52

Puțin!infim de puțin pe lângă ce au "băgat "comuniștii în "copii roșii "ai A-nei Pau-***!

Amice, copiii roșii erau cele doua echipe staliniste aduse în România pe tancurile armatei roșii...siamezele tska-ului și dinamo-ului moscovit. Acești copii stalinisti au fost protejați cu limba de moarte de ghe. Gheorghiu Dej , " câștigând " titluri pe spinarea celorlalte echipe, în timp ce Rapid era retrograda ( 1951-1952 și 1954-1955) și ținută la periferia fotbalului.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Noiembrie 2023, 20:54
Postat de godot pe 24 Noiembrie 2023, 08:10

Cele două baze nu sunt în patrimoniul Rapidului, ci în patrimoniul personal al lui Șucu.

Amice, și baza proRapid era proprietate lui Copos si o folosea echipa. Apoi cea de la granița dintre comunele Berceni și Popesti leordeni în care se antreneaza fcsbeii nu este a lui Gigi Valiza? Acesta din urma dacă vrea , reda terenul *** pe care acestea pasteau.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează