FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 1-1

„Ceva s-a întâmplat acolo” » Se clatină scaunul lui Mihai Iosif: „Altfel, cred că îl vor schimba”

Mihai Iosif / Sursă foto: GSP
Mihai Iosif / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 10:59 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 12:46

Rapid a remizat pe terenul lui Gaz Metan, scor 1-1, giuleștenii ajungând la cinci partide consecutive fără victorie în campionat. Dănuț Lupu (54 de ani), fost fotbalist important în Giulești, a încercat să găsească explicații pentru ultimele evoluții ale alb-vișiniilor. 

Lupu nu e pe aceeași lungime de undă cu vocile care îi solicită demisia lui Mihai Iosif, însă e conștient că alte două rezultate negative în următoarele două etape i-ar putea fi fatale charismaticului antrenor al Rapidului. FC Voluntari și Sepsi sunt următoarele două adversare ale nou-promovatei.

Dănuț Lupu: „Dacă nu-și revine în următoarele două etape, cred că Rapid îl schimbă pe Iosif”

„Rapidul are o scădere de formă în ultimele 4, 5 etape. Nu știu, s-a întâmplat ceva acolo. Nu știu ce vină are Iosif, dar știți cum e... când echipa nu are rezultate, antrenorul e de vină.

În urmă cu câteva etape, ar mai fi spus cineva că Mihai Iosif nu e un antrenor demn să antreneze Rapidul? Era normal să rămână acest antrenor, atâta timp cât el a promovat echipa. Dacă în următoarele două etape nu-și vor reveni, cred că îl vor schimba”, a afirmat Dănuț Lupu, la emisiunea „Ora exactă în sport”, de la Pro X. 

Se termină povestea spectaculoasă a lui Mihai Iosif la Rapid?

Iosif a fost cea mai mare surpriză pe care a produs-o antrenoratul în ultimii ani. Fost fotbalist submediocru la Rapid și la Dinamo, el a lucrat la un moment dat într-o benzinărie, după care a ajuns în club ca antrenor secund.

După demiterea lui Nicolae Grigore, în sezonul trecut, a devenit „principal” și a reușit să promoveze în prima ligă. „Miță” nu avea licență nici măcar ca antrenor secund, dar a fost păstrat în funcție din recunoștință fiindcă promovase și datorită relației foarte bune pe care o are cu suporterii.

„Ceva s-a întâmplat acolo” » Se clatină scaunul lui Mihai Iosif: „Altfel, cred că îl vor schimba”
Postul lui Mihai Iosif e în pericol / Sursă foto: GSP

Presiune pe Mihai Iosif

În urma remizei cu Gaz Metan, presiunea de pe umerii lui Mihai Iosif crește, după ce giuleștenii au ajuns la 5 meciuri fără victorie. Rapid are acum 34 de puncte, unul sub Farul, ocupanta primului loc de play-off, doar că dobrogenii au două meciuri în minus față de giuleșteni!

VIDEO Mihai Iosif nu își face griji pentru postul său: „Când Rapid era în Liga 5, nu se înghesuiau așa mulți antrenori”

Citește și alte știri despre Rapid:

Gaz Metan - Rapid 1-1 » Giuleștenii, 5 meciuri fără victorie! Morar i-a „iertat” în prelungiri

Ioniță admite: „Am jucat modest, nu am adus nimic în plus!” » Pancu l-a „mirosit”: „Suflă și-n iaurt”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  05 Februarie 2022, 13:59

Este normal și firesc ca Rapidului să i se dezumfle mingea spre final . La început de campionat elevii lui Miță zburdau precum mieii în L1 dar după promovare cu un început în forță ca defel mai toate nou promovate după care încetul cu încetul Miță le-a mai băgat benzină cu apă . Cu șanse de promovare dar și ajutorul brandului Rapid ei aveau o singură dorință și anume rămânerea în L1 . Acum pretențiile au crescut și nu sunt mulțumiți cu locul unde se află .Vechiul proverb „D-zeu îţi dă, dar nu-ţi bagă și în traistă” dar fi mulțumit cu darul primit . O fi el Miță un„ fake coach” care a promovat Rapidul în L1 dar din păcate poartă o pălărie prea mare cu pretenții prea mari și îi vine pe ochi .

oskforever
oskforever  •  05 Februarie 2022, 13:40

Rapidul nu are portar asta e problema principala

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  05 Februarie 2022, 13:35

Rapidul a avut rezultate cat timp a fost o surpriza si jucatori nesuspendati de la galbene. A fost usor de citit, iar jocul agresiv cauzeaza in fiecare etapa cate unu-doi jucatori suspendati.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează