FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

VIDEO Flavius Stoican anunță o problemă de lot de ultim moment: „Sper să nu fie grav” + Cum prefațează derby-ul cu Rapid

Flavius Stoican / Sursă foto: Facebook@DinamoOfficial
Flavius Stoican / Sursă foto: Facebook@DinamoOfficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 februarie 2022 11:38 / Actualizat vineri, 25 februarie 2022 11:50

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea derby-ului cu Rapid, de sâmbătă. 

  • Rapid - Dinamo se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Pe lângă Mihaiu și Ricardo Grigore, scoși din circuit din cauza unor accidentări, „câinii” au emoții și cu mijlocașul Antoni Ivanov, cel care ar putea rata confruntarea de pe Arena Națională.

„Ricardo Grigore și Mihaiu au probleme medicale, a acuzat și Ivanov unele probleme. Sper să nu fie ceva grav. Voi decide după antrenamentul de azi cine va rămâne în lotul de 20 pentru meciul cu Rapid”, a spus Stoican. 

Sezon de top » Vedeta lui Stoican are cele mai bune cifre din ultimele 11 sezoane
DINAMO
Sezon de top » Vedeta lui Stoican are cele mai bune cifre din ultimele 11 sezoane

Flavius Stoican: „Sunt convins că vom obține un rezultat pozitiv”

Stoican așteaptă un rezultat pozitiv în fața rivalei și mizează pe cei 4.000 suporteri care o vor încuraja pe Dinamo de pe stadion. Totodată, antrenorul roș-albilor și-a manifestat admirația față de Mihai Iosif, omologul de pe banca giuleștenilor, care e însă în pericol să fie demis și înlocuit cu Adrian Mutu

„Ne așteaptă un meci cu câteva caracteristici aparte. În primul rând, vrem să obținem un rezultat pozitiv. Sper că jocul va confirma drumul bun pe care suntem începând cu meciul de la Arad. Trebuie să ne punem mintea la contribuție, să fim inteligenți. Sunt convins că vom avea în spate o galerie senzațională care ne va duce spre un rezultat pozitiv. Există o liniște în subconștientul nostru, dar nu e de ajuns. Trebuie să fim realiști și să vedem că se poate și mai mult. 

Rapid are o echipă bună, cu suporteri care sunt apropiați de jucători. Am văzut o echipă care a făcut un meci foarte bun cu CFR. Nu cred că Mihai Iosif va fi îndepărtat de la Rapid. Omul acesta a dus echipa în prima ligă, a dus echipa pe un loc pe care nimeni nu se aștepta”.

Flavius Stoican, despre...

...ce o așteaptă pe Dinamo în campionat „Vom trage linie la finalul sezonului regulat, iar în play-out sper să obținem cât mai mult. Suntem în urmărirea celor din fața noastră, așa cum și alții vor să ne bage pe noi sub linie. Suntem atenți la fiecare meci în parte. Trebuie să fim pregătiți, să nu tratăm meciurile cu superficialitate. Trebuie să fim atenți, se poate întâmpla orice”. 

Florin Răducioiu: „Sunt convins că vom obține un rezultat pozitiv”

Sunt și eu nostalgic după aceste derby-uri. E un meci important și trebuie să avem continuitate în rezultate. Va fi un meci foarte greu, avem nevoie de spirit de sacrificiu și determinare. Băieii sunt în formă bună și am mare încredere în ei. Avem nevoie de puncte și sunt convins că vom obține un rezultat pozitiv. Sunt convins că va fi un meci frumos și că jucătorii vor oferi spectacol. 

- Florin Răducioiu, team-manager Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Steliano Filip, totul despre conflictul cu fanii lui Dinamo: „Vă spun ceva ce mulți nu știu”

Sezon de top » Vedeta lui Stoican are cele mai bune cifre din ultimele 11 sezoane

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (9)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  25 Februarie 2022, 18:46

stoicane tata , la dinamo exista o mare problema la ora actuala care nu are nimic in comun cu dinamo si mai ales cu romania : culoarea verde !!!

popescu222
popescu222  •  25 Februarie 2022, 16:02
Postat de Ciprian Pavel pe 25 Februarie 2022, 11:59

Cand ma uit la fata astuia si mi-l amintesc cum facea el pe motivatorul si-l dadea drept exemplu pozitiv pe Putin pentru ca face sport si intra in apa rece, mi se face greata…mediocru a fost ca sportiv, slab ca antrenor si, se pare, slab ca si om..

Deci e rau sa faci sport, doar pentru ca Putin face sport?

popescu222
popescu222  •  25 Februarie 2022, 16:00
Postat de Costel Pisleaga pe 25 Februarie 2022, 15:18

figueiredo - buleica , patriche , jovanovic , radu - rodriguez , carp , bordusanu - torje , ivanovski , c. matei !!!

Frate, nu obosesti niciodata?... de data asta parca echipa pe care o propui n-arata chiar asa aiuristic ca in alte dati, desi Pierret n-ar trebui sa lipseasca. In plus, din pacate pentru noi, capitanul Rauta va fi la datorie, cel putin in prima repriza, pana ia rosu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează