FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Rapid și-a prezentat noul echipament » Cum arată tricourile de joc + Firma lui Dan Șucu a devenit unul dintre sponsorii principali

FOTO: facebook.com/FCRapid1923
FOTO: facebook.com/FCRapid1923

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iulie 2022 12:16 / Actualizat marti, 12 iulie 2022 12:45

Rapid și-a prezentat azi echipamentul pentru sezonul 2022-2023, sezon în care clubul sărbătorește centenarul.

Cristi Săpunaru, Kait, Rareș Ilie și portarii Horațiu Moldovan și Virgil Drăghia au fost cei care s-au fotografiat în noul echipament.

Ăsta e Rapidul din Giulești » Plata datoriei către Julio Cesar, dovada că e continuatoarea echipei istorice + Detaliul îngrijorător pentru Șucu și Angelescu
RAPID
Ăsta e Rapidul din Giulești » Plata datoriei către Julio Cesar, dovada că e continuatoarea echipei istorice + Detaliul îngrijorător pentru Șucu și Angelescu

VIDEO Rapid și-a prezentat noul echipament

La fel ca în sezonul precedent, Rapid va avea 3 rânduri de echipamente. Cel de acasă va avea tricoul vișiniu și șortul alb, cel de deplasare are tricoul alb și șortul vișiniu, iar al treilea echipament va fi violet cu alb.

Portarii vor avea două rânduri de echipamente, unul portocaliu și unul negru.

Firma lui Dan Șucu, sponsor principal la Rapid

Față de sezonul trecut, Rapid are un nou sponsor principal: Mobexpert. Firma lui Dan Șucu, cel care a cumpărat 49% dintre acțiuni, apare pe piept, alături de celălalt sponsor principal, Superbet.

+2 FOTO
  • Foto: facebook.com/FCRapid1923

Start infernal în Liga 1 pentru Rapid

Rapid are un start extrem de greu la Rapid. Giuleștenii vor juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, adică echipele care au terminat pe podium în ediția trecută de campionat.

„Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. - cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova. Deci primele 3 echipe de sezonul trecut sunt primele 3 echipe pe care le întâlnim.

Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele 5 etape. Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât faptul că trebuie să ne concentrăm. 

Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”, declarat Adrian Mutu pentru pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Citește și: 

Nice, ofertă de 5 milioane de euro pentru un internațional din Liga 1 » Anunțul unui reputat jurnalist francez

Daniel Pancu cere explicații după rușinea trăită de Rapid în Austria: „S-a trecut prea ușor peste! Să nu zic mai multe...”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ionutplural
ionutplural  •  12 Iulie 2022, 14:28

Aceleasi tricouri simple de anul trecut. Sponsurul tehnic v-a dat cel mai ieftin echipament disponibil :))

Ciocolici
Ciocolici  •  12 Iulie 2022, 13:40
Postat de v1ad pe 12 Iulie 2022, 13:18

Rapid si-a prezentat echipamentul. Cel pentru meciurile de acasa, cel pentru meciurile din deplasare si cel pentru meciurile cu UTA

ahahahaah corect forza Viola!!

v1ad
v1ad  •  12 Iulie 2022, 13:18

Rapid si-a prezentat echipamentul. Cel pentru meciurile de acasa, cel pentru meciurile din deplasare si cel pentru meciurile cu UTA

Vezi toate comentariile (4)
Comentează