FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - BRAŞOV 1-1

Rapid, fără colţi în afara Giuleştiului » Cristescu: "A fost un mare avantaj că nu am jucat acolo"

Marian Cristescu a marcat din penalty golul de 1-1 al Braşovului în meciul cu Rapid
Marian Cristescu a marcat din penalty golul de 1-1 al Braşovului în meciul cu Rapid

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 23:56

Marian Cristescu a marcat din penalty golul care a adus un punct Braşovului în meciul cu Rapid, terminat la egalitate, 1-1. Mijlocaşul "stegarilor" crede că dacă partida s-ar fi jucat în Giuleşti, misiunea echipei sale ar fi fost mult mai dificilă VEZI AICI REZUMATUL!

"A fost un gol normal, nu unul special. Am dat iar gol unei echipe din Bucureşti, m-am obişnuit să marchez în astfel de partide. Rapid e o echipă solidă, e important că am plecat neînvinşi.

A fost un mare avantaj că nu am jucat în Giuleşti, acolo spectatorii fac o atmosferă impresionantă", a declarat Cristescu.

Rapid a terminat la egalitate, 1-1, meciul din etapa a 6-a cu FC Braşov. Etapa viitoare, echipa lui Răzvan Lucescu joacă derby-ul cu Dinamo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
criselly99
criselly99  •  11 Septembrie 2011, 21:45

o s-ajungem si-acasa...va rupem fasu la toti,mai ales la sphurcati si la catei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează