FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Reacția galeriei Rapidului cu privire la o posibilă suspendare: „Să se ducă la teatrul de păpuși!” + Daniel Niculae: „Jandarmeria trebuie să vină la stadion și să asigure liniștea”

Galeria Rapidului a reacționat prin vocea liderului Liviu Ungurean, după apariția informației potrivit căreia giuleșetenii ar putea disputa primul meci din play-off fără spectatori.
Galeria Rapidului a reacționat prin vocea liderului Liviu Ungurean, după apariția informației potrivit căreia giuleșetenii ar putea disputa primul meci din play-off fără spectatori.

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 19:52 / Actualizat marti, 12 martie 2024 19:56

Galeria Rapidului a reacționat prin vocea liderului Liviu Ungurean, după apariția informației potrivit căreia giuleșetenii ar putea disputa primul meci din play-off fără spectatori.

Rapid începe play-off-ul pe teren propriu. Giuleștenii vor primi vizita campioanei Farul, vineri, de la 20:30.

Ce lovitură i-a dat Rapid lui Becali! » Mutare decisivă în lupta la titlu?
FCSB vs. Rapid
Ce lovitură i-a dat Rapid lui Becali! » Mutare decisivă în lupta la titlu?

Comisia de Disciplină va judeca miercuri, 13 martie, dacă clubul giuleștean va juca cu sau fără spectatori partida cu Farul.

Liviu Ungurean consideră că s-ar face o mare nedreptate în cazul în care Rapid va fi nevoită să joace cu porțile închise primul meci din play-off. Acesta spune că, în cazul unei suspendări, suporterii își vor susține favoriții din afara stadionului.

Liviu Ungurean iese la atac: „Vor să distrugă tot ceea ce noi am construit în acești ani”

„Am auzit că e posibil să ne suspende. Noi o să susținem oricum echipa. Vom fi în afara stadionului dacă se va decide să fim suspendați. Dar nu putem fi de acord cu o asemenea decizie. Nu s-a aruncat nicio torță în teren. Păi la Dinamo - UTA s-au bătut pe teren. Plătim noi pentru asta?

Nu e normal. Ne gândim și la o formă de protest dacă se va întâmpla asta. Noi am făcut spectacol. Am doborât recordul de spectatori și acum vor să distrugă tot ceea ce noi am construit în acești ani.

A văzut o țară întreagă și toată Europa ce spectacol pot face suporterii Rapidului. Și ei ne suspendă pentru asta? Dacă vor doar aplauze să se ducă la teatrul de păpuși! Repet, nu a fost niciun incident. 

Torțe se dau pe toate stadioanele din lume. Îi suspendă și pe cei de la PSG care au dat zeci de torțe în Liga Campionilor? Sau Bayern Munchen și alte echipe? Ultrașii lui Napoli n-o să aibă torțe pe Camp Nou? Chiar nu înțeleg. Cei de la FCSB au aruncat cu materiale pirotehnice în teren.

Nu putem să fim noi pedepsiți. Galeria Rapidului a readus suporterii pe toate stadioanele din România. Dacă vom fi suspendați vom avea și noi o ședință și vedem cum o să reacționăm, nu putem să fim batjocoriți că facem spectacol”, a spus Liviu Ungurean, potrivit Fanatik.

Galeria Rapidului speră că giuleștenii vor mai juca pe Arena Națională: „Sunt convins că ar fi la fiecare meci 20-30.000 de spectatori”

„Noi ne dorim să mai jucăm pe Arena Națională. Sunt convins că ar fi la fiecare meci 20-30.000 de spectatori. Sigur vom mai juca. Măcar cu FCSB. Decizia este însă la club.

În cupele europene cu siguranță ne dorim să jucăm acolo. Să nu uităm ce au făcut suporterii Rapidului la meciul cu Legia Varșovia sau PSV Eindhoven. Stadionul Giulești e prea mic pentru astfel de meciuri”, a mai spus Ungurean.

Daniel Niculae, după ce Jandarmeria Română a propus ca Rapid să joace fără spectatori: „Unde îi trimite pe suporteri? În Piața Victoriei?”

După incidentele din ultima etapă, Jandarmeria ar fi propus ca Dinamo și Rapid să joace următorul meci cu porțile închise. Daniel Niculae, președintele Rapidului, a oferit și el o reacție după propunerea făcută de Jandarmeria Română.

„Nu s-au pus în vânzare, așteptăm decizia Comisiei de Disciplină. Am văzut ce sugerează Jandarmeria. Unde îi trimite pe suporteri? În Piața Victoriei? Nu mi se pare normal ca Jandarmeria să facă o astfel de propunere. Jandarmeria trebuie să vină la stadion și să asigure liniștea și buna desfășurare a evenimentelor. Nu mi se pare normală această propunere!

Au fost ceva probleme minore și înaintea startului partidei cu FCSB. Cu ajutorul comandantului acțiunii am reușit să fluidizăm accesul. Era deschisă doar o cale de acces. Se poate interveni cu modificări pe legea 4.

Face parte din spectacolul galeriilor. Cât timp lucrurile nu degenerează, astfel de spectacole pirotehnice pot fi permise. Nu cred că au mai fost incidente atât de grave. Sau n-au fost provocate de suporterii Rapidului. Au fost exemplari din toate punctele de vedere. - Daniel Niculae, președintele Rapidului, la „Digi Sport Special”.

VIDEO. „Cântă, bă, că d-aia ai venit la meci!” » Imagini FABULOASE cu Dan Șucu și Victor Angelescu înainte de Rapid - FCSB 4-0 

Citește și:

Vestea așteptată de toți fanii lui Dinamo: „Mai avem un singur litigiu”
DINAMO
Vestea așteptată de toți fanii lui Dinamo: „Mai avem un singur litigiu”
Gică Hagi rămâne fără un om de bază la Farul: „Cred că nici jucătorul nu mai vrea!”
FARUL
Gică Hagi rămâne fără un om de bază la Farul: „Cred că nici jucătorul nu mai vrea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Kogalniceanu16
Kogalniceanu16  •  13 Martie 2024, 12:29

Comentarii de antirapidisti, frustrați, limitati, invidioși, iar jandarmeria sa-si facă treaba pentru care sunt f.bine plătiți și sa lase propunerile. Vor sa păzească doar porțile închise ?

atacama
atacama  •  13 Martie 2024, 11:28

Rapid,club limitat.....de educatie

NedelcuDaniel
NedelcuDaniel  •  12 Martie 2024, 22:08

*** astea,...maximul un milion dau lectii de comportament....wtf

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează