FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI 3-0

Șefii Rapidului, mesaj pentru Sefer, după eurogolul din meciul cu FC Botoșani: „Nimic nu e întâmplător în viață”

Antonio Sefer / Sursă foto: GSP +44   FOTO
Antonio Sefer / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 08:04 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 10:15

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a vorbit în termeni laudativi despre Antonio Sefer (21 de ani), fotbalistul care a înscris un gol de poveste în victoria cu FC Botoșani, 3-0.

„Vreau să-i transmit lui Sefer că nimic în viață nu este întâmplător și că, mai devreme sau mai târziu, efortul este tot timpul răsplătit. El este un jucător cu calități extraordinare, un tip foarte la locul lui, muncitor. Intrase într-o semi-criză, dar Dumnezeu l-a răsplătit cu un gol fabulos.

Sunt sigur că, de acum încolo, Sefer va fi un alt jucător. Da, este puțin doar un gol, dar este un jucător care a promovat din liga a doua, e o diferență importantă între cele două eșaloane. A crescut meci de meci și cu siguranță va deveni un jucător important și pentru echipa națională”, a declarat Daniel Niculae, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Sefer a marcat un gol foarte frumos. Îl știam de la 15 ani. Mereu mi-a plăcut, l-am vrut la Dinamo și îl așteptam să ajungă la naționala de tineret. I-am zis să țină capul sus și că eu am încredere în el. I-am cerut să continue să muncească pentru că fotbalul îl va răsplăti. E un jucător în formare și în curând va ajunge la maturitate.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid, despre Sefer

Antonio Sefer, în lacrimi după primul gol din Liga 1: „Am avut momente foarte grele, puțini mai sperau în mine!”
RAPID - FC BOTOȘANI 3-0
Antonio Sefer, în lacrimi după primul gol din Liga 1: „Am avut momente foarte grele, puțini mai sperau în mine!”

Antonio Sefer, gol fabulos la primul meci oficial pe Giulești!

În minutul 61 al partidei, mijlocașul Antonio Sefer a reușit o execuție spectaculoasă și a dus scorul la 2-0.

Mijlocașul Rapidului a executat perfect o lovitură liberă, de la 35 de metri. Mingea acestuia s-a dus direct în vinclu, iar portarul Eduard Pap nu a putut respinge. Acesta a fost primul gol în Liga 1 al mijlocașului de 2021 de ani, care a sărbătorit reușita alături de cei aproximativ 12.000 de fani prezenți la meci. Sefer și-a dat tricoul jos pentru se bucura, fiind avertizat apoi de arbitrul întâlnirii.

A fost o bucurie de nedescris, când nimeni nu mai spera în mine, poate doar foarte puțini, atunci Dumnezeu mi-a dat acest gol.

- Antonio Sefer, după Rapid - FC Botoșani 3-0

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Rapid - FC Botoșani 3-0

+40 FOTO

VIDEO Antonio Sefer, declarații la finalul partidei cu Botoșani: „Așa am simțit eu să mă bucur”

Citește și alte știri de actualitate: 

Victor Angelescu anunță planuri mari pentru Rapid! Pe cine vrea acționar: „Cred că și el își dorește”

Adrian Mutu explică rolul fanilor în victoria Rapidului » Despre Sefer: „L-am vrut la Dinamo, îl așteptam la națională”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
supereduardo10
supereduardo10  •  04 Aprilie 2022, 17:32

Sefer deocamdata e cam franar la fazele de atac , executii deastea a avut tot timpul el trebuie sa invete sa dea drumul la minge cand trebuie. Sa speram ca va mai creste. Oricum Rares Ilie este peste orice jucator tanar din Romania. Sper sa il putem tine cat mai mult

ucluj2011
ucluj2011  •  03 Aprilie 2022, 16:32
Postat de robotucigas pe 03 Aprilie 2022, 11:29

Du-te mă! Bai *** nici până azi nu v-ați prins. Uni trăiesc o carieră după un gol la nimereală. Dacă încerci și ai piciorul stricat, poți da gol neștiind ce faci. Am tot ridicat în slavi din anul 2000 foarte mulți jucători și au fost niște ratați, uni care pe unde merg freacă banca de rezerve. Mulți dau euro-goluri imposibile. Dar dacă astea nu se repeta des, sunt doar coincidențe. Asta este în România, ridicam la slăvi un nimic. Ne-am obișnuit cu puțin dsr ne plângem. A-ți bătut Botoșani care nu mai este ce a fost nici 30%. Le-au plecat jucători importanți dragilor. Și va lăudați ca bateți și voi când faceți 1-1 cu Dinamo care-i bat toți. Nu visați prea departe, nu va cocoțați prea sus căci cadeți foarte tare. Rapid nu are jucători, cu W bătrânei nu poți face față, și de aceea dacă nu se fac investiți masive în viitor nu aveți nici anul viitor șansă să jucați în play of. Va tot lăudați pentru nimic, faceți mare un jucător anonim pentru un gol. Mai dar ce a făcut? A dat un gol care trebuia sa fie dat, jucători pentru asta joaca. Dar de ceva timp 1-0 și 0-0 este totul pentru echipele din România și se plâng ca nu mai au suporteri. Cat o sa mai meargă și rapidiștii, cât bat. După începeți sa înjurați s-o strigați demisia. Nu va hazardat, sunteți o echipa de subsol cum arata play out în care jucați. Iar sa vinzi un jucător scump trebuie sa dea multe goluri

Ia'uzi Dom'le! Un adevărat cunoscător. Ești tare... ca fularul! Stai jos ai nota UNU , FCSBist ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adianghelescu
adianghelescu  •  03 Aprilie 2022, 13:13

la nationala nu are loc acolo se vand jucariile clanului becali prieteni cu fotbalistii nu esti in clan nu te vede ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează