FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC BOTOȘANI 3-0

Dezvăluiri din vestiarul Rapidului » Angelescu explică ce a schimbat Mutu: „Acum nu cred că mai e contestat”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 07:55 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 08:58

După 3-0 cu FC Botoșani, a patra victorie cu Adrian Mutu pe bancă, patronul Rapidului, Victor Angelescu, a explicat ce a schimbat „Briliantul” la echipă.

Omul de afaceri spune că jucătorii sunt mulțumiți de Adrian Mutu și de staff-ul său și că, în ciuda faptului că Rapid este pe primul loc în play-out, obiectivul este în continuare evitarea locurilor care duc la baraj.

Adrian Mutu explică rolul fanilor în victoria Rapidului » Despre Sefer: „L-am vrut la Dinamo, îl așteptam la națională”
RAPID - FC BOTOȘANI 3-0
Adrian Mutu explică rolul fanilor în victoria Rapidului » Despre Sefer: „L-am vrut la Dinamo, îl așteptam la națională”

Ce a schimbat Adrian Mutu la Rapid

„Obiectivul nu-l vom schimba. Obiectul e să nu ajungem în apropierea locurilor de baraj. Acesta este și obiectivul antrenorului. Dacă putem mai mult, foarte bine, ne vom bate la primele locuri din play-out. Nu ne gândim la locurile de cupe europene. Mai întâi trebuie să terminăm pe locul 7. 

Mi se pare că echipa arată foarte bine cu Mutu. Avem 4 victorii din 4. Nu am ce să spun. Azi am arătat foarte bine. A fost un meci perfect. Sunt foarte mulțumit. 

Nu știu exact ce pregătește Mutu. Eu am vorbit cu el de trei ori, dar bănuiesc că s-a schimbat ceva. Din ce am vorbit cu cei din club, s-a schimbat ceva din punct de vedere mental, dar și fizic. Am un feedback pozitiv. Toată lumea este mulțumită.

Victoriile sunt foarte importante. Mutu nu a fost contestat ca antrenor, ci din cauza trecutului său ca fotbalist. Noi avem mare încredere în el și a demonstrat că poate face față. Acum nu cred că mai e contestat. Mă interesează ca echipa să joace fotbal și asta s-a întâmplat”, a spus Angelescu la OrangeSport.

A fost o atmosferă senzațională. Cred că e cea mai frumoasă pe care am văzut-o de când sunt patron. Stadionul e senzațional, a fost plin. Avem cei mai minunați fani. În timpul meciului mi s-a făcut pielea de găină.

- Victor Angelescu, patron Rapid

VIDEO Antonio Sefer, declarații la finalul partidei cu Botoșani: „Așa am simțit eu să mă bucur”

Citește și: 

Adrian Mutu explică rolul fanilor în victoria Rapidului » Despre Sefer: „L-am vrut la Dinamo, îl așteptam la națională”

Imagini care nu s-au văzut la TV » Ce a făcut Săpunaru la penalty-ul Rapidului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
jabs
jabs  •  04 Aprilie 2022, 09:53

stati sa vedeti cand vor veni infrangerile circ ...

mihai041
mihai041  •  03 Aprilie 2022, 16:54
Postat de ucluj2011 pe 03 Aprilie 2022, 16:26

Mult respect Dle. Angelescu!!! Ni sa făcut pielea de găină și nouă cei care ne-am uitat la TV , darămite acolo pe stadion.... Atmosferă unică pe care nu o vezi pe un nici alt stadion din România , atmosferă cum numai fanii rapidiști știu să facă.

Acolo simți adrenalina cum îți curge prin vene.E ca și când timpul și tot ce te înconjoară se oprește în loc și nimic,în afară de ce se întâmplă pe stadion,nu mai contează.E bucuria pură a vieții.E dragoste adevărată și iubire necondiționată.E pasiune și credință.E ca și o religie,iar imnul Rapidului e precum Crezul,iar legendele clubului precum sfinții.Iar jucătorii,ei sunt slujbași în templul inimilor noastre vișinii.FORZA RAPID!

cfrinho
cfrinho  •  03 Aprilie 2022, 16:31

Cine sa-l conteste pe Mutu ca fotbalist?! Omul are peste 100 goluri in Italia, si la egalitate cu Hagi la nationala. Cine-l contesta?! Ce a facut el in timpul liber e treaba lui, sa ne vedem de lungul nasului si sa nu judecam pentru ce fac tinerii in timpul lor liber.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează