FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO CU FAZA MacAllister din Superligă! Gol de poveste marcat de Papeau în Rapid - FC Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 22:43 / Actualizat sambata, 09 decembrie 2023 22:57

Mijlocașul francez Jayson Papeau (27 de de ani) a marcat golul weekendului în Superligă, în Rapid - FC Voluntari 1-2.

În minutul 81, când Rapid era condusă de FC Voluntari (0-2), francezul a marcat un gol de generic, cu care a adus din nou speranța în Giulești.

VIDEO Jayson Papeau, gol de generic în Rapid – FC Voluntari 

Jucătorul adus de Rapid în vara lui 2022 a șutat perfect de la 25 de metri, din prima, cu exteriorul. Mingea a prins un efect incredibil și s-a dus direct în vinclul porții ilfovenilor. Iar portarul Fernandez nu a avut nicio șansă.

Execuția lui Papeau a adus aminte de golul marcat de mijlocașul lui Liverpool, Alexis MacAllister, în meciul cu Fulham 4-3.

După doar câteva minute, Papeau putea face dubla. Tot cu un gol de generic. Francezul a șutat de la 20 de metri, de pe loc. Balonul s-a dus din nou perfect, dar Fernandez a fost pe fază și a respins cu greu în bara transversală.

Pentru Papeau a fost al patrulea gol marcat în acest sezon, în 20 de meciuri. El a mai punctat cu U Cluj (etapa 2), cu FCSB (etapa 15) și cu U Cluj (etapa 17). În total, are 5 goluri și 4 pase în 41 de meciuri pentru Rapid.

Citește și:  

Seară neagră în Giulești » Record negativ pe noua arenă a Rapidului

Revelionul a venit mai devreme în Giulești, dar nu pentru Dan Șucu » Ce riscă giuleștenii

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  10 Decembrie 2023, 09:35

Duoa un meci sau 2 bune facutede cate un jucator din supermamaliga 1 avem numa messi mecalisteri ronalzi dar noi suntem la pamant cu fotbalul romanesc, pana si Feroe are ecgipa in competitiile europene iar noi ridicam in slavi toate *** care ajung in fotbalul mioritic, mare parte din vina o aveti si voi jurnalistii prin faptul ca vedeti numa golul anului, secolului, mileniului si superextraordinarfantastice executii si nu vreti sa prezentati realitate ca fotbalul nostru este unul extrem de slab

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

yellowstone_vs
yellowstone_vs  •  10 Decembrie 2023, 00:02

cei mai tari comentatori din romania :))))))))))))))))))) cred ca si din lume ..lui nenea ala i se misca placa in gura ...mai este si ironic

Vezi toate comentariile (2)
Comentează