FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VOLUNTARI 1-2

VIDEO Fanii Rapidului n-au mai rezistat! Huiduieli copioase după al cincilea meci fără victorie: „Demisia!” » Un singur jucător a scăpat

Articol de - Publicat sambata, 09 decembrie 2023 23:11 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 14:08

Suporterii Rapidului nu au mai rezistat după 1-2 cu FC Voluntari și au reacționat nervos.

Prezenți în cel mai mic număr de la inaugurarea noului Giulești, fanii Rapidului nu au suportat încă un meci fără victorie, al cincilea la rând (4 în Superligă și unul în Cupă). După ce au protestat la finalul meciului cu CFR Cluj, suporterii au avut o izbucnire nervoasă și după meciul cu FC Voluntari.

VIDEO Fanii Rapidului au protestat după 1-2 cu FC Voluntari

Imediat după finalul partidei au început huiduielile. Suporterii, în special cei de la Tribuna II, i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi, în timp ce jucătorii de la FC Voluntari au fost aplaudați.

„Plecați cu toții!” s-a auzit din tribună. Jucătorii au fost huiduiți puternic când au venit să salute peluza și au plecat imediat la vestiare. 

Un singur jucător a scăpat de furia giuleștenilor: Jayson Papeau. Mijlocașul de 27 de ani, marcatorul golului gazdelor, a fost singurul fotbalist aplaudat de suporteri, când se îndrepta de vestiare.

Acesta a șchiopătat la ieșirea de pe teren, acuzând probleme musculare.

Citește și: 

Imaginile care vor ajunge în toată Europa » Galeria Rapidului și-a ironizat jucătorii și a scandat pentru adversari: „Viața mea o împart alături de Voluntari!”

Nemaivăzut pe noul Giulești » Record negativ pe arena Rapidului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Tzunnny
Tzunnny  •  10 Decembrie 2023, 01:28

Pacat de jucatori... nici la rapid nu este un antrenor care sa inghege o echipa din toate punctele de vedere, nu are ce sa ceara alti jucatori si transferuri, de alt antrenor este nevoie si nu unul cu pretentii ca acesta si care isi acuza jucatorii dupa fiecare meci.

VardyParty
VardyParty  •  10 Decembrie 2023, 00:17

Sabău ar fi bun, dar ii da 4J dă mii pe luna Sucu…??? Asta ar fi cam 5 poșete d’alea de care isi ia doamna.

contrabas3
contrabas3  •  10 Decembrie 2023, 00:11

Demisia lui Cristiano Bergodi nu rezolvă criza prin care trece echipa voastră. Jucătorii voștri ar trebui să fie interesați de fotbal, nu de un ban în plus câșigat cine știe cum înainte de Crăciun…

Vezi toate comentariile (4)
Comentează