FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Tănase, discurs categoric după eșecul cu Rapid: „Nu jucăm ceea ce trebuie. Întrebați antrenorul! Trebuie schimbat ceva”

Florin Tănase +37   FOTO
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2021 23:37 / Actualizat luni, 16 august 2021 00:32

Rapid s-a impus cu 1-0 în derby-ul cu FCSB. La finalul partidei, căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase, a vorbit despre eșecul vicecampioanei, exprimându-și nemulțumirea referitoare la jocul echipei.

  • Florin Tănase a fost integralist și a avut o ocazie mare de a marca în prelungiri, când a trimis bine dintr-o lovitură liberă, dar portarul rapidist a reușit să respingă;

Florin Tănase: „Mergem în jos, întrebați antrenorul de joc”

„Nu meritam altceva, după părerea mea. Felicitări Rapidului, și-au dorit victoria și au obținut-o. Am dominat o mare parte din meci, dar nu ne-am creat ocazii foarte mari. Nu jucăm ceea ce trebuie. Eram conștienți că nu o să fie ușor, mă așteptam să creștem în evoluție după meciul cu Gaz Metan, dar nu se întâmplă. 

Probabil și acea victorie a venit după o execuție a unui jucător, o sclipire. Pur și simplu nu jucăm ce trebuie. [Care e explicația?] Nu știu, întrebați antrenorul, vom analiza și o să vedem ce iese. Dacă nu se va schimba ceva, va fi același lucru. Nu pot să vă spun ce pregătim la antrenamente. Important este că nu jucăm ce trebuie și trebuie schimbat ceva la noi. Lucrurile merg în jos, trebuie schimbat ceva”, a spus Tănase după partidă, pentru Look Sport.

Ar trebui demis Dinu Todoran după eșecul cu Rapid?

Da
Nu

L-aș întreba pe Tănase ce a jucat astăzi? I-a spus antrenorul să țină de minge două minute, să frâneze jocul? Spune să întrebăm antrenorul, dar știe foarte bine cine e antrenor acolo. Acolo e un sat fără câini
- Vasile Miriuță la Look Sport

Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid - FCSB, derby pe Arena Națională, foto: Raed Krishan/GSP
+33 FOTO

Tănase, implicat în incidentul din finalul meciului

Totul a pornit de la un duel între Claudiu Belu și Sorin Șerban. Cei doi fotbaliști s-au șicanat la o fază, după care au sărit la bătaie. S-au pălmuit și s-au strâns de gât, apoi Antonio Sefer a intervenit, aruncându-l pe jos pe fundașul roș-albaștrilor. 

De aici, spiritele s-au încins și mai tare, pe teren provocându-se un carambol. Florin Tănase a fost și el afectat, după ce din tribune l-a lovit un obiect aruncat de fanii giuleșteni. Cu greu au fost liniștiți fotbaliștii celor 2 formații.

+17 FOTO

Rapid, atmosfera fantastică înaintea reprizei secunde

Citește alte știri despre Rapid - FCSB:

S-au luat la bătaie! Nevi întinși la maxim în finalul derby-ului Rapid - FCSB » 2 jucători au fost eliminați

Gigi strikes again » Ce a decis la pauza meciului cu Rapid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
ucluj2011
ucluj2011  •  18 August 2021, 14:28
Postat de Ion Filip pe 16 August 2021, 01:03

Așa este : arbitrul a influențat rezultatul prin acceptarea jocului agresiv, murdar, al Rapidului ! Parcă era un licean la primul meci și parcă era un locuitor al Giuleștiului. Jocul agresiv și, apoi, fragmentarea jocului a fost toată tactica Rapidului ! Pe Săpunaru l-a iertat de vreo 3 galbene ! Și pe încă vreo doi de la Rapid. Te apucă greața când vezi pentru ce (anti)joc se bat cu pumnul în piept ! Vomă curată jocul Rapidului ! Iar copilul ăsta (arbitrul) trebuie delegat doar la campionatul din liceu ! Ăsta e arbitru FIFA ? Doamne ferește !

Bla... bla... bla... V-au bătut , victorie meritată , și-au dat sufletul pe teren. Niște profesioniști care au pus osul , nu domnișoare de salon ca jucătorii FCSBului. iar tactic , Iosif ia dat lecție antrenorului FCSB (și lui Becali).

sergiu
sergiu  •  16 August 2021, 16:14
Postat de bodystyle74 pe 16 August 2021, 13:42

Pai si ce te retine sa fii suporterul csa?

Pentru CSA nu simt acelasi lucru pe care il simteam cand tineam cu Steaua in.. 2000 sa zicem sau cand erau derby-urile clasice cu Dinamo sau Rapid. Tot ce s-a intamplat intre Armata si Becali e greu de procesat pentru un suporter amarat, prin urmare mi-e greu sa tin cu CSA, care urmeaza sa se privatizeze, adica sa se intample exact ce s-a intamplat deja. Atat Armata cat si Becali s-au comportat ca la piata cu un club iubit de atat de multi suporteri. Inainte de interesele lor trebuiau sa puna dragostea suporterilor pentru echipa, pentru ca fara ei, oricat de mare ar fi clubul, nu ai cum sa evoluezi.

bodystyle74
bodystyle74  •  16 August 2021, 13:42
Postat de sergiu pe 16 August 2021, 10:47

Doamne ce campionat slab am ajuns sa avem :( M-am uitat ultimele 20min la meci.. si nu am inteles nimic. O suta de degajari dintr-un teren in altul, o suta de driblinguri nereusite, accelerari fara nicio directie, tot felul de obiecte aruncate din tribuna, o bataie pe teren pentru ca jucatorii nostri nu stiu sa se respecte intre ei, nicio urma de joc tactic, nicio urma de talent. E foarte trist cand te gandesti ca aceste doua echipe acum 5-6 ani jucau sfert de Europa League. Am tinut cu Steaua, apoi am tinut cu FCSB, insa mi-am promis ca nu mai ma intereseaza ce se intampla in campionatul nostru cu nicio echipa atata timp cat exista patroni ca si Gigi Becali care dupa ce au facut un mare bine fotbalului romanesc au ajuns sa il distruga inzecit. Trist trist.

Pai si ce te retine sa fii suporterul csa?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează