FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERLIGA

Rapid a anunțat oficial unde se vor juca derby-urile cu CFR Cluj și FCSB

Foto: Galerie Rapid
Foto: Galerie Rapid

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 15:56 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 16:57

Rapid a anunțat oficial locul în care se vor disputa derby-urile cu CFR și FCSB. Conducătorii feroviarilor au ales până la urmă varianta de a evolua pe Giulești ambele jocuri.

Inițial s-a vehiculat și varianta ca meciul cu FCSB să se dispute pe „Arena Națională”, ținând cont că există o cerere mai mare de bilete comparativ cu alte jocuri.

Bayern sparge banca pentru a-l transfera pe golgheterul din Premier League, după ce Sadio Mane a dezamăgit
BAYERN
Bayern sparge banca pentru a-l transfera pe golgheterul din Premier League, după ce Sadio Mane a dezamăgit

Victor Angelescu, la început de februarie: „Cu FCSB vom juca pe Arena Națională”

La începutul lunii februarie, Victor Angelescu, unul dintre finanțatorii Rapidului, a spus că giuleștenii se gândeau ca partida cu FCSB să fie programată pe Arena Națională.

„În play-off vom juca pe Giulești. Doar meciul cu FCSB s-ar putea să-l disputăm pe Arena Națională. Ne așteptăm la o cerere foarte mare de bilete. Dar vom analiza, vom decide la acel moment”, spunea Victor Angelescu pentru sport.ro.

Fanii vor toate meciurile acasă în an centenar

Suporterii giuleștenilor au cerut încă de la începutul sezonului ca toate meciurile din acest sezon, când se serbează centenarul clubului, să se dispute pe noul lor stadion.

Pe lângă acest aspect a fost luat în calcul ca la partida cu FCSB să nu existe riscuri ca fanii roș albaștrilor să fie mai mulți pe stadion, National Arena fiind considerată casa clubului patronat de Gigi Becali.

Programul jocurilor cu CFR Cluj și FCSB

  • Rapid - FCSB : duminică, 23 aprilie, ora 20:30
  • Rapid - CFR Cluj: luni, 1 mai ora, 20:30

Citește și alte știri: 

Gigi Becali și-a vărsat nervii pe doi jucători: „Ăla e varză, celălalt e praf” » Ce spune despre Florinel Coman: „Așa l-a motivat Dumnezeu”

VAR, impact uluitor în Liga 1! Cifrele sunt șocante: arbitrii fie sunt legați la ochi, fie sunt foarte slabi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Vali1951
Vali1951  •  11 Aprilie 2023, 01:56
Postat de emil1986 pe 10 Aprilie 2023, 20:10

Joaca vizavi de cimitiirul Callvvin pentru că știu că ai mult de 15. 000 de clonați nu au de unde aduce. Din acest motiv le e frică că vor fi ai puțini ca steliștii.

Dacă nu cunoști limba maternă păstrează ți *** i l e in capul tău!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

emil1986
emil1986  •  10 Aprilie 2023, 20:10

Joaca vizavi de cimitiirul Callvvin pentru că știu că ai mult de 15. 000 de clonați nu au de unde aduce. Din acest motiv le e frică că vor fi ai puțini ca steliștii.

badeadorian
badeadorian  •  10 Aprilie 2023, 19:17
Postat de unurtr pe 10 Aprilie 2023, 17:00

I-a fost frică lui Șucu că va avea mult de plată dacă FC Rapid 1923 joacă pe Arena Națională! Să plece dacă nu vrea să bage bani! Ar fi venit mult mai mulți oameni dacă se juca pe Arena Națională, ar fi venit și mai mulți suporteri de la FC FCSB, era un spectacol, așa nu a vrut Șucu să bage bani! Să plece, să vină Marian Iancu!

Ai gasit un camp gol si-l bati de-i suna apa-n cap !!! . Ai niste teorii care rivalizeaza cu posibilul transplant de creier .

Vezi toate comentariile (8)
Comentează