FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 4-0

Remarcatul lui Dragomir după Rapid - FCSB: „I-a desființat pe toți!” » Gigi Becali râdea în trecut de el

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 10:50 / Actualizat marti, 12 martie 2024 11:21

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat partida dintre Rapid și FCSB (4-0) și a dezvăluit cine a fost remarcatul lui: Răzvan Oaidă.

Adus înainte de startul sezonului de Rapid, după ce FCSB l-a pus pe liber, Răzvan Oaidă l-a impresionat pe Dumitru Dragomir.

Interzis la EURO! Un jucător de la Rapid și-a compromis șansele la convocare după ultimul gest
RAPID
Interzis la EURO! Un jucător de la Rapid și-a compromis șansele la convocare după ultimul gest

Fostul șef al Ligii, care în vara lui 2023 spunea că „Oaidă e o mare pierdere la Gigi. Era singurul care avea plămâni dubli, fugea, punea osul la bătaie”, a declarat acum că mijlocașul central de 25 de ani a fost MVP-ul derby-ului.

Răzvan Oaidă, remarcatul lui Dumitru Dragomir după Rapid - FCSB

„Ăștia i-au anihilat pe cei mai buni doi ai lor, pe Coman și Olaru. Cum? Cu mijlocașul și fundașul. Dacă n-a trecut Coman de un puști de 18 ani? N-avea spațiu. Și pe Octavian Popescu l-au blocat. Iar Oaidă i-a desființat pe toți mijlocașii lui FCSB!

Când am văzut că Oaidă i-a dat-o și printre picioare adversarului, atunci mi-a fost milă de Gigi. Să nu crape acasă, poți să mori”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Uite care e treaba. Deci, ați văzut cum a zis Florinel Coman? A spus «A fost o lecție din care trebuie să învățăm». Dumnezeu le dă lecții și îi cercetează pe cei pe care îi iubește. Pe mine m-a cercetat și rezultatul a fost foarte bun. Dacă nu era 0-4, poate nu înțelegeam.

Eu am spus «În Giulești o să batem 4-0». A făcut Dumnezeu, da? Dumnezeu stă împotriva celor mândri. Din mândria mea, din trufia mea și din, cum a zis și Șucu, din aroganța mea, Dumnezeu a zis «Tu nu poți să faci un fir de păr! Cum bați tu în Giulești? Cum adică?

- Gigi Becali, după Rapid - FCSB 4-0

Gigi Becali o ironiza pe Rapid

În vară, Gigi Becali nu o lua în calcul pe Rapid în lupta la titlu, ironizând-o după ce giuleștenii l-au luat pe Răzvan Oaidă.

„Cei de la Rapid nu o să se poată bate cu mine niciodată în viața lor. Ei vor să câștige titlul cu jucătorii pe care îi dau eu afară?

Mai au nevoie şi de experienţă, dar mai au nevoie de ceva, de mulţi bani. Ca să poată să se bată cu mine mai au nevoie şi de jucători valoroşi. Cum, dacă iei jucători gratis şi n-ai trei jucători care costă măcar câte 5 milioane? Au trei jucători care costă 5 milioane? Eu cumulat am câţiva jucători care fac 15 milioane de euro.

VIDEO. Cum vede Gigi Becali lupta la titlu: „Cine face primul pas greșit iese din discuție”

Citește mai multe știri din Superligă:

Ciudățenie în lupta dintre FCSB și Rapid » S-a mai întâmplat o singură dată în ultimii 8 ani
ANALIZĂ GSP
Ciudățenie în lupta dintre FCSB și Rapid » S-a mai întâmplat o singură dată în ultimii 8 ani
Anunț de ultimă oră la FCSB » Soarta lui Ștefan Târnovanu a fost stabilită: „Nu facem d-astea!”
RAPID - FCSB 4-0
Anunț de ultimă oră la FCSB » Soarta lui Ștefan Târnovanu a fost stabilită: „Nu facem d-astea!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
vio9o301960
vio9o301960  •  12 Martie 2024, 17:47
Postat de magic4ever pe 12 Martie 2024, 13:31

Nu mai comenteaza nimic Becali dupa ce a fost umilit iar de Rapid si Sucu cu jucatorii lor fara valoare sau luati dupa ce au plecat gratis de la FCSB...

Asta sa crezi tu:si daca va pierde campionatul(ce e foarte posibil) Jiji va sta tot cu coada ridicata! Gaseste el o minciuna!

vio9o301960
vio9o301960  •  12 Martie 2024, 17:42

Dragomire, ***, ca de ani de zile ne enervezi cu prostiile tale! Nici tu, ca si gigi nu aveti limite? Inca credeti ca toti sunt prosti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicapuia
gicapuia  •  12 Martie 2024, 16:36

Oaida e unul dintre cei mai slabi jucatori care sunt acum in lotul Rapidului. Atentie ! E MIJ-LO-CAS ! Si nu e in stare sa dea o pasa inainte si mai lunga de 3 metri. Este o adevarata "turnanta". Primeste pasa de la Spunaru si o da lui Iacob. Oaida primeste inapoi de la Iacob si o da lui Braun. Braun o da pe partea celalta la Borza care o da lui Oaida. Oaida preia si o da inapoi la Sapunaru ! Asta se enerveaza si o arunca in a fata poate ajunge mingea la vre-un atacant. Il avea si pe Albu linga el , dar nici asta nu e mai breaz. Si dom'Corleone il vede pe Oaida un fenomen . Duceti-l la PROTV ca tocmai e Romanii au talent - editia Fenomen.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează