FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapidiștii, motivați de conducere înainte de meciul cu FCSB: „Jucătorii au primă specială”

Rapid - FCSB este duminică, 15 august pe Arena Națională
Rapid - FCSB este duminică, 15 august pe Arena Națională

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 17:36 / Actualizat marti, 10 august 2021 18:09

Rapid - FCSB este derby-ul etapei #5 din Liga1, programat duminică, 15 august, pe Arena Națională. Înainte de meci, acționarul giuleștenilor, Victor Angelescu, a anunțat că fotbaliștii rapidiști vor avea primă de victorie în meciul cu marea rivală.

Acţionarul clubului de fotbal Rapid, Victor Angelescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii au prime speciale pentru derby-ul de duminică seara, el precizând că din punctul său de vedere formaţia FCSB este Steaua, chiar dacă în urma litigiului cu Clubul Sportiv al Armatei aceasta foloseşte alt nume.

„Jucătorii au primă specială pentru partida cu FCSB. Nu pot să spun cât. Din punctul meu de vedere este derby. E normal să fie. Aşa cum a spus şi căpitanul nostru (n.r. - Cristi Săpunaru), eu nu ştiu ca Steaua să fi retrogradat din Liga 1. Pentru mine FCSB e Steaua şi e un derby de mare tradiţie cu cei de acolo. 

Asta chiar dacă ei trebuie să folosească alt nume. Acolo unde sunt suporterii, din punctul meu de vedere este şi echipa. Ştiu că şi ei vor avea suporteri la meci. E un derby important, noi nu vrem să supărăm pe nimeni. 

Îi respectăm şi cine e mai bun la ora meciului să câştige. Sunt trei puncte, la fel ca şi cu FC Argeş, dar este un derby”, a declarat Angelescu, citat de Agerpres.

Mulți fani așteptați la stadion

Rapid estimează că vor fi măcar 30.000 de fani giuleșteni la meciul cu FCSB, duminică. Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, ceea ce înseamnă că o să fie redus la 41.000 de locuri. 

Fanii FCSB ar avea, așadar, vreo 2.000 de tichete, cât înseamnă 5 la sută, procentul rezervat oaspeților. Suporterii echipei pe care o conduce Becali speră să aibă 5.000 de locuri în peluză, mai mult decât dublu, o situație care poate să fie posibilă în urma unui acord de reciprocitate între cluburi. Rapid ar avea, de asemenea, mai mulți fani în retur față de numărul obligatoriu.

Helmuth Duckadam: „FCSB o bate lejer pe Rapid” vs. Daniel Pancu: „Să bată lejer? Niciodată nu a bătut lejer”

Citește alte știri din Liga 1:

Gică Popescu, reacție dură pentru Sepsi: „Cea mai mare lipsă de bărbăție! Înseamnă că n-au ce căuta la nivel înalt”

S-au jucat cu Gazul » Un-doi salvator pentru FCSB! Detaliul decisiv trecut neobservat

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tivireli
tivireli  •  11 August 2021, 00:14

Este treaba finanțatorului. Cum vrea el. Dar, as zice, când va lua bătaie acasa de la o potențiala retrogradata, jucătorii dau ceva înapoi?. O zic fără răutate. Admir Rapid și pe Angelescu. Doar un pct de vedere. Nu cred ca trebuie gadilati între coarne. Apoi, dd regula când li se da ceva in plus, o fac de oaie. Dar nu-i bai, este stilul Rapidului. Altfel, înseamnă ca nu-i Rapidul.

ucluj2011
ucluj2011  •  10 August 2021, 21:15

Foarte bine. Este un derby de tradiție și dacă Rapidul învinge bineînțeles cp fotbaliștii merită ceva în plus. Așa a fost dintotdeauna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează