FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

Săpunaru, savuros după victoria din derby » Mesaj pentru fanii roș-albaștri după victoria cu FCSB: „Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?”

Cristi Săpunaru +37   FOTO
Cristi Săpunaru

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 00:21 / Actualizat luni, 16 august 2021 00:38

Rapid s-a impus cu 1-0 în marele derby cu FCSB. La finalul partidei, căpitanul giuleștenilor, Cristi Săpunaru, a vorbit despre meci.

„Un meci greu, cu o echipă valoroasă, copii foarte talentați. Mă bucur că țara asta încă scoate copii talentați. Să fie inteligenți să devină mari fotbaliști. Am fost maturi și am reușit să câștigăm aceste trei puncte. Jucătorii tineri s-au montat singuri. Mulțumim suporterilor care au fost alături de noi. 

Le mulțumim și adversarilor că au adus suporteri la meci, pentru că asta înseamnă spectacol în fotbal. Rapidul e unic în România și îmi doresc ca și celelalte echipe să aducă suporteri la stadion. Nu am avut nimic de împărțit cu fanii lui FCSB. Singura chestie a fost că intrau să bată oamenii de la tribuna a doua, unde erau și copii. Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?!

Rapid, sărbătoare cu fanii după 1-0 cu FCSB, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid, sărbătoare cu fanii după 1-0 cu FCSB, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid, sărbătoare cu fanii după 1-0 cu FCSB, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid, sărbătoare cu fanii după 1-0 cu FCSB, foto: Raed Krishan/GSP
Rapid, sărbătoare cu fanii după 1-0 cu FCSB, foto: Raed Krishan/GSP
+27 FOTO

E un derby, e normal să mă înjure, e normal să le arăt și eu semne frumoase. Asta e. Tănase nu prea a căutat contactul. Glumesc. E un jucător de valoare. Cred că va pleca de la Steaua, din ce am auzit. Vă dau eu în premieră. (n.r - râde) Au jucători de valoare, Tănase e unul dintre ei, dar poate începe de la meciul viitor”, a declarat Săpunaru la finalul partidei, pentru Look Sport.

Arătăm din ce în ce mai bine, suntem neînvinși. Am făcut un joc excelent tactic, nu și-au creat foarte multe ocazii. Cred că am fost dominați, ca posesie, dar victoria este meritată. Spre finalul primei reprize am resimțit dureri, dar am luat decizia să continui și mă bucur că situația nu s-a agravat și am câștigat. 

Nu e normal ce s-a întâmplat la începutul meciului, să fie agresați copii, soții, sunt probleme între galerii care se pot rezolva în alte părți, nu pe stadion. Fotbalul fără spectatori nu are farmec și nu trebuie să-i fugărim de la stadion 

Dragoș Grigore, fundaș Rapid

Rapid - FCSB 1-0. Autogolul lui Vinicius, decisiv

Puține ocazii importante în prima repriză. Pănoiu, de la 20 de metri, a vrut să-l testeze pe Vlad, dar mingea s-a dus pe lângă (21). În replică, Florinel Coman și-a încercat norocul de la marginea lui „16”. La fel de neinspirat (26). Prima șansă mai periculoasă le-a aparținut gazdelor. Săpunaru, pe respingere, n-a cadrat un „drop” din interiorul careului (29). 

Câteva secunde mai târziu, Vinicius le-a dat emoții giuleștenilor. Lovitura de cap a brazilianului a trecut la mică distanță de stâlpul din dreapta lui Moldovan. Rapidul a intrat în avantaj grație unui autogol. Centrarea lui Belu din dreapta l-a încurcat pe Alex Crețu, care a ratat degajarea. Mingea s-a lovit ulterior de genunchiul lui Vinicius și a intrat în plasă (39).

FCSB a alergat după egalare în partea secundă, dar a pus rareori poarta adversă în pericol. Coman, Tănase și Moruțan au încercat să desfacă apărarea Rapidului cu acțiuni individuale, în zadar însă. Nici puternicul Mamut nu a fost mai eficient, fiind anihilat perfect de veteranii Săpunaru și Dragoș Grigore. 

Finalul a fost unul tensionat, Sefer și Șerban fiind eliminați după un meleu. Grație acestui succes, Rapid, fără gol primit în acest sezon, urcă pe locul 2, fiind la două lungimi în spatele liderului CFR. FCSB, cu 8p, se clasează pe 4. 

Runda următoare, FCSB primește vizita lui Sepsi, în timp ce Rapid se va deplasa în Moldova, pentru confruntarea cu FC Botoșani.

Sefer a explicat gestul de la eliminare: „Nu m-am putut controla, nu-l puteam lăsa pe Belu”

Citește alte știri despre Rapid - FCSB 1-0:

Mihai Iosif plătește polițe după victoria cu FCSB: „Mai ușor!”

Răbufnirea lui Dinu Todoran: „E rușinos ce s-a întâmplat în seara asta! Sunt vinovat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
ucluj2011
ucluj2011  •  16 August 2021, 10:59
Postat de anatol_karagandici pe 16 August 2021, 09:00

" Nu am avut nimic de împărțit cu fanii lui FCSB. Singura chestie a fost că intrau să bată oamenii de la tribuna a doua, unde erau și copii. Ne smardoim cu copiii, ce dracu'?!" Hai mai Cristi, nu e ca si cum ai aflat ieri inseamna un becalist... Firma aia de 4 consoane are patron puscarias, manager puscarias si sef de "galerie" puscarias.

Era un sector plin de femei și copii chiar la marginea tribunei a-2-a lângă peluza stelistă dar nu au apucat să facă nimic pentru că au intrat în ei ceilalți de la a-2-a și s-au împrăștiat ca muștele imediat. Asta a fost de show din partea câtorva suporteri ai Stelei... sau băgat și ei în seamă!!! Cum crede cineva că ăia chiar aveau gânduri războinice când la a-2-a este o parte foarte importantă din galeria Rapidului (de fapt tot stadionul a fost o galerie , ca și în Giulești dealtfel). Îi termina rapizii!!! Au făcut și ei valuri pe uscat.

ucluj2011
ucluj2011  •  16 August 2021, 10:53
Postat de waves pe 16 August 2021, 01:02

Am tinut cu Rapid normal niciodata un caine nu poate tine cu fcsb..Dar totusi peluza Rapid nu a fost plina .Totusi raman la parerea ca Dinamo umplea peluza aia nenorocita pana la inelul 3,si ca Dinamo are cea mai frumoasa galerie din Romania, Rapid a scazut pe 2 pe undeva,dar are o galerie superba..Asteptam Dinamo -Rapid sa vedeti galeria cainilor , SPECTACOL!

Au umplut peluza la refuz și au fost și cu vreo 10.000 de fani mai mul în 2017 când au jucat cu CSA Steaua , dar atunci nu exista co(vrigul) și hârtiile ridicole pe care trebuie să le arăți la intrare cum că ai făcut vaccinul sau vreun test. Cu tot respectul frate (sunt un clujeano-Dinamovist convins) , galeria Rapidului nu a fost niciodată pe locul 2. NICIODATĂ!!!

gepeto
gepeto  •  16 August 2021, 10:37

Tot mai scapa informatii de batai cu copiii, sotii agresate la tribuna 2 ,dar nu aveti un articol? Bravo gesepe. Va face politica editoriala petrica? ***? Fiti jurnalisti. Scrieti articole nu click bait. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează