FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN 1-2

Alexandru Albu atacă arbitrajul din Rapid - Gaz Metan, dar realitatea îl contrazice: „N-am văzut în viața mea așa ceva!”

Alexandru Albu (28 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii lui Lucian Rusandru, după Rapid - Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. +21   FOTO
Alexandru Albu (28 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii lui Lucian Rusandru, după Rapid - Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 23:23 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 00:49

Alexandru Albu (28 de ani) a acuzat arbitrajul brigăzii lui Lucian Rusandu, după Rapid - Gaz Metan Mediaș, scor 1-2. 

„Nu ne ajută la nimic faptul că marchez eu ... Se pare că vorbim degeaba. Domnii în negru și-au făcut jocul și azi. La golul doi a ridicat fanionul, apoi a lăsat jocul să meargă. Se pare că nu mai avem voie nici să vorbim cu dânșii. M-am dus să discut și mi-a dat galben. 

La golul 2 ridică fanionul pentru aut, apoi a lăsat jocul să meargă și am luat gol. N-am văzut niciodată așa ceva. Gazul a avut o singură ocazie”, a fost discursul dur al lui Albu, la Telekom Sport. 

Faza la care face referire Alexandru Albu a avut o altă desfășurare. Arbitrul asistent nu a ridicat fanionul pentru un aut, ci pentru un fault comis de Rapid. Rusandu a lăsat avantaj, iar medieșenii au profitat de lipsa de reacție a lui Belu-Iordache. 

Alexandru Albu atacă arbitrajul din Rapid - Gaz Metan, dar realitatea îl contrazice: „N-am văzut în viața mea așa ceva!”
Momentul în care arbitrul asistent ridică fanionul pentru ofsaid / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Incident provocat de fani la Rapid - Gaz Metan 

Partida dintre Rapid și Gaz Metan Mediaș a fost întreruptă preț de câteva clipe în minutul 63, la scorul de 1-1, din cauza unei petarde aruncate pe gazon.

Fanii Rapidului au venit într-un număr important și la disputa cu Gaz Metan Mediaș, de pe Arena Națională. În minutul 63, s-au dat însă în spectacol și au dus la întreruperea partidei.

Nemulțumiți de o decizie a „centralului” Lucian Rusandu, fanii rapidiști au aruncat cu mai multe obiecte spre suprafața de joc. Printre sticle și pahare s-a numărat și o petardă. Obiectul pirotehnic a explodat foarte aproape de Yuri Matias (26 de ani), fundașul central al Gazului, cel care marcase primul gol al partidei. 

Brazilianul s-a resimțit, s-a prăbușit pe gazon și a avut nevoie de intervenția medicilor. În jurul său s-a creat un mic meleu, după ce Belu-Iordache a încercat să îl ridice cu forța. Partida a fost întreruptă aproape 3 minute.

Albu a comentat și acest incident. Susține că Yuri nu exagerat voit acest moment: „Nu s-a întâmplat nimic, a fost doar o petardă. Nu am văzut atât de mult teatru în viața mea. Bravo lor, și-au făcut jocul”.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FIFPro dă block României: „Nu mai mergeți să semnați în această țară!"

FOTO Imaginile cu Dinamo care au devenit virale pe site-urile străine: zeci de mii de like-uri după gestul „câinilor”!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
sorinsorin
sorinsorin  •  18 Septembrie 2021, 15:58
Postat de c23665 pe 18 Septembrie 2021, 06:54

Este pentru prima dată că aud această minciună gogonată

N-ai auzit asta pt ca poate pe vremea aia nu erai nici ***, daramite sa fii si pe stadioane! Dar, oricum, postarea mea a fost atat de ciuntita si denaturata de moderator incat nu se mai intelege nimic din ce am vrut sa comunic. Asta in conditiile in care nu continea nimic vulgar,obscen, rasist, etc. Deci, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  18 Septembrie 2021, 15:46
Postat de nelu_casalot pe 18 Septembrie 2021, 09:24

Are perfecta dreptate Albu !! Cum bah unu ridica steagul altul il lasa jos !! Penalty clar la Sapunarul .. Portarul de la Gaz il cauta prin buzunare ..

Sz si recupereze ceasul !!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  18 Septembrie 2021, 11:47
Postat de adrianciprian pe 18 Septembrie 2021, 09:33

Plângăcios, atitudine păguboasă. S-a dus elanul, au venit nișe rezultate slabe, și au început cu milogeala. Hai, înapoi în B, că sunteți penibili.

1-0 scurt si la obiect.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează