FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN

După 10 ani, din nou în Liga 1 » Rapid - Gaz Metan va fi arbitrat la centru de o femeie

Iuliana Demetrescu. foto: Imago
Iuliana Demetrescu. foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 18:44 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 19:48

Ultimul duel al rundei #5 din play-out-ul Ligii 1 se va consuma în Giulești, acolo unde Rapid își va testa forțele în compania celor de la Gaz Metan Mediaș. Confruntarea va fi arbitrată de o femeie. CCA a delegat-o la partida de luni seara pe Iuliana Demetrescu, aflată la debutul în Liga 1. 

  • Rapid - Gaz Metan Mediaș se joacă luni, de la ora 20:30, va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Digi Sport, Orange Sport și Look Sport.

Iuliana Demetrescu (30 de ani) se va afla pentru prima dată la centru la o partidă de Liga 1 și va fi ajutată la cele două linii de Petruța Iugulescu (Buftea) și Mihaela Țepușă (Buzău). Arbitru de rezervă a fost numit Claudiu Marcu (Constanța).

Rapid - Gaz Metan, arbitrat de o femeie

Ultima partidă din Liga 1 arbitrată de o femeie a fost în luna mai a anului 2012, atunci când Teodora Albon a fost la centru în partida Concordia Chiajna - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-1. 

Partida Rapid - Gaz Metan va fi arbitrată de cea care este considerată cea mai valoroasă femeie arbitru din România. Iuliana Demetrescu, născută la Râmnicu Vâlcea, are ecuson FIFA și în luna decembrie a anului trecut a fost promovată în categoria Elite. 

Până acum, aceasta a mai arbitrat partide din Liga Campionilor sau din preliminariile Campionatului Mondial la fotbal feminin, având prezențe constante în Liga 2 și Liga 3. 

La nivelul primei ligi, aceasta a fost numită arbitru de rezervă la două partide din Liga 1, în martie și octombrie 2021: Sepsi - Gaz Metan, scor 1-1, și Gaz Metan - Academica Clinceni, scor 1-1.

Citește mai multe știri:

Căutat de poliție pentru că și-ar fi lovit soția cu mașina, Salvio se apără: „Ea m-a atacat, după ce a văzut-o pe noua mea iubită”

Joan Chelimo, atleta naturalizată a României, a câștigat Maratonul Internațional de la Seul » A doborât recordul național deținut de Constantina Diţă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sittingbull
sittingbull  •  17 Aprilie 2022, 20:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108779877311497
George Ionescu  •  17 Aprilie 2022, 19:54

...s a obisnuit cu gaz metan ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close