FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sărbătoare în Giulești: cât costă un bilet la centenarul Rapidului + ce evenimente sunt pregătite pentru suporteri

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2023 20:25 / Actualizat duminica, 11 iunie 2023 21:21

Giuleștiul se pregătește de sărbătoare! Pe 25 iunie, în ziua în care împlinesc 100 de ani de existență, rapidiștii vor avea parte de un spectacol care va rămâne în memoria tuturor suporterilor.

Se vând biletele la centenar

Biletele pentru eveniment au fost deja puse în vânzare, cu prioritate pentru abonații clubului, apoi, de miercuri, toată lumea va putea să-și achiziționeze bilete pentru centenar. Prețurile sunt de 30 de lei la peluze, 65 la tribuna 1, 100 de lei la tribuna zero și 300 de lei pentru un loc la VIP.

Fiecare persoană poate achiziționa cel mult două bilete. Iar în cazul în care o persoană părăsește stadionul, aceasta nu mai poate intra cu același bilet.

Cântă Brenciu și Delia

De la ora 18:00, spectacolul va începe pe stadion. Iar în prima parte a evenimentului, Horia Brenciu, Connect-R, Felicia Filip, Delia, Damian Drăghici, Teodora Dinu și mulți alții vor susține concerte pe gazonul arenei de 14.000 de locuri. Apoi vor exista tot felul de momente speciale, iar la miezul nopții, pe cerul Giuleștiului, va "exploda" un adevărat foc de artificii.

Delia a zguduit internetul! Fosta iubită a selecționerului, imagini incendiare din piscină!
MONDEN
Delia a zguduit internetul! Fosta iubită a selecționerului, imagini incendiare din piscină!

UEFA nu îi lasă să joace fotbal

Din ultimele informații, nu va exista niciun meci pe care Rapidul să-l joace pe 25 iunie, aceasta fiind condiția UEFA pentru ca vișiniii să petreacă acasă, ținând cont că pe 27 iunie în Grant vor juca Spania și Ucraina, în grupele Campionatului European Under 21, apoi pe 1 iunie va fi un sfert de finală. Dar pe stadion vor exista sute de foști fotbaliști care vor avea parte de momente speciale.

Show culinar în Giulești

Mai mult, pe 25 iunie, pe Calea Giulești, de la Podul Grant și până la intersecția cu sala polivalentă Rapid, se va organiza un Street Food Festival, cu tonete de mâncare și tot felul de preparate gătite la fața locului: de la hamburgeri la fructe de mare, la clătite și alte dulciuri.

Dezvăluire colosală despre colonelul Florin Talpan: „Avea abonament la Rapid, în Giulești, până l-au citit ăia că-i stelist!!”

Citește și:

Dorit de Șucu la Rapid, Edjouma a rupt tăcerea: „Aș prefera o nouă provocare”
FCSB
Dorit de Șucu la Rapid, Edjouma a rupt tăcerea: „Aș prefera o nouă provocare”
Victor Angelescu, noutăți despre 3 ținte din mercato + Ce se întâmplă cu Rareș Ilie
RAPID
Victor Angelescu, noutăți despre 3 ținte din mercato + Ce se întâmplă cu Rareș Ilie

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
unurtr
unurtr  •  13 Iunie 2023, 13:37

Sunt cumva ”Zilele Cartierului Giulești” organizat de primărie sau Centenarul unui club? Că nu văd niciun meci, doar Street Food Festival și concert cu Delia și Connect-R...

Budrix69
Budrix69  •  12 Iunie 2023, 08:01

conectoru, damian, ok.....ailalti, nu prea se incadreaza

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close