FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - RAPID 0-1

Rapid i-a propus Craiovei un schimb surpriză » Bozo for Gîngio

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Rapid l-a propus deunăzi oltenilor pe Vladimir Bozovici (28 de ani) în schimbul internaţionalului de tineret Cosmin Gîngioveanu (20 de ani).

Rapid şi Universitatea Craiova discută în aceste zile un schimb spectaculos de fotbalişti! Marius Şumudică se plînge că în afara lui Cesinha, mai mereu accidentat, nu are soluţii pentru partea stîngă a liniei mediane, iar Victor Piţurcă îi caută disperat Craiovei un fundaş stînga.

Giuleştenii au luat iniţiativa şi i-au sunat pe craioveni: "Vi-l dăm pe Bozovici, noi îl vrem pe Gîngioveanu!". Interesul pentru internaţionalul de tineret oltean din partea rapidiştilor este mai vechi, la începutul lui iulie discutîndu-se trecerea lui în Grant într-o afacere care urma să cuprindă un alt fundaş stînga sub contract cu Rapid, Ionuţ Stancu, şi o sumă de bani.

Gîngioveanu şi-a manifestat în această vară dorinţa de a o părăsi pe Ştiinţa, iar Bozovici n-ar zice nu unei treceri la Sud, dacă oltenii i-ar garanta cel puţin aceiaşi bani ca la Rapid, 140.000 de euro anual. Muntenegreanul a intrat în ultimul an de contract şi ar putea pleca gratis la finalul sezonului. Peste 4 luni el poate deja semna cu alte echipe! Ca altă variantă în afara lui Bozo, Piţurcă negociază cu Oţelul pentru Adrian Sălăgeanu (27 de ani).

250.000 de euro a plătit Rapid în vara lui 2007 pentru transferul lui Bozovici

CV Cosmin Gîngioveanu
20 de ani
Debut în Liga I: 28.05.2005, Dinamo - U Craiova 5-0
În Liga I a jucat la U Craiova şi la FC Vaslui
Are 3 goluri în 63 de partide în campionat
Media notelor în gsp: 5,00

CV Vladimir Bozovici
28 de ani
Debut în Liga I: 28.07.2007, Dacia Mioveni - Rapid 1-2
În Liga I a jucat doar la Rapid
Are 2 goluri în 73 de partide în campionat
Media notelor în gsp: 5,50

Şumudică: "Costa are şcoală"
Rapid şi-a astupat gaura lăsată de Gustavo Veronezi. Mijlocaşul dreapta Candido Costa (29 de ani) a sosit duminică seară în România, a semnat pe un an cu giuleştenii şi aseară a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Marius Şumudică. "Principalul" a mers împreună cu Dinu Gheorghe în Portugalia pentru a-l convinge pe fotbalistul ultima oară la Belenenses să vină în Giuleşti. "Costa ne va ajuta mult. Are şcoala fotbalului, ştie jocul", l-a lăudat Şumi pe fotbalistul adus pentru a-i face concurenţă lui Mihai Roman.

Vine şi Maftei
Ca dublură de fundaş dreapta, rapidiştii au reluat negocierile pentru Vasile Maftei (29 de ani). Transferul fostului căpitan rapidist la Kuban Krasnodar, formaţia lui Dan Petrescu, a picat ieri. "Nu am semnat cu nimeni. Nu am nici un plan, stau şi aştept să vedem ce se va întîmpla. Nici nu ştiu dacă Unirea şi Rapid au discutat despre o eventuală revenire a mea în Grant", a spus fotbalistul care poate acoperi trei posturi. "Venirea lui Costa n-are nici o legătură cu aducerea lui Maftei, îl vreau şi pe Vasile", a spus Şumi. (Cristina Negrilă)

"Vîrf? Doar Moraes!"
Chiar dacă "Vamă" i-a transmis că nu va mai aduce nici un atacant pînă în iarnă, lui Şumudică îi e greu să se împace cu ideea. "În principiu, ne descurcăm cu ce avem. Doar pe Moraes l-aş mai vrea dacă ar fi, pentru că e un vîrf adaptat deja la fotbalul nostru", a mărturisit antrenorul.

>> Rapidiştii aşteaptă în aceste zile noile rînduri de echipament de la Puma pe care le vor inaugura la meciul cu CFR Cluj.
>> Pînă să-şi reia antrenamentele cu echipa, Cesinha continuă să se distreze. Brazilianul a profitat weekend-ul trecut şi s-a relaxat la mare, după ce acum cîteva zile a făcut show într-un club bucureştean de karaoke.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
ais23
ais23  •  01 Septembrie 2010, 18:00
Postat de lion21 pe 31 August 2010, 10:54

Nu cred ca este posibil . Este nult ami bun Gangioveanu , are 20 de ani , al doilea capitan la U21 , calitati foarte bune , a avut o oferta sigura de 750-800000 pentru Gangio

.....ma esti copil =))cum ma sa plece BZOZO pt ala al vostru =)) are bozo 10 clase peste Gangio ala al vostru =)) [Aberatiiii] articolu asta crd ka e postat la pliktiseala

rapid19pancu
rapid19pancu  •  31 August 2010, 22:43

N-are cum sa plece Bozo..e prea bun ca sa plece de la noi ! RAPID are nevoie de Bozo!

eugenidm
eugenidm  •  31 August 2010, 20:57

voVoi sunteti nebuni cum sa il indepartati pe BOZO de la echipa dupa cit a muncit acest baiat pentru echipa ,eventual daca il vreti pe gingioveanu cumparatil sau macar luatil sub forma de imprumut dar nu prea cred ca PITI ii va da drumul.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează