FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid îl vrea pe Cristescu, care ezită să continue la Braşov » "Nu semna, te luăm noi!"

Marian Cristescu (stînga) e anunţat ca titular mîine, împotriva Rapidului
Marian Cristescu (stînga) e anunţat ca titular mîine, împotriva Rapidului

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 22:06

Mijlocaşul Marian Cristescu (26 de ani) ezită să-şi prelungească acordul cu Braşov pentru că va intra în ultimele 6 luni de contract şi ar putea reveni gratis în Giuleşti


Rapidiştii mai au un jucător de la FC Braşov pe lista de achiziţii. Mijlocaşul central Marian Cristescu (26 de ani) intră în ultimele 6 luni de contract la iarnă, iar şefii din Giuleşti speră să pună mîna pe el gratis. Dovada e atitudinea fotbalistului în ultima perioadă, cînd a fost invitat de conducerea "stegarilor" să vină să discute prelungirea acordului. "Cristescu îi tot amînă pe oficialii Braşovului, nu prea vrea să semneze pentru că îl vrea Rapidul", susţin apropiaţi ai jucătorului.

Visul lui e să revină în Giuleşti
Marian Cristescu a început fotbalul la 8 ani la juniorii Rapidului şi a ajuns pînă la echipa a II-a. Ascensiunea lui în Giuleşti s-a oprit aici, fotbalistul fiind dat afară de la club din cauza unui diferend cu antrenorul de atunci de la prima echipă, Mircea Rednic. În noiembrie 2008, Cristescu s-a răzbunat pe "Puriu" printr-un gol marcat în FC Braşov - Dinamo 2-0. "Nu pot să uit că Rednic nu a vrut să mă aducă la prima echipă lîngă idolul meu, Pancu", a spus atunci fotbalistul despre care prietenii spun că îşi doreşte cel mai mult să se întoarcă în Grant.

3 goluri şi o pasă decisivă a reuşit Cristescu în 30 de meciuri ale sezonului trecut pentru Braşov


Vrea să-i ia un punct Rapidului
Marian Cristescu se bucură că duelul cu rapidiştii nu e pe Giuleşti şi crede că echipa lui poate scoate cel puţin un egal în Regie. "Vom întîlni o echipă puternică, care se bate la titlu în acest an. Cu toate astea, putem ieşi neînvinşi, pentru că partida nu se joacă în Giuleşti, unde presiunea suporterilor e fantastică. Trebuie să jucăm fără trac, avem doar de cîştigat din acest meci", a declarat mijlocaşul.

Inbox:
»» După ce au acceptat să le închirieze arena rapidiştilor în această etapă pentru suma de 1.000 de lei, "studenţii" se tem acum că vor avea probleme cu iarba la meciul lor cu Voinţa Sibiu, programat la 24 de ore după Rapid - Braşov: "E posibil ca gazonul să nu reziste. Sperăm să nu fie probleme aşa de grave ca la meciul cu Franţa".
»» Daniel Isăilă are emoţii înaintea întîlnirii cu mentorul lui: "Răzvan m-a învăţat meserie, e ciudat să-l întîlnesc în premieră ca adversar. Cu siguranţă ştie cum jucăm, doar forma şi inspiraţia jucătorilor pot face diferenţa".
»» "Răzvan Lucescu m-a făcut să învăţ româna. E un băiat extraordinar, probabil românul care mi-a lăsat cea mai bună impresie", a dezvăluit într-un interviu pentru GSP.ro fostul vîrf din 2003 al Rapidului, Henry Makinwa (33 de ani). Nigerianul e în prezent liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
claudiano
claudiano  •  10 Septembrie 2011, 00:23

natarailor din giulesti prima de acestea amintitiva ca v-am umilt acasa la voi cu 3-0 acum cativa ani... amintitiva ca v-am mai umilit sezonul trecut cu 2-0 si va mai aduc la cunostinta cand echipa voastra de femei sa retras de la brasov cu coada intre picioare si am castigat cu 3-0...nu mai spun ca data trecuta au marcat si ei tot printr-un brasovean de abia au castigat si ei cu 1-0...asta e realitatea ca suntem mai buni ca voi

claudiano
claudiano  •  10 Septembrie 2011, 00:08

bai cioroilor dupa ce ne-ati distrus echipa si ne-ati furat toti jucatorii cei mai buni impreuna cu mafiotul de vama nesimtitilor tot voi sunteti mai cu mot...stiti proverbul acela ca un ti..ga.n tot ti..ga.n ramane nu se schimba niciodata...dar va batem acum cu tot cu mercenarii tradatori...SUNTETI ECHIPA A 2 A a BRASOVULUI...FC BRASOV 2- FC BRASOV 0-2

mario_san
mario_san  •  09 Septembrie 2011, 13:11

Marian, nu ezita, semneaza....cu STEAGU" Nu cred ca vrei sa ajungi un no name ca Roman, Sburlea sau altii care au plecat de la Steagu la accelerat.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează