FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!

FOTO: Instagram @Diana Șucu
FOTO: Instagram @Diana Șucu

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2024 14:53 / Actualizat duminica, 10 martie 2024 16:54

Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, a fost prezentă la meciul cu FCSB, scor 4-0, alături de Aurora Damcali, avocat care a reprezentat România în „procesul Roșia Montană”, câștigat împotriva Gabriel Resources.

„Prietena mea deșteaptă, Aurora Damcali, care a luptat și a câștigat alături de colegii ei în procesul Roșia Montană, a făcut un pas important în viața ei: a devenit Rapidistă”, a scris Diana Șucu, alături de o poză cu Aurora Damcali.

Internetul a „explodat” » Cele mai tari glume după Rapid - FCSB
RAPID - FCSB
Internetul a „explodat” » Cele mai tari glume după Rapid - FCSB

Avocata a putut vedea de la fața locului cum giuleștenii și-au spulberat marea rivală.

Rapid plusează și la imagine » Prezență-surpriză alături de Diana Șucu în lojă: femeia care a salvat România de la un adevărat dezastru!
Diana Șucu și Aurora Damcali/ foto Instagram @dianasucu

Iar aceasta a răspuns la postarea Dianei Șucu: „Mulțumesc mult! M-am bucurat să simt vibrația suporterilor și victoria Rapidului alături de voi!”.

Ce s-a întâmplat în „procesul Roșia Montană”

„Centrul Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții al Băncii Mondiale (ICSID) a comunicat, vineri seară, Guvernului României că statul român nu va plăti nicio despăgubire companiei Gabriel Resources în cazul Roșia Montană.

Decizia – definitivă și executorie – vine la capătul a aproape nouă ani de proces. România a fost reprezentată în acest proces de casa de avocatură românească Leaua Damcali Deaconu Paunescu – LDDP și firma elvețiană LALIVE SA

România urmează să recupereze 1,4 milioane de dolari cheltuieli de judecată. Gabriel Resources a depus în iulie 2015 la ICSID cererea de arbitraj împotriva statului român.

Compania canadiană Gabriel Resources a susținut, în cadrul procesului de arbitraj de la Washington, că i-a fost expropriată investiția din România prin mai multe acte ale autorităților statului, inclusiv prin politizarea procedurii de autorizare a proiectului minier Roșia Montană”, notează G4Media.

Potrivit sursei citate, oficialii statului român nu se așteptau la victorie în „procesul Roșia Montană” și s-ar fi așteptat să plătească despăgubiri de două miliarde de euro.

VIDEO. Cum a sărbătorit Rapid victoria cu FCSB de pe Arena Națională. Cristi Săpunaru a dat tonul fiestei cu galeria giuleșteană

Citește și:

Cristiano Bergodi, declarația serii după Rapid - FCSB: „Nu că vreau să dau cu trafaletul la domnul Șucu, dar...”
Rapid - FCSB
Cristiano Bergodi, declarația serii după Rapid - FCSB: „Nu că vreau să dau cu trafaletul la domnul Șucu, dar...”
„Măcelul” de pe Arena Națională intră în Top 3 umilințe suferite de FCSB în derby-uri! Cine i-a mai pus la respect pe roș-albaștri în ultimii 20 de ani
RAPID - FCSB 4-0
„Măcelul” de pe Arena Națională intră în Top 3 umilințe suferite de FCSB în derby-uri! Cine i-a mai pus la respect pe roș-albaștri în ultimii 20 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
TZTZ
TZTZ  •  11 Martie 2024, 13:18

Felicitari doamnei pentru reusita! Acum titlul este clar un titlu de tabloid de sport...

Haha1989
Haha1989  •  11 Martie 2024, 09:11
Postat de lefter_popescu pe 10 Martie 2024, 19:42

Amice, firma romaneasca de avocatura este a ei și a surorii sale cu foarte mare experienta pe procese de asemenea avergura. Au mai câștigat cinci procese pt România în care au adus tarii sute de milioane de euro. Este adevarat ca firma romaneasca de avocatura a făcut echipa echipa cu o firma elvețiană. Însă trebuie spus ca argumentul principal care a înclinat decizia tribunalului american a fost faptul ca " Roșia Montana" a fost trecuta sub umbrela UNESCO de către guvernul Cioloș și ca în toată perioada România nu a încercat sa scoata un gram de aur...altfel ar fi pierdut. Mai trebuie spus ca încă din 1994-1 995 guvernul Vodcaroiu a început tratativele cu firma canadiana . În 1998 " omul de afaceri PSD Ioan Timiș negocia termenii afacerii. În 2013 Ponta ca premier aproba începerea exploatării chiar dacă parlamentul , la presiunea străzii votează împotriva exploatării. Ponta ignora votul, însa Cioloș reușește sa stopeze demersul început de Ponta și introduce Roșia Montana în patrimoniu UNESCO . Canadienii au intentat proces solicitând daune interese imense. Cu toate ca pt cunoscători șansele României de câștig erau mari, premierul Ciolacu, fiind în campanie electorala manipulează populația speriind pensionarii și oamenii muncii ca vor plăti pt greșelile foștilor premieri 6,7 miliarde de dolari . O minciuna gogonata. Revenind la oile noastre , cred ca nu ti-a convenit prezenta acestei avocate alături de Rapid.

Amice, cunoaștem aceasta teorie, nu sunt nici cu USR, nici cu alt partid. E vorba de altceva, ai citit ce a declarat femeia? Ști care a fost argumentul principal? Ca populația nu a fost de acord, chestie prevazuta în drept internațional. Prea multa propaganda!

supereduardo10
supereduardo10  •  10 Martie 2024, 21:10

Frumos ! Rapid prinde viteza!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează