FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze

Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze FOTO Imago
Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze FOTO Imago

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 17:05 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 20:53

Jakub Hromada (27 de ani) urmează să ajungă în cel mai scurt timp în România, pentru a semna cu Rapid. Mijlocașul a refuzat mai multe oferte în această perioadă de mercato, din Cehia, și a acceptat să joace în Superligă.

Jakub Hromada are două titluri de campion în Cehia, cu Slavia Praga, și trei Cupe ale Cehiei. Acesta a ajuns la Slavia în 2017, când a venit de la Sampdoria contra 500.000 de euro. Dar a mai fost împrumutat la Slovan Liberec.

2 milioane de euroa fost cea mai mare cotație a lui Jakub Hromada, în decembrie 2022, conform siteului transfermarkt.com

În actualul sezon a fost folosit în șapte meciuri, dar doar în patru a fost titular. În total a bifat doar 230 de minute în campionat. Jakub Hromada are 55 de minute și în trei jocuri din Europa League. A fost pe teren cu Dnipro Dnipropetrovsk, Servette și AS Roma.

Rapid îl transferă pe Jakub Hromada de la Slavia Praga

În Cehia a mai jucat la Viktoria Plzen, FK Senica, KAC Kosice, Michalovce și KAC Kosice. Înainte de a ajunge în Cehia, a evoluat în Italia, la Sampdoria, Pro Vercelli, Juventus U19 și Genoa U19.

Jakub Hromada are meciuri și în echipa națională a Slovaciei, jucând inclusiv la Campionatul European din 2020. A jucat 45 de minute cu Spania și 79 cu Polonia!

Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze
FOTO Imago

Bursa transferurilor Rapid

  • ANTRENOR: Cristiano Bergodi (confirmat)
  • VENIRI: Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Borisav Burmaz (Vozdovac), Florent Hasani (KF Tirana), Damjan Djokovic (FCSB), Marian Aioani (Farul)
  • REVENIRI: Andrei Ciobanu (Poli Iași)
  • PLECĂRI: Juvhel Tsoumou (liber), Borja Valle (Ponferradina), Andrei Ciobanu (FC Voluntari), Ștefan Pănoiu (împrumut la U Cluj), Al. Stan (împrumut CS Mioveni), Horațiu Moldovan (Atletico Madrid)

Reveniri importante la Rapid

După două meciuri trăite la intensitate maximă din care giuleștenii au plecat cu șase puncte (4-3 cu FCU Craiova și 2-1 cu Dinamo), suporterii au primit și vești bune. Ermal Krasniqi și Claudiu Petrila au revenit la antrenamentele lui Cristiano Bergodi.

„Claudiu Petrila se antrenează cot la cot cu băieții”, iar „Ermal a revenit la antrenamente” au fost mesajele pe care le-au făcut oficialii clubului pe pagina de Facebook.

Rămâne de văzut dacă cei doi ar putea intra și bifa minute în meciul de sâmbătă seară, de la ora 20:00, cu Oțelul Galați.

Slavia Praga l-a trimis acasă pe Andres Dumitrescu

Slavia Praga l-a împrumutat pe Andres Dumitrescu lui Sepsi Sfântu Gheorghe, clubul de la care-l cumpărase vara trecută cu un milion de euro. Fundașul stânga de 22 de ani va juca la covăsneni până la finele stagiunii în curs.

Andres Dumitrescu face cale întoarsă în Superliga, după numai jumătate de an. Fundașul stânga în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat de Slavia Praga lui Sepsi, până la finele sezonului în curs.

Potrivit înţelegerii dintre cele două cluburi, fundaşul în vârstă de 22 de ani va evolua la echipa noastră, sub formă de împrumut, până la 21 iunie 2024. Bine ai revenit, Andres!”, se arată în comunicatul covăsnenilor.

VIDEO „Este un mare câștig venirea domnului Șucu!” » Justin Ștefan, la superlativ despre patronul Rapidului: „Un model care arată bine”

Citește și:

A dat Rapid lovitura cu ultimul transfer? Pancu a oferit câteva detalii tari despre internaționalul de tineret
RAPID
A dat Rapid lovitura cu ultimul transfer? Pancu a oferit câteva detalii tari despre internaționalul de tineret
Cristi Săpunaru a răbufnit după ce rivala FCSB s-a desprins în clasament: „Hai să le dăm titlul! Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni”
RAPID
Cristi Săpunaru a răbufnit după ce rivala FCSB s-a desprins în clasament: „Hai să le dăm titlul! Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
FlashGordon
FlashGordon  •  19 Februarie 2024, 16:14
Postat de unurtr pe 02 Februarie 2024, 09:55

Nu știu cine te-a mințit pe tine, de te-au făcut să uiți că doar pe Rareș Ilie Șucu a luat 4 milioane euro, pe Sefer 500k, pe Moldovan 800k + alte vânzări Doar dacă intri pe trabsfermarkt vei vedea că total bani din vânzări: 7.4M, total bani dați pe cumpărări: 6.95M, deci încă este pe plus. Aici am zis doar de jucători vânduți sau cumpărați. Nu spun și de restul banilor cum ar fi sponsorizări, drepturi TV, vânzări de bilete, vânzări promoționale, etc.

aia cu rares ilie este gluma anului. nu s-a incasat pe el 4 milioane de euro si orice om normal stie asta. 2 la mana,eu am spus si daunele platite pentru ce a facut copos ca si aia tot legat de jucatori este. qed.

freddy
freddy  •  02 Februarie 2024, 16:57
Postat de balderis pe 02 Februarie 2024, 13:13

Prostache, cînd îți zic trei inși că ești beat - în cazul tău , ***- dute mă și culcă-te ! Amn văzut că toți care ți-au comentat enormitățile, ți-au dat aceleași rcomandări . Dar la ce să te aștepți de la un fîcîsîbist !!!

Da ma. FCSB. Nu am "creer"! Diavolii Visini! :)))) Vai de capul vostru... Hai! Sanatate. Sa ne vedem de ale noastre.

balderis
balderis  •  02 Februarie 2024, 13:13
Postat de freddy pe 02 Februarie 2024, 12:02

Hai mai da te n... Faci pe interesantul și pe deșteptul. Ce zic eu și ce înțelegi tu. Stai la locul tău acolo dacă nu înțelegi sensul unei fraze. Ia uita te băi nene. S a găsit nea Caisa sa facă pe deșteptul.

Prostache, cînd îți zic trei inși că ești beat - în cazul tău , ***- dute mă și culcă-te ! Amn văzut că toți care ți-au comentat enormitățile, ți-au dat aceleași rcomandări . Dar la ce să te aștepți de la un fîcîsîbist !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează