FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Mihai Iosif, OUT! Rapid pregătește marea lovitură: Adrian Mutu în Giulești!

Adrian Mutu, negocieri cu Rapid. Foto: Imago
Adrian Mutu, negocieri cu Rapid. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 20:37 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 21:15

Adrian Mutu, 43 de ani, negociază cu Rapid! „Briliantul” e la un pas de a deveni antrenorul giuleștenilor, după ce conducerea și-a pierdut răbdarea cu Mihai Iosif, 47 de ani.

Seria negativă a Rapidului, care n-a mai câștigat din 10 decembrie, ar putea să-i fie fatală lui Mihai Iosif, antrenorul alături de care giuleștenii au promovat în Liga 1 anul trecut. Conform informațiilor obținute de Gazeta Sporturilor, Mutu negociază deja cu oficialii Rapidului, iar șansele unui acord sunt foarte mari. 

Adrian Mutu, negocieri cu Rapid

Adrian Mutu e „șomer” din toamna anului trecut, când s-a despărțit de comun acord de FCU Craiova. Tehnicianul a plecat din Bănie după numai 12 etape, perioadă în care a contabilizat 3 victorii, 3 remize și 6 înfrângeri.

Adrian Mutu nu are o experiență considerabilă, antrenând, înainte de naționala U21, doar la Voluntari, unde a evitat in extremis retrogradarea, și la echipa a doua a celor de la Al-Wahda, din Emirate. „Briliantul” a pregătit naționala U21, pe care a calificat-o la Euro 2021, unde a terminat grupa neînvinsă, însă nu s-a calificat în fazele eliminatorii. Dincolo de CV-ul subțire, o posibilă numire ar fi, însă, o adevărată lovitură de imagine pentru giuleșteni. 

Adrian Mutu, în cărți pentru naționala României

Mutu a fost aproape să preia naționala României în această iarnă. După plecarea lui Mirel Rădoi și impasul tratativelor cu Dan Petrescu și Ladislau Boloni, „Briliantul” părea că are cele mai mari șanse, fiind printre preferații lui Mihai Stoichiță, directorul tehnic de la FRF. 

Mutu a refuzat mai multe oferte în așteptarea celei de la Federație, însă Burleanu l-a ales în cele din urmă pe Edi Iordănescu.

Rapid, șanse mici să mai prindă play-off-ul 

Rapid mai are de jucat cu Dinamo (a), FCU Craiova (d) și Clinceni (a). Nou-promovata are șanse mici să mai prindă play-off-ul. Giuleștenii n-au un program foarte greu, dar, în principiu, trebuie să bată tot până la final și să spere că macar una dintre FC Argeș și Farul să piardă cel puțin 5 puncte în următoarele 3 runde

Dumitru Dragomir după victoria lui CFR Cluj cu Rapid: „Am văzut cea mai bună repriză a Rapidului de când a promovat”

Citește și alte știri de actualitate: 

Cine prinde play-off-ul » 6 echipe au rămas în cursă! FC Voluntari, Farul și FC Argeș au un program infernal

Concluziile lui Mihai Iosif, după CFR Cluj - Rapid: „Ieșirea lui ne-a dereglat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (103)
485809194904413
Costel Tudor  •  22 Februarie 2022, 19:13

Cred ca mutu este cea mai proasta alegere ! De altfel el este ocupat cu trasul pe nas și cu LAURA ! Pastila asta cu mutu la Rapid cred ca a aruncat-o Decebal Rădulescu , el este pupincuristul Nr.1 a lui mutu ! A mai încercat o data la echipa naționala si a luat-o in mâna !

visiniujohn
visiniujohn  •  22 Februarie 2022, 14:19

Pe vremuri inaintea meciurilor cu dinamo ne ridicau jucatorii militia .Acum apar vesti dastea minunate,care se spera sa bage zanzanie..la vremuri noi,oameni noi,metode vechi

octavianus
octavianus  •  22 Februarie 2022, 11:32

Sper sa fie doar CAN-CAN, exista antrenori liberi de contract, mult mai buni decat va fi Mutu vreodata, nu pot sa cred ca Rapidul are nevoie de asa ceva in acest moment, nici macar ca si imagine, vezi Doamne un mare nume in fotbalul romanesc. Sunt de acord ca echipa trebuie sa treaca la "nivelul urmator" si Mita si-a atins limitele, sunt de acord cu un suflu nou, dar asta sa fie facut, pe criterii de profesionalism nu pe imagine. Poenaru, Balint, ca sa dau numai 2 nume, cred ca pot face din actualul lot o echipa competitiva, daca mai primesc si 2-3 intariri la vara,anul ce vine putem ataca primele 6 locuri si de ce nu, Cupa Romaniei. Cu Mutu putem ataca cel mult prima pagina a unor publicatii dar nimic mai mult. FZR ! si Doamne ajuta !

Vezi toate comentariile (103)
Comentează