FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

"Rapid ma vrea!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2007 00:00

Claudiu Raducanu spune ca azi ar putea accepta propunerea giulestenilor. Dupa ce a incheiat conturile cu cipriotii de la Nea Salamina, Claudiu Raducanu e aproape sa ajunga in Giulesti. Atacantul recunoaste ca ar fi tentat sa imbrace tricoul alb-visiniu, chiar daca a jucat in trecut la Steaua, o rivala a Rapidului. "In Ghencea nu e ca in alta parte, acolo se uita repede ce ai facut bun", explica Raducanu.

- Claudiu, unde vei juca in sezonul urmator?
- Am o oferta de la Rapid si una din Arabia Saudita, iar Sica Puscoci mi-a transmis ca s-a interesat de mine si Unirea Urziceni. As vrea sa joc la Rapid si cred ca azi o sa ma hotarasc ce voi face in continuare. Domnul Sichitiu a vorbit cu impresarii mei si le-a transmis oferta.

- Au fost la un moment dat discutii legate de un transfer al tau la Craiova. Mai sint de actualitate?
- Acum un an si jumatate mi-a propus Mititelu sa vin la Universitatea, dar am ales Vasluiul. D-aia ma si injura intruna de atunci. Oricum, am facut bine, ca Mititelu e doar un borfas.

- De ce spui asta?
- Pai, de Njock zice ca are 350.000 de euro pe an. L-am sunat si eu pe camerunez, am vorbit cu el si a ris cind l-am intrebat daca ia atitia bani. Iar Ciuca si Bornescu, cei mai buni prieteni ai mei de la stiinta, mi-au zis si ei ce conditii sint acolo si ce bani se dau si mi s-a zbirlit pielea cind am auzit! Mie mi-a zis Mititelu ca am cistigat deja bani suficienti, asa ca sa vin cu sufletul la Craiova. Deci sa joc de pomana! si am mai aflat ca a mintit si la transferul lui Wobay.

- La ce te referi?
- Eu am jucat la Nea Salamina, de unde l-au adus ei pe Wobay. Ana Maria Prodan, impresarul meu, s-a interesat acolo si i-au zis cipriotii ca Wobay a costat 210.000 de dolari. Iar Mititelu s-a laudat ca a platit 450.000 pentru el, ca a fost cel mai mare transfer din istoria clubului!

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează