FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

Mihai Iosif a făcut din nou spectacol la conferință: „Cum spunea Nichita Stănescu, inspirația nu e un proces continuu”

Mihai Iosif // FOTO: Imago
Mihai Iosif // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 13:58 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 15:46

Rapid a fost eliminată din optimile Cupei României, după ce a fost învinsă de Poli Timișoara, 0-2, iar Mihai Iosif a încercat să explice eșecul contra divizionarei secunde.

La conferința de presă de dinaintea meciului cu FCU Craiova (luni, 20:30), Mihai Iosif, alături de Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore și Adrian Matei, antrenorul principal din acte, au vorbit despre eliminarea din Cupă și despre situația de la echipă.

Mihai Iosif explică eliminarea din Cupa României

„Meciul de la Timișoara ne-a provocat tristețe mie, jucătorilor și conducerii. Strategia pentru acest meci a fost discutată cu patronul și președintele clubului. A fost o strategie în care poate nu am fost, așa cum zicea Nichita Stănescu, foarte inspirați, pentru că inspirația nu e un proces continuu. La noi, munca de zi cu zi e un proces continuu.

Am odihnit 2-3 jucători, iar Hlistei și Alex Ioniță s-au îmbolnăvit cu o zi înainte de plecare. Bălan a jucat accidentat cu Dinamo, iar Junior Morais avea dureri de spate. Am vrut să rulăm tot lotul pentru că suntem o echipă de Liga 1, care juca împotriva unei echipe de Liga 2. Dar am avut o bară, 17 cornere, mingea a trecut de multe ori prin fața porții...

Clubul face strategia pe termen mediu și lung. Pe termen scurt, doar eu alcătuiesc echipa.  Nu știu de cine să-mi fie frică. Obiectivul e clar, salvarea de la retrogradare. Nu are de ce să-mi fie frică.

La Bayern credeți că e tensiune că a luat 0-5 în Cupa Germaniei? A, deci la Bayern e accidentat și la noi... La Manchester e accident? Juventus cu Verona e accident? Barcelona? Când pierdem noi sunt alte lucruri... ”, a spus Mihai Iosif la conferința de presă.

FCU Craiova are un joc colectiv bun. Mi se pare în creștere. Dar am încredere în jucătorii noștri. Sper să obținem toate cele trei puncte 
– Mihai Iosif

VIDEO Conferința susținută de Rapid înainte de meciul cu FCU Craiova

Citește mai multe știri despre Rapid: 

Pierdere grea pentru Rapid » Un jucător important s-a accidentat: „Te așteptăm cât mai repede pe teren”

Critici dure pentru Rapid după ce a fost eliminată din Cupa României: „Parcă au împins trenul până la Timișoara”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tataika
tataika  •  31 Octombrie 2021, 16:38

Mai baga niste cirese la pacanele, Mitza! Poate vine inspiratia…

rocky5
rocky5  •  31 Octombrie 2021, 15:19

Hai că l-ați făcut praf!:))) Una scrie în titlu, alta în articol. Care e varianta corectă? Poate vă hotărâți...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează