FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID-CS MIOVENI, VINERI, 19:00, DIGISPORT 1, LIVETEXT GSP.RO ŞI M.GSP.RO, COMENTAT LA RADIO GSP

Rapid -Mioveni va fi arbitrat de cel care a făcut praf Dinamo-Pandurii

Adrian Illyes a condus un singur meci în Liga 1, Dinamo-Pandurii 2-0, după care a primit o mulţime de critici
Adrian Illyes a condus un singur meci în Liga 1, Dinamo-Pandurii 2-0, după care a primit o mulţime de critici

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 12:36

Etapa cu numărul 10 este ultima în care vechea conducere a Comisiei Centrale a Arbitrilor face delegările la Liga 1. Pentru meciul din Giuleşti, Constantin Gheorghe - "Suceavă" l-a desemnat pe Adrian Illyeş. Este cel pentru care a declarat că "bagă mîna în foc, va ajunge arbitru mare" chiar dacă a făcut praf singurul meci pe care l-a mai condus în prima divizie, Dinamo-Pandurii 2-0.

Jocul Rapid-CS Mioveni, de vineri, ora 19:00, DigiSport 1, liveTEXT GSP.ro şi m.gsp.ro şi comentat la Radio GSP, va fi fluierat de Adrian Illyeş, ajutat la linii de Petru Marian Gaşpar şi de Iulius-Radu Timar.

Gazeta Sporturilor a notat 5 greşeli mari în dreptul lui Illyeş la meciul Dinamo-Pandurii 2-0.

1. În minutul 11, Torje a sprintat în interiorul careului celor de la Pandurii, a fost ajuns de Chiricheş şi a căzut ca fulgerat. Arbitrul a dictat penalty, însă reluările au arătat că fundaşul gorjenilor nu l-a atins pe dinamovist. Penalty-ul bătut de Munteanu a fost scos însă de Lazar.
2. După numai zece minute, altă greşeală: Dinamo marchează prin Niculae, dar golul este anulat pentru ofsaid la Dănciulescu. Pe reluările TV s-a văzut însă că Rusu îl scoate din ofsaid pe dinamovist.
3. În minutul 43, "centralul" a ieşit din nou "la rampă", cînd nu i-a dat decît "galben" lui Bakaj pentru un fault cu talpa pe tibie asupra lui Pintilii, deşi intervenţia dinamovistului era de cartonaş roşu.
4. În minutul 62, Illyes nu a văzut un fault evident în careu al lui Rusu la Torje.
5. Nouă minute mai tîrziu, "centralul" acordă uşor un penalty aceluiaşi Torje (71), după un contact "umăr la umăr" cu fundaşul Alexandru Vlad.

Înepînd de astăzi, odată cu validarea de către Comitetul Executiv a lui Ion Crăciunescu în funcţia de şef al arbitrilor, CCA va avea o componenţă schimbată total:
Ion Crăciunescu - preşedinte
Ioan Igna - prim-vicepreşedinte
Aron Huzu - vicepreşedinte
Dan Lăzărescu - membru
Fevronia Ioan - membru
Daniel Diaconu - secretar general

Oţelul-Astra, tot vineri, 21:30, DigiSport1, liveTEXT GSP.ro şi m.gsp.ro şi comentat la Radio GSP, va fi condus de Emil Voicu, ajutat de Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei. Observatori vor fi George Ionescu şi  Vasiel Szobotka

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
vasilescumarian78
vasilescumarian78  •  14 Octombrie 2011, 01:21

cum adica a facut praf dinamo -pandurii?? adica ne-a dat ce ni se cuvenea??? asta e praf??

gallini
gallini  •  13 Octombrie 2011, 23:30
Postat de maciu19 pe 13 Octombrie 2011, 18:21

Borcea: Deci, câte-ţi trebuie? Zi! Avram: Câte poţi tu. Borcea: Păi zi, câte-ţi trebuie, cincizeci, câte vrei... Avram: Cât? Borcea: Cincizeci, cât îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cât... Avram: Adu-mi cât poţi tu. Dar cât mai repede, te rog!"

"Cuvintele astea ne doare"

maciu19
maciu19  •  13 Octombrie 2011, 18:21

Borcea: Deci, câte-ţi trebuie? Zi! Avram: Câte poţi tu. Borcea: Păi zi, câte-ţi trebuie, cincizeci, câte vrei... Avram: Cât? Borcea: Cincizeci, cât îţi trebuie? Ce să faci cu zece... cincizeci... cât... Avram: Adu-mi cât poţi tu. Dar cât mai repede, te rog!"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează