FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - CSU CRAIOVA 2-2

FOTO Rapid nu l-a vrut, iar acum impresionează Superliga » Cele mai bune 7 minute din carieră + de ce stă la mâna lui Szabolcs Kovacs

Fotomontaj: Stela Tănase +7   FOTO
Fotomontaj: Stela Tănase

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 19:12 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 21:10

Claudiu Micovschi (24 de ani) a marcat un gol și a pus presiune pe Raul Silva la reușita de 2-0 din UTA - Universitatea Craiova. Toate s-au întâmplat în primele 7 minute ale disputei de pe Cluj Arena. Oltenii au revenit și au smuls o remiză, scor 2-2.

Rapid l-a adus pe Claudiu Micovschi în luna august a acestui an, dar nu i-a acordat nicio șansă. Fotbalistul ofensiv în vârstă de 24 de ani a fost împrumutat la Arad. Mircea Rednic a reușit să îl pună în valoare.

Exilat de Rapid, Micovschi face spectacol pentru UTA

Miercuri, pe Cluj Arena, Micovschi a avut cele mai bune 10 minute din carieră. A deschis scorul în minutul 2 al meciului UTA - CSU Craiova. A urmărit un șut ratat al lui Cooper și a înscris prin alunecare, din interiorul careului mic.

Minutul 7 a adus o nouă acțiune cu mijlocașul ofensiv crescut în Italia. Același Cooper l-a servit ideal. Claudiu a venit lansat, s-a duelat cu Raul Silva și a făcut ca mingea să intre în poartă. Nu e clar cine a avut ultima deviere, arădeanul sau fundașul oltean.

Totul depinde de ce va scrie „centralul” Szabolcs Kovacs în raportul oficial.

Claudiu Micovschi s-a accidentat și a fost înlocuit în minutul 19 cu alt fost rapidist, Albert Stahl.

Citește și alte știri din Superliga: 

Reacție virulentă după ce Dinamo a acuzat arbitrajul: „La câte golăneli au făcut în viața, trebuie să plângă ani de zile”

FOTO ȘI VIDEO Reacția emoționantă a fiicei lui Florinel Coman, după ce starul FCSB-ului i-a dedicat golul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Vic_5864
Vic_5864  •  21 Decembrie 2023, 18:16

Trebuie sa vina urgent la Rapid. A dovedit valoare.

AlexSancho
AlexSancho  •  20 Decembrie 2023, 21:29

"Rapid nu l-a vrut", dar l-a cumparat. Un jucator care n-a mai evoluat niciodata intr-o prima liga, pe postul lui Rapid avand deja 2-3 variante. Scopului imprumutului a fost ca jucatorul sa prinda experienta in prima liga. El revine din vara la Rapid. Asa ca incetati cu prostiile astea, ce a facut Rapid e o miscare de echipa mare. O adevarata afacere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează