FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid pregătește mutarea verii: Louis Munteanu, înlocuitor pentru Albion Rrahmani! „Ni-l dorim, este unul dintre cei mai buni atacanți”

Louis Munteanu (Farul), dorit de Rapid
Louis Munteanu (Farul), dorit de Rapid

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 12:19 / Actualizat luni, 18 martie 2024 12:51

Victor Angelescu, acționarul lui Rapid, a anunțat că giuleștenii îl vor oferta pe Louis Munteanu (21 de ani), jucătorul care evoluează pentru Farul Constanța, dar care aparține de Fiorentina.

Anunțul vine în contextul în care vârful i-a înscris o „dublă” Rapidului chiar pe Giulești, în primul meci din play-off. Munteanu evoluează la Farul sub formă de împrumut, iar giuleștenii sunt pregătiți să pornească discuțiile cu Fiorentina pentru transferul jucătorului.

Ruptură la Rapid între galerie și conducere: „Rămâi perplex” + „Cred că s-a întâmplat ceva la percheziții”
RAPID
Ruptură la Rapid între galerie și conducere: „Rămâi perplex” + „Cred că s-a întâmplat ceva la percheziții”

Rapid îl vrea pe Louis Munteanu: „Va fi greu să-l ținem pe Rrahmani”

Rapidiștii se gândesc deja la viitor și realizează faptul că golgheterul Rrahmani va părăsi, cel mai probabil, echipa la finalul acestui sezon. În acest sens, Angelescu a anunțat faptul că giuleștenii vor să-l transfere pe Louis Munteanu.

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre țintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanți români. Nu pot să intru în discuții, în detalii, dar suntem interesați de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt și alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o țintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga. Este tânăr, ne-a dat și nouă două goluri.

Avem doi atacanți, Rrahmani și Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ținem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa națională. Rapid este interesată de el”, a spus Angelescu, pentru Fanatik.

Întrebat de varianta Denis Drăguș la Rapid, Angelescu a respins această variantă, din cauza salariului atacantului: „Nu (n.r. dacă este o țintă pentru Rapid), a avut un sezon excepțional în Turcia, câștigă foarte bine la Gaziantep, va prinde un transfer mai bun, nu cred că vreo echipă din România poate să-l transfere în acest moment”, a adăugat Angelescu.

Albion Rrahmani, cifre net superioare lui Louis Munteanu

În cazul în care Rapid se va despărți de Albion Rrahmani, golgheterul echipei, giuleștenii s-au înscris în cursa pentru Louis Munteanu (21 de ani), care are un sezon bun la Farul, dar cifre mult sub cele ale kosovarului.

Vârful constănțenilor are 5 goluri și 3 assist-uri în 24 de meciuri. Este cotat de site-ul Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

Munteanu a debutat la seniori în 2019, pentru Viitorul (n.r. actuala Farul Constanța). El avea doar 17 ani atunci, iar un an mai târziu a fost cumpărat de Fiorentina. În 2022 a fost împrumutat înapoi la Constanța și a contribuit cu 10 goluri la câștigarea campionatului în sezonul trecut. Împrumutul jucătorului expiră la finalul acestui sezon.

De cealaltă parte, Albion Rrahmani (23 de ani) are 13 goluri și 3 assist-uri pentru Rapid în acest sezon, în 15 meciuri. Este cotat de site-ul Transfermarkt la 1,4 milioane de euro.

Vârful kosovar a fost adus de giuleșteni la începutul acestui sezon, de la FC Balkani, pentru 700.000 de euro, iar afacerea a fost extrem de reușită. Jucătorul s-a adaptat de minune și este golgheterul echipei. În acest context, Victor Angelescu a anunțat că jucătorul va primi oferte de a pleca la finalul acestui sezon. Contractul lui Rrahmani cu Rapid expiră în 2026.

Citește și alte știri:

Adrian Porumboiu, necruțător după FCSB - Sepsi: „Cu permisiunea dumneavoastră, o să spun ceva!”
FCSB - Sepsi 2-1
Adrian Porumboiu, necruțător după FCSB - Sepsi: „Cu permisiunea dumneavoastră, o să spun ceva!”
Papeau dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul: „Bergodi a țipat la noi, ne-a zis să jucăm în margine, noi am jucat în centru”
RAPID
Papeau dezvăluie ce s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul: „Bergodi a țipat la noi, ne-a zis să jucăm în margine, noi am jucat în centru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  19 Martie 2024, 07:44
Postat de bozo76 pe 18 Martie 2024, 17:24

Gica, esti in dificultate de il vinzi pe Luis la rap? Nu, pe buneee?

nu e jucatorul lui hagi!!

mattteo
mattteo  •  18 Martie 2024, 18:18

Deci de dimineata de cand ati facut acest articol, pana acum, e ora 18:16, nu ati fost in stare sa aprobati un comentariu. Tot am asteptat sa se aprobe, sa mai citessca altii, sa am si eu un dialog cu alti suporteri. Chiar nu inteleg acest sistem de comentarii. De ce nu apare in timp real, cum il postezi? E o mare tampenie. Eu zic sa mai actualizati si voi tehnologia pt ca ramaneti in urma si omul se va duce dincolo, unde poate sa aiba un dialog in timp real.

bozo76
bozo76  •  18 Martie 2024, 17:24

Gica, esti in dificultate de il vinzi pe Luis la rap? Nu, pe buneee?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează