FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - POLI IAȘI

Concluziile lui Bergodi, după Rapid - Iași 3-2: „Știu care e mentalitatea în Giulești, trebuie să mai lucrăm”

Rapid - Poli Iași 3-2. Cristiano Bergodi, antrenorul griuleștenilor, a analizat victoria echipei lui, în ultimul meci dinaintea pauzei pentru meciurile echipei naționale/ foto: Raed Krishan (GSP) +38   FOTO
Rapid - Poli Iași 3-2. Cristiano Bergodi, antrenorul griuleștenilor, a analizat victoria echipei lui, în ultimul meci dinaintea pauzei pentru meciurile echipei naționale/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 23:45 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 23:59

Rapid - Poli Iași 3-2. Cristiano Bergodi, antrenorul giuleștenilor, a analizat victoria echipei lui, în ultimul meci dinaintea pauzei pentru meciurile echipei naționale.

Bergodi s-a declarat mulțumit de rezultat, nu și de unele momente ale meciului, când s-a jucat pe contre.

Dă randament doar când e titular » Ioniță marchează după o acțiune superbă începută de Rrahmani!
RAPID
Dă randament doar când e titular » Ioniță marchează după o acțiune superbă începută de Rrahmani!

Bergodi: „Trebuie să mai controlăm și ritmul”

„Am trăit periculos, dar a fost un meci bun în general. Am avut ocazii, am și ratat. Am luat aceste două goluri pe faze fixe, din păcate. Trebuie să mai lucrăm. Am meritat victoria, am ratat și penalty, apoi în repriza a doua a avut și Albion o altă mare ocazie. 

E o mentalitate aici, în Giulești, de a juca un fotbal ofensiv, de a crea ocazii, dar uneori trebuie să și controlăm ritmul meciului, nu se poate să jucăm mereu pe contre. A doua repriză, când am schimbat sistemul, a fost ceva mental și au vrut să se retragă”, a declarat Bergodi, la Orange Sport.

Bergodi: „Ioniță mai are de lucrat pentru a ajunge la națională”

„Nu are inspirație Rrahmani în ultimul timp, dar nu se poate spune ceva negativ despre el. Ne putea costa scump ratarea, dar a alergat mult. Mi-a plăcut, chiar dacă a ratat singur cu portarul. Vor veni momente mai bune, e normal să fie meciuri în care nu dă gol. Important e că am luat 3 puncte. Ați văzut și Iașiul, ce jucători cu viteză are în față, Phelipe, Gheorghiță”, a mai spus Bergodi. 

A vorbit apoi și despre Ioniță, autorul unei „duble”: „Cu el am discutat, am încercat să îi dau încredere. A avut și realizări acum. Acest talent se poate pierde. Bine că a dat două goluri. 

Și Petrila a jucat foarte bine, dar îmi place să vorbesc despre toată echipa. Am jucat bine, cum îmi doresc, deși trebuie să mai reglăm niște lucruri. Ioniță mai are de lucru pentru a ajunge la națională, dar mie nu îmi place să vorbesc despre jucătorii care pot ajunge acolo”.

VIDEO. Claudiu Petrila: „Mă simt bine când jucăm acasă, fanii ne împing de la spate”

Citește și:

Mititelu pregătește o mutare bombă: „Mâine l-aș pune antrenor, i-am și spus! Mă rog să fie dat afară ca să rămână liber”
FCU CRAIOVA - HERMANNSTADT
Mititelu pregătește o mutare bombă: „Mâine l-aș pune antrenor, i-am și spus! Mă rog să fie dat afară ca să rămână liber”
Grozavu, impresionat de Rapid: „O echipă cu jucători de clasă” + Pe cine laudă: „Fantastic! Un profesionist desăvârșit”
RAPID - POLI IAȘI
Grozavu, impresionat de Rapid: „O echipă cu jucători de clasă” + Pe cine laudă: „Fantastic! Un profesionist desăvârșit”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
Mondo
Mondo  •  07 Octombrie 2023, 00:39

Rapid a terminat cu 3 jucatori Under. Dupa ce se retrage Sapunaru, Rapid poate devenii cea mai tinara echipa din Liga

Vezi toate comentariile (1)
Comentează