FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Rapid s-a reunit astăzi: 28 de jucători sub comanda lui Bergodi » Surprize-surprize. Cine l-a impresionat pe reporterul GSP: „Că tot ziceți că sunt firav”

Rapid s-a reunit azi la baza Constructorul +27   FOTO
Rapid s-a reunit azi la baza Constructorul

Articol de , - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2024 12:21 / Actualizat miercuri, 03 ianuarie 2024 15:13

Rapid, locul 4 în Superliga, s-a reunit azi, la ora 10:30, la baza Constructorul, sub comanda lui Cristiano Bergodi. 

  • GSP va avea 4 reporteri la fața locului. Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți în Antalya pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1

Deși au terminat anul cu o serie de 7 meciuri la rând fără victorie, în campionat și Cupă, giuleștenii încep anul încrezători, încurajați și de cele trei transferuri efectuate deja.

GALERIE FOTO. Rapid s-a reunit azi la baza Constructorul. Cîrjan l-a impresionat pe reporterul GSP

+23 FOTO

Giuleștenii au sosit zâmbitori la baza Constructorul, cu speranța că pot lega evoluții bune pe care le-au avut la începutul sezonului. Primul care a venit la pregătire a fost mijlocașul Cătălin Cîrjan (21 de ani), care a sosit cu aproximativ o oră înaintea colegilor săi. 

VIDEO. Imagini cu sosirea jucătorilor Rapidului la baza Constructorul: 

Și s-a pregătit în sala de forță, fiind surprins împingând din orizontal la piept cu aproximativ 75 de kilograme, cu 10 peste greutatea lui. „Că tot zice lumea că sunt firav”, a replicat Cătălin, într-un scurt dialog cu reporterul GSP. 

La reunire s-au prezentat și noile achiziții, Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz. 

VIDEO. Primul antrenament al giuleștenilor în 2024: 

Iar la antrenamente au participat și cei trei jucători care nu au evoluat în ultima parte a sezonului trecut, din cauza accidentărilor: Albion Rrahmani, Xian Emmers și Claudiu Petrila. Toți s-au antrenat normal, semn că sunt gata cu recuperarea.  

Lotul de 28 de jucători de la reunirea Rapidului: 

  • Portari: Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu
  • Fundași: Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Dragoș Grigore, Iulian Cristea, Andrei Borza, Christopher Braun, Răzvan Onea, Robert Bădescu
  • Mijlocași: Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Käit, Xian Emmers, Claudiu Petrila, Jayson Papeau, Funsho Bamgboye, Cătălin Cîrjan, Alexandru Ioniță II, Omar El Sawy, Ștefan Pănoiu, Florent Hasani, Ermal Krasniqi
  • Atacanți: Albion Rrahmani, Borisav Bumaz, Kevin Soni, Alexandru Stan

Rapid pleacă în Antalya 

Rapid va pleca joi în cantonamentul din Antalya, unde va sta până pe 13 ianuarie. Pe 6 ianuarie, Rapid va da piept cu Sakaryaspor, locul 5 în a doua ligă a Turciei. Trei zile mai târziu, giuleștenii o vor înfrunta pe Sabah Baku, locul 7 în campionatul azer. 

Rapid va mai juca un amical pe 12 ianuarie, ultimul al cantonamentului. Acela „va fi și cel mai tare amical, adversarul urmând a fi anunțat ulterior”, promite clubul alb-vișiniu într-un comunicat.

 Citește și:

Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?
RAPID
Rapid negociază un nou transfer surprinzător din Superligă. Reușește Șucu să îl aducă de acum?
Nu a lăsat loc de interpretări » Ce a spus rapidistul Cătălin Cîrjan despre viitorul lui
RAPID
Nu a lăsat loc de interpretări » Ce a spus rapidistul Cătălin Cîrjan despre viitorul lui

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  04 Ianuarie 2024, 00:57
Postat de emil1986 pe 03 Ianuarie 2024, 17:42

clona rapid, bolsevism fără sfârșit!

Amice milica, iar ai apărut? Iar dacă tot ai facut-o , ai grija de stalinistii tai sositi în '47 pe tancurile armatei rosii și de fecesebeii ilfoveni...echipa fariseului cu origini albaneze. Cat privește echipa din Grant , retine refrenul pe care galeria ( de fapt singura echipa din România care are galerie) îl canta încă de la începutul anilor 60..." Din Giulesti pana-n Madrid , nu-i echipa ca Rapid!" " Hai Rapidu', Hai Realu'!. Adică o echipa regala , înființată imediat după formarea României Mari, când tara era condusa de Regele Ferdinand. Apropos știi ca la finalul lunii noiembrie 1961 pentru o noapte cca s-a numit Steaua rosie ? A doua zi, Dej , de teama rușilor care nu-l suportau pe Tito al Jugoslaviei s-a opus noii denumiri. A fost îmbunat pana la urma sa accepte numele de Steaua București.

Oveee1923
Oveee1923  •  03 Ianuarie 2024, 17:59
Postat de unurtr pe 03 Ianuarie 2024, 15:01

Degeaba bagă bani Șucu dacă Niculae cu Angelescu îți bate joc de ei! Marele președinte Niculae nu e în stare să îl securizeze pe Moldovan. E simplu: îi mărește salariul și îi scoate clauza și așa câștigă mai mult la vânzare! Că Horațiu e băiat de treabă, te înțelegi cu el, nu este absurd. Dar dacă Niculae și Angelescu nu știu ce e aia conducerea unui club... Dacă era Dănuț Coman și Florin Manea altfel era situația...

Eu zic sa le trimiti o scrisoare cu ce au de facut "pacalicii" aia 2, le faci frumos programul zilnic sa nu fie discutii

emil1986
emil1986  •  03 Ianuarie 2024, 17:42

clona rapid, bolsevism fără sfârșit!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează