FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid împlinește 99 de ani » Clubul a anunțat programul sărbătorii din Giulești

Rapid se pregătește de sărbătoare / Sursă foto: Raed Krishan
Rapid se pregătește de sărbătoare / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 17:11 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 17:37

Rapid se pregătește să aniverseze 99 de ani de existență printr-un eveniment special ce va avea loc sâmbătă, pe noul stadion din Giulești. Oficialii alb-vișiniilor au anunțat deja programul, unul care include întâlniri cu legendele clubului, prezentarea noilor achiziții, dar și un meci între actuala echipă și selecționata suporterilor.

25 iunie 1923 este data la care a luat naștere Rapid, una dintre cele mai longevive echipe de fotbal ale României. Giuleștenii și-au propus să cinstească momentul așa cum se cuvine.

Rapid împlinește 99 de ani

„Toată suflarea rapidistă se pregătește de sărbătoarea aniversării cu numărul 99! Sâmbătă, 25 iunie, la stadionul Rapid – Giulești, vom sărbători împreună penultima aniversare înainte de Centenar, toți rapidiștii fiind așteptați pe arena noastră, de la ora 17:00, pentru un eveniment special. 

Ziua va fi deschisă de la ora 16:00, în foayerul stadionului, acolo unde Biblia rapidiștilor, cartea «Glasul roților de tren», va fi reeditată.

Rapid împlinește 99 de ani » Clubul a anunțat programul sărbătorii din Giulești
Alb-vișiniii împlinesc sâmbătă 99 de ani

La acest eveniment vor fi invitați de marcă, personaje principale în cartea scrisă de marele Ioan Chirilă, ca Necula „Rică” Răducanu, Ion „Puiu” Ionescu, Ion Motroc sau Viorel Kraus, însă vor participa și alte nume surpriză.

De la ora 17:30, pe stadion, se va disputa marea finală a turneului de FIFA22, organizat de FC Rapid 1923 eSports, însă și un meci cu invitați surpriză. La 18:30, băieții lui Adrian Mutu, inclusiv noile achiziții, vor ieși la un antrenament cu public, alături de suporterii pe care îi vor întâlni, în main-eventul zilei. De la 19:23, Galeria coboară din Peluză în teren pentru juca împotriva echipei de fotbal un meci demonstrativ”, se arată în comunicatul emis de giuleșteni pe site-ul oficial

Înainte de startul partidei, cei prezenți pe arena giuleșteană pot urmări pe cele două tabele imagini din istoria Clubului Sportiv și al Fotbal Club, mesajele persoanelor implicate la cele două cluburi, dar și un film surpriză, despre începuturile marelui Rapid! Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00, iar acesta se face pe baza unui bilet gratuit online.

- Comunicat FC Rapid

VIDEO Stadionul Rapid: arena care a renăscut odată cu echipa

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Dinamo cere ajutor de la Rapid » Mutu, sunat personal

FOTO Dan Șucu, în „inspecție” la baza de 5,5 milioane de euro a Rapidului » Lucrările capătă avânt

EXCLUSIV Schimbare la FCU Craiova » Cine e acum favoritul lui Mititelu pentru postul de antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ucluj2011
ucluj2011  •  23 Iunie 2022, 08:34
Postat de emil1986 pe 22 Iunie 2022, 20:00

Rapid e oale si ulcele. Asa se numeste falimentul al unei societati de fotbal. Actuala echipa este o clona, infiintata de un fost general de securitate, pe numele lui Vasile Malureanu, pentru a fi un vector de imagine, si nu numai, pentru PSD, fostul partid comunist.

Iar ai apărut frustrățescule? Vai de capul tău! Rapidul nu va fi NICIODATĂ "oale și ulcele" , exact cum nu sunt "oale și ulcele" atâtea echipe mari din Europa care au trecut prin faliment. Dar presupun că și tu știi asta. Stai jos , ai nota UNU!!!

Stevie_downer
Stevie_downer  •  23 Iunie 2022, 07:34
Postat de Rapid pe 22 Iunie 2022, 20:37

*** ce cauți aici,la cioban cu tine,echipa fara imn,stadion fără nume

Doare adevărul?

sile007
sile007  •  23 Iunie 2022, 00:21

Conform site-ului UEFA acest club nu are trecut. Ce faceti voi e simpla dezinformare impusa de sistem.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează