FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid schimbă obiectivul: "Vom rămîne cu 10-15 jucători. Trebuie să ne salvăm de la retrogradare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 10:53

Rapid a avut un tur de campionat foarte slab şi acum se află la 21 de puncte de liderul Steaua. Îngrijorător pentru giuleşteni este că nu sînt decît la 8 puncte de primul loc retrogradabil.

Marian Rada a recunoscut că după turul extrem de slab, dar şi după situaţia grea prin care trece clubul din punct de vedere financiar, giuleştenii ar trebui să îşi schimbe priorităţile.

”Acum avem obiectiv să scăpăm de retrogradare. Departe de mine gîndul că vom ajunge în această situaţie, dar nu mai există alt obiectiv. Cel mai probabil vor rămîne jucătorii cu salariile foarte mici şi jucătorii de la echipa a doua. 

Pînă la urmă, s-ar putea ca pînă pe 10 ianuarie, pînă la reunirea lotului, să ne trezim că mai avem la dispoziţie 10-15 jucători. Eu aş fi vrut să-i păstrez pe toţi, au ceva în suflet pentru Rapid”, a spus Rada pentru Dolce Sport.

Ultimul sezon în care Rapid a retrogradat în Liga a 2-a a fost 1988-1989, dar a revenit în elita fotbalului românesc după doar un singur an.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (54)
borat101
borat101  •  20 Decembrie 2012, 07:40
Postat de rapid.comunist pe 19 Decembrie 2012, 14:24

Dragi rapidisti... Avem aproape 100 ani de existenta si am "castigat" doar 3 titluri, 2 din ele sunt "castigate" cu antrenori dinamovisti si ARBITRI SAMSUNG Noi am fost singura "echipa" care a purtat simbolul comunistilor pe tricourile de joc, celelalte echipe au refuzat, asa s-a nascut si sloganul: SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR Noi faceam mese festive in giulesti si invitam comunistii de la moscova, ca sa-i impresionam aveam tablouri uriase cu STALIN si LENIN Cautati pe GSP sau pe GOOGLE: Cum a intrat la noi în ţară comunismul, rapid, prin Giuleşti!

Iara ai baut gaz, copil de rus cu nume conspirativ? Marsh afara din Romania c'Orb Siberian .. emigrant ilegal pe teritoriul Romaniei. Iar despre politica, la acea vreme si FC Scuipa'n Balta din divizia a 69-a era fortzat sa faca Propaganda pt. comunism, a la davai ceas davai curea ....si culmea, ca sa isi bata joc de clubul indragit Coroanei/Regelui si al poporului, rusii cu k.a.ka.tii de comunisti iesiti din shanturi a pus la cale sa isi bata joc de RAPID. Dar a vazut ca nu merge si instant a facut la Eprubeta Moscovei cluburile dinamo si css kakasteaua.

borat101
borat101  •  20 Decembrie 2012, 07:34
Postat de stefansb pe 19 Decembrie 2012, 12:54

eu cred ca de fpat copos vrea sa bage intentionat rapidul in B. s-a saturat sa plateasca bani pt curentul electric consumat de nocturna, vrea sa joace dimineata, pe lumina naturala

Exact, sa saturat sa tot dea polite la ti.g.anii si puscariasii din fotbalul Romanesc cu fam becali in frunte.

borat101
borat101  •  20 Decembrie 2012, 07:30
Postat de andystar pe 19 Decembrie 2012, 17:17

Ati revenit unde va este locul,frustrati opariti !

Cat de curand o sa va duceti de unde ati venit: din Eprubeta Moscovei.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează